Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NGA

addikt

válasz dezs520 #274 üzenetére

ajaj dezs520,már megint nem figyelsz...
    Én nem feltételezgetek, hanem olvasok más forumokat, nem csak ezt. És nem csak magyart. Igy teljesen irreveláns, hogy te mit gondolsz itt, és mit irogatsz.

"Tehát az eredeti gondom az volt,hogy azt írtad,az Apple megint jót nevet,meg ezt is letolják az emberek torkán..."

Emlékszel? Nem jól fogod a telefont. Ezt is letolták az emberek torkán, És még sok mindent.

"NEKEM ez TETSZIK,Robikának is,és Józsikának is...tehát csak azok érzik át az orális nyomják a torkodon idézeted,akiknek NEM tetszik."

Szerinted ez a topic reprezentativ az apple juzereket tekintve? Azaz attól, mert ebbe a forumba irogat mondjuk 30e apple juzer, még nem csak ennyi van Mo-on,

"Attól meg hogy te 20 éve benne vagy ebben a color team-be,attól még neked is van izlésed....a másik koloor faszinak aki 30 éve nyomja az "ecsettel" a kezében meg lehet tetszeni fog..."

Te még mindig nem érted. Nem az számit, hogy 20-30 éve csinál valamit, hanem azt, hogy megtanulta az alapokat. A tipográfia sem ugy megy, hogy mert elkezdtem 20 éve venturázni, és azóta könyveket tördelgetek, akkor már értek is a tipográfiához. Ezeknek hatalmas szakirodalma van, amin nyugszik. De látom nem érted miről beszélek.

Új hozzászólás Aktív témák