Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
ajaj dezs520,már megint nem figyelsz...
Én nem feltételezgetek, hanem olvasok más forumokat, nem csak ezt. És nem csak magyart. Igy teljesen irreveláns, hogy te mit gondolsz itt, és mit irogatsz."Tehát az eredeti gondom az volt,hogy azt írtad,az Apple megint jót nevet,meg ezt is letolják az emberek torkán..."
Emlékszel? Nem jól fogod a telefont. Ezt is letolták az emberek torkán, És még sok mindent.
"NEKEM ez TETSZIK,Robikának is,és Józsikának is...tehát csak azok érzik át az orális nyomják a torkodon idézeted,akiknek NEM tetszik."
Szerinted ez a topic reprezentativ az apple juzereket tekintve? Azaz attól, mert ebbe a forumba irogat mondjuk 30e apple juzer, még nem csak ennyi van Mo-on,
"Attól meg hogy te 20 éve benne vagy ebben a color team-be,attól még neked is van izlésed....a másik koloor faszinak aki 30 éve nyomja az "ecsettel" a kezében meg lehet tetszeni fog..."
Te még mindig nem érted. Nem az számit, hogy 20-30 éve csinál valamit, hanem azt, hogy megtanulta az alapokat. A tipográfia sem ugy megy, hogy mert elkezdtem 20 éve venturázni, és azóta könyveket tördelgetek, akkor már értek is a tipográfiához. Ezeknek hatalmas szakirodalma van, amin nyugszik. De látom nem érted miről beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az utolsó fejlesztői béta változat után rövidesen elérhető lesz az iOS 7 véglegesnek jelölt kiadása is.
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest