Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tutis

őstag

válasz strogov #73 üzenetére

Remélem nem hagyok ki senkit aki megszólított :)

Sajnos a tmallbox-os telefon rendeléseimet nem tudom megmutatni, mivel az oldal nem üzemel már, ott 7 db telefont vettem.. De elhiheted, nem 2010-es mobiljaim voltak, ráadásul nem is a legszarabbak. Volt 8 magos 64 bites is közöttük. átlag 3-5 havonta cseréltem telót, volt már egypár a kezemben..

(#82) Kopi31415
    A kínai telókkal volt a legtöbb gondom, általában én is ezeket vettem mint láthatod..Nem kell bemutatnod nekem őket hidd el..
    (#84) Laca7601
    amit te említesz speciális appok, 99%a a telefon felhasználóknak nem is hallott róla, de elismerem, hogy van akinek ezek kellenek..
    (#87) wesder
    Ezt magyaráz meg kérlek azoknak a pl lenovo tulajoknak, ahol át kellett partícionálni a tárterületet, hogy az appok elférjenek. Ellenkező esetben mehetett a takarító programok futtatása hogy tudjál telepíteni szűkös hely esetén..
    (#89) David75
    referenciamobilnál szar lenne ha gond lenne azért :) Illetve egy G4-et se állítanék szembe egy snapi 400-as mobillal, azért egyazon hadveres telón lévő oprendszereket kellene hasonlítgatni..

De én nem szájkaratézni akarok meg faszmérést végezni hogy melyik oprendszer és teló a jobb, használtam már mindegyiket, NEKEM a winphone jött be, elfogadom hogy másnak meg a droid pl.. Elfogadom az érveiteket, de higyjétek el, vannak még olyan emberek, nem is kevesen, akiket kielégít a winphone, el kell ezt is fogadni :)

• scyllarus

veterán

válasz strogov #73 üzenetére

Huawei G620s? Ha jól rémlik, nem 2010-es... A MA tesztben szénné dicsérték. Kettő is van, hétköznapi használatban a L532 köröket ver rájuk gyorsaságban, akadásmentességben, stabilitásban. Ha lenne hozzá kedvem, ott bizony neki kellene állni a szokásos droidos eljárásnak, hogy használhatók legyenek. De nincs.

• csendes

addikt

válasz strogov #21 üzenetére

Csak a linux desktop teljesen ingyenes. És ma már egyszerűbb telepíteni is, mint Windowst. Konkrétan üzletben számlával egy év garanciával vásárolt használt céges gép (márkás, dual core, 4GB RAM, 160GB HDD) 19 ezer Ft volt. Ha valaki vesz hozzá W10-et, akkor ez összesen 50 ezer Ft fölött lenne.Drágább az operációs rendszer, mint a hardver. Linux Mint-et feltettem rá gond nélkül, egy hét után annyit kérdeztek, hogy a képernyővédőnél hogyan lehet a zárolást kikapcsolni (grafikus felületen egy pipát kell kiszedni).
    Nyilván, aki még új PC-t vesz, az Windows-t akar. Egyébként az egész PC piac zsugorodik, ha jól láttam konkrétan 5%-kal csökkent a Windows OEM-ek száma 2015-ben. [link]

Új hozzászólás Aktív témák