- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
Remélem nem hagyok ki senkit aki megszólított
Sajnos a tmallbox-os telefon rendeléseimet nem tudom megmutatni, mivel az oldal nem üzemel már, ott 7 db telefont vettem.. De elhiheted, nem 2010-es mobiljaim voltak, ráadásul nem is a legszarabbak. Volt 8 magos 64 bites is közöttük. átlag 3-5 havonta cseréltem telót, volt már egypár a kezemben..
(#82) Kopi31415
A kínai telókkal volt a legtöbb gondom, általában én is ezeket vettem mint láthatod..Nem kell bemutatnod nekem őket hidd el..
(#84) Laca7601
amit te említesz speciális appok, 99%a a telefon felhasználóknak nem is hallott róla, de elismerem, hogy van akinek ezek kellenek..
(#87) wesder
Ezt magyaráz meg kérlek azoknak a pl lenovo tulajoknak, ahol át kellett partícionálni a tárterületet, hogy az appok elférjenek. Ellenkező esetben mehetett a takarító programok futtatása hogy tudjál telepíteni szűkös hely esetén..
(#89) David75
referenciamobilnál szar lenne ha gond lenne azértIlletve egy G4-et se állítanék szembe egy snapi 400-as mobillal, azért egyazon hadveres telón lévő oprendszereket kellene hasonlítgatni..
De én nem szájkaratézni akarok meg faszmérést végezni hogy melyik oprendszer és teló a jobb, használtam már mindegyiket, NEKEM a winphone jött be, elfogadom hogy másnak meg a droid pl.. Elfogadom az érveiteket, de higyjétek el, vannak még olyan emberek, nem is kevesen, akiket kielégít a winphone, el kell ezt is fogadni
-
scyllarus
veterán
Huawei G620s? Ha jól rémlik, nem 2010-es... A MA tesztben szénné dicsérték. Kettő is van, hétköznapi használatban a L532 köröket ver rájuk gyorsaságban, akadásmentességben, stabilitásban. Ha lenne hozzá kedvem, ott bizony neki kellene állni a szokásos droidos eljárásnak, hogy használhatók legyenek. De nincs.
-
csendes
addikt
Csak a linux desktop teljesen ingyenes. És ma már egyszerűbb telepíteni is, mint Windowst. Konkrétan üzletben számlával egy év garanciával vásárolt használt céges gép (márkás, dual core, 4GB RAM, 160GB HDD) 19 ezer Ft volt. Ha valaki vesz hozzá W10-et, akkor ez összesen 50 ezer Ft fölött lenne.Drágább az operációs rendszer, mint a hardver. Linux Mint-et feltettem rá gond nélkül, egy hét után annyit kérdeztek, hogy a képernyővédőnél hogyan lehet a zárolást kikapcsolni (grafikus felületen egy pipát kell kiszedni).
Nyilván, aki még új PC-t vesz, az Windows-t akar. Egyébként az egész PC piac zsugorodik, ha jól láttam konkrétan 5%-kal csökkent a Windows OEM-ek száma 2015-ben. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest