- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Kb. fél éve tervezek új telefont venni (nem akartam hogy ennyire elhúzódjon, de ez részlet), pont akkor kezdtem el komolyabban nézegetni, hogy mit kéne, mikor elkezdtek jönni a hírek az új WP10-es "flagship"-ekről. Nekem 3GS óta iphone-om van, volt egy rövid ideig WP-m (még 7-es), meg munkatelefonként Android, de erősen iPhone párti voltam. És a hírek alapján nagyon megtetszettek az új WP-k, iPhone 6s-t meg borzasztóan sokallottam, szóval az volt a terv hogy irány WP. Áruházkínálat volt az egyetlen (de elég jelentős) minusz pont, de gondoltam a WP10 majd fellendíti, és még így is mennyivel olcsóbb, mint az iPhone. Na erre kijött a flagship, gyakorlatilag annyiért, mint az iPhone 6s legolcsóbb verziója, és továbbra is borzalmas az áruház. Erre egyszerűen nem tudok mást mondani, mint hogy veszek megint iPhone-t.
tutis:
Az emberek jó részének aki nem csak alapfunkciókra használja az okostelefont, a játékok a legérdekesebb témakör. Abban pedig a WP borzalmasan leszerepel. Tudom, üzleti felhasználás. De oda meg úgyis olyan telefon lesz véve ami a céges policy-nak megfelel, vagy amiről a döntéshozó épp valamilyen speciális szempontból úgy dönt, hogy az lesz jó a cégnek. -
NavySeal
senior tag
+1
Én is hosszú évekig WP-s Nokia-kat használtam és azt kell mondjam megelégedéssel.
Azonban az alkalmazás kínálat - a kezdeti nagy nullához képest - alig fejlődik.
Ez volt (és a leépítés, bezárás) a legfőbb indok, amikért váltottam platformot.
Pedig, ahogy írtam kitartottam és szerettem is (talán még most is) a készülékeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest