- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Lehet így volt az elején vmikor (tényleg nem emlékszem...
), de kit érdekel, mikor már vsz egy frissítéssel rég módosítva lett (mert már nem olyan) és azóta kijött 8.1, 8.1 U1, amikben szintén nem így van.
Amúgy ilyen triviális dolgokra jó hogy nem emlékszem....az szokott lenni, h akkor jegyez meg igazán vmi az ember, ha az pl. problémát okoz neki, nem tudja megoldani (pl. matek feladat) és még akár hónapok, évek múlva is pontosan emlékszik rá. Amit meg teljesített, v nem okozott neki problémát, elfelejti, mert nem foglalkozik vele ttovább.
De vicces, h pont te oltasz engem, amikor magad se tudod pontosan és yotube-os videókkal próbálsz példálózni...(#334) bzoley: ha amúgy nincs bajod a rendszerrel és gondolom nem volt megerőltető pl. Start menü, Glass 8, v skin belevarázsolása, akkor hogy is van ez, illetve hogy nem kell már a Win7, mégse olyan szar?
De mindegy...bárcsak ilyen lenne az átlag user is és akkor nem lett volna semmi gond.(#344) premete: te legalább tudsz konkrétumokat, hibákat is felvonultatni, nem úgy, mint a többiek.
Viszont az összeomlások, telepítés utáni eltérő állapotok szerintem hardverfüggő, mert én speciel nem tapasztaltam és a topik többsége se. -
Dtomka
veterán
"Ebben van némi igazság de kóráj meg 8-16Gb ram világban ki nemszarja le a 7-8 közötti különbséget."
Az akinek csak 4 GB ramja van!"Processzorkövetelmény, PAE-, NX és SSE2-támogatással. Aha..."
Mindennek van minimális hardverkövetelménye. Jó, h nem C64 re szeretnéd felerőszakolni..."Mert a nyolc óra munkaidőből eddig hatot a boot vett el. By ultimate bullshitt."
Nem, de gyorsabb?Ha lassabb lenne akkor joggal háboroghatnánk. Már ez sem jó?"Mihez képest? Win95, Xp?"
Akár azokhoz is. A lényeg a javulás...(volt olyan OS ami gyakran kék-halálozott...) -
Khan13
senior tag
Mikoriak azok a technológiák? Az Intel f@szsága, hogy pár nem olyan régi alsó kategóriásban nem engedélyezi. Amúgy gondolom nem erre utalt a fórumtárs, belekötni viszont jó volt (részben jogosan).
(#341) fordfairlane:
A Startképenyőnél ez a "mindent eltakar" érvhez mindig furcsán álltam, mert amíg azon ténykedsz, addig azt nézed, és nem a többi ablakot, amikor meg az asztalon ténykesz, akkor nem akarod látni mi van a Starton. A telepített alkalmazások nagyrésze továbbra is megkérdezi, hogy kell-e asztali parancsikon. De kiteheted magadtól, tűzheted a tálcára, meg amit akarsz. Na meg eléred ott is, ahova telepíted. Sőt, a Startképernyőre sem kötelező bármit kihelyezni. -
King Unique
titán
Szerinted egy vérbeli 8-cas fan, mint mondhatni én, kihagyná a sima 8.0-át?
Azt a 8.1 Preiview vírusírtó dolgot csak példaként írtam, mert annál tapasztaltam. Nálam a sima 8.0 DP verzió maradt ki, illetve csak kipróbáltam haver notiján rövid időre és utána már a véglegeset nyomogattam a sajátomon.Képzeld notin dualboot rendszerben, illetve egyik gépen meghagytam átmenetileg nosztalgiázás gyanánt a sima 8-cast (most is az alól írok), mert vagyok annyira mazochista...pár dolog jobban tetszik benne Persze majd frissítem azokat is 8.1-re, csak élvezkedek vele még egy kicsit, start menü nélkül...
Ebben is kattintok rá, felmegy egyből és már kéri is a jelszót, illetve nem is nagyon emlékszem már mi volt a kezdeti időszakban, de olyan nem rémlik, h egérrel fel kellett volna húzni
(ha nyomva tartod, akkor fel lehet persze)
azt nem tudom, h ezt később vmi frissítés oldotta-e meg, de én ilyen direkt felhúzós bejelentkezésre nem émlékszem hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged