- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
többek között ezért is nem IT irányban tanultam tovább (illetve csak félig de azért akárhogy csűröm-csavarom mégis csak biológus vagyok vagy mi) mert semmi kedvem felülni ezekre a mainstream hype vonatokra. civilben meg ha szokássá és életformává teszed a széllel szembe hugyozást akkor igen kevés effort fenntartani.
-
-
törölt tag
A fejlődés pont ugyan ilyen gyors volt, amikor még azt hitted hogy a te érekeidet szolgálja, csak nem követed, mert már tisztában vagy vele, hogy a "valódi" problémaiidat nem oldja meg.
A gyökere valahol ott van, hogy már mesze kerültél attól a korosztálytól aminek a fő problémáit "generálják-megoldják" ezek az eszközök, lehet felnőttél.
-
-
fatpingvin
addikt
nem értem a problémát... miért akarnál googlet használni ha ilyen elvi fenntartásaid vannak? ott a DDG, Qwant, SearX, Startpage, et cetera... a guglinak ami az előnye az a hátránya is.
a másik fele meg amit SRC írt. az csak rajtad múlik hogy ebből áll-e az életed. én mondjuk elég sokat ülök a gép előtt (egyetem, meló) de pl a telefonom egy nyomógombos darab, facebookot, twittert, instát meg mittudomén még mit nem használok (reddit és discord nálam az egyedüli ilyen cucc), gugli cuccokat gyakorlatilag teljesen kivezettem az életemből (még megvan a régi gmailes címem de már évek óta nem használom semmire)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest