- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
többek között ezért is nem IT irányban tanultam tovább (illetve csak félig de azért akárhogy csűröm-csavarom mégis csak biológus vagyok vagy mi) mert semmi kedvem felülni ezekre a mainstream hype vonatokra. civilben meg ha szokássá és életformává teszed a széllel szembe hugyozást akkor igen kevés effort fenntartani.
-
fatpingvin
addikt
nem értem a problémát... miért akarnál googlet használni ha ilyen elvi fenntartásaid vannak? ott a DDG, Qwant, SearX, Startpage, et cetera... a guglinak ami az előnye az a hátránya is.
a másik fele meg amit SRC írt. az csak rajtad múlik hogy ebből áll-e az életed. én mondjuk elég sokat ülök a gép előtt (egyetem, meló) de pl a telefonom egy nyomógombos darab, facebookot, twittert, instát meg mittudomén még mit nem használok (reddit és discord nálam az egyedüli ilyen cucc), gugli cuccokat gyakorlatilag teljesen kivezettem az életemből (még megvan a régi gmailes címem de már évek óta nem használom semmire)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest