Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
Magamra ismerek a hozzáállásodban. Én is mentem szembe a mainstream-el. Nem is az vele a gond, hogy a 30-as éveidre már egyre fárasztóbb dolog ez, hanem az, amikor negyvenesként az a kollégád nyom le népszerűségben, aki borzalmas szakmaiatlan és egyszerűen rászabadítja a felhasználókra az összes mainstream vackot minden hátrányukkal. Ez van. Majd meglátod.
#4 Graphics
A cikk tényszerűen Facebook fényképekről szól. Arról, hogy egy cég használja a Social mediat. Az író spekulációval kommentálta a fényképeket én meg ezzel. Szerintem nem lesz nagy hsz cunami itt pár fénykép miatt, szóval túlélhetted volna anélkül, hogy szóvá tedd. Kérjem az elnézésedet? Tudod mit? Elnézést. Béke?
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Minden, ami Unreal Engine
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Revolut
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest