Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ijk nagyúr válasz  guriga1234

üzenetére guriga1234

üzenetéreNagyon jó dolog a dupla kamera, mivel a telefon méretei miatt nem lehet a képminőséget javtani, felbontást növelni. Egykamerás telefonnal soha az életben nem fogsz olyan minőséget kivágni amit egy második "teleobjektíves" kamera nyújt. Nem mindenki akarja a gyereket nagylátóval fotózni vagy használhatatlanul rossz minőségben kivágni középről. 
 A háttérmosás sokkal életszerűbb kétkamerás "távmérős" módszerrel mint PS-ben utólag összetaknyolni.Nem is értem mi a probléma egy olyan fícsörrel ami csak hozzáad a telefon tudásához. 
- 

Dean92 csendes tag válasz  guriga1234

üzenetére guriga1234

üzenetéreÉs ki mondta, hogy a te hozzászólásodra válaszoltam? Képzeld valamelyik külföldi oldalon (talán phonearena) a hozzászólások között olvastam olyat, hogy az s7/s8 kamerája is tud ilyet. Amúgy meg nem arról beszéltem, hogy az előzö gen-es telefonokkal nem lehet úgy fényképezni, hogy csak az éles amire fókuszálsz, hanem arról, hogy elmossa a hátteret..és neked ez akármennyire fáj (mert úgy látom fáj, hisz egyből nyelvtan náci lettél...) az s6 (sem) mossal el a hátteret csak szimplán nem éles. Tudom miről beszélek voltam s6-om most meg s7edge-et használok... 
- 

válasz  guriga1234

üzenetére guriga1234

üzenetéreAz csöppet sem zavar, hogy drága a PS, időbe kerül a használatának megtanulása, és az is idő, amíg elhomályosítasz valamit egy képen? Vajon mi a gyorsabb? A PS-sel való bohóckodás, vagy eleve úgy készíteni a képet, hogy a háttér homályos? Az egy kamerás elmosások meg koránt sem olyan pontosak, mint a 2 kamerával készültek. Meg nem tudom láttál-e már DSLR-rel készített képet? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest