Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• guriga1234

addikt

válasz Dean92 #784 üzenetére

"kipróbáltam a live focust is...hát aki azt mondja hogy az S7/S8 szelektív fókusza ugyan ilyen az hazudik" - én írtam szelektív fókuszról, de nem S7/S8, hanem S6E+ telefont említettem. Azt meg nem írtam, hogy ugyanilyen (egy szóba írandó!!!). Tehát, ha valaki hazudik, az te vagy, mert valótlant állítottál. Mindenesetre, S6E+ telefonnál, ha szelektív fókusszal csinál az ember képet, akkor utólag is ki lehet választani, hogy az elöl, vagy a hátul lévő képtartalom legyen éles és a másik elmosódott, vagy mindkettő legyen éles. Mindezt 1 db kamerával készítve.

"tényleg nagyon szépen elmossa a hátteret, baromi jó portré képeket lehet így csinálni" - biztos, de én szeretem, ha egy képen minden éles, másrészt PS-ot használva utólag bármit elmosódottá lehet tenni, egész biztos sokkal hatékonyabban, mint a Note8 2 kamerájával készült kép esetén. Továbbra sem látom értelmét a 2 kamerának. 2 kamerának 3D-s kép készítése esetén látom csak értelmét.

A nevetséges kétszeres optikai zoom erőltetése helyett inkább adhatnának egy kiegészítő tartozékot, amit a kamera elé felhelyezve lehetne zoomolgatni, mint a komolyabb fényképezőgépekhez utólag megvásárolható különböző objektívek.

Új hozzászólás Aktív témák