Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laci4

senior tag

válasz Lazarus911 #964 üzenetére

Mivel nem rendelkezek a fent említett gamer monitorral, nem tudom összehasonlítani a két monitort.

Én COD4-ezni szoktam. Nem mondom, hogy profi vagyok, de azért elég jól nyomom.. (ha nincs rossz napom, 90% ban az első háromban vagyok..)

CRT monitorról váltottam. Sebességben nem vettem észre semmi különbséget, igaz, nem egy erős vasam van.. (100 fps-t épp hogy elérem, de van hogy 40-50-re is leesik, vagy még lejjebb, játék hevében nem nézegetem )

Nem vettem észre, hogy rosszabbul menne ezzel a monitorral.
    Ami biztos mellette szól.

- Színhelyesség, pláne kalibrálva. (ez mondjuk egyén függő, lehet egy nem színhelyesen beállított monitor képe jobban tetszik x egyénnek..)
    - 3 év helyszíni gari. Gondod van, hívod a zöld számot, jönnek hoznak másikat, viszik a rosszat....
    - Betekintési szög.
    - (nekem anno a CRT hez képest: méret, fogyasztás :D)

Valahogy ki kell próbálni. nem túl etikus, de akár a fentebb írt neten rendelem, 8 nap elállási lehetőség is jó lehet.
    Egy biztos, nem ismerem az anyagi lehetőségeid, de hogy én nem adnék csak mert "gamer monitor" 40 ezret pluszba a benq-ért, azt tuti! Igaz, nem is vagyok vérgamer, bár ha egy-egy nap kimarad, már hiányzik egy kis gyilok :B :DDD
    Nekem jobban számít, hogy ha a képeim nézegetem, esetleg kicsit korrigálok rajtuk, színhelyesen lássam őket...

Amivel viszont érdemes számolni az IPS glow ha jól írom... mondjuk ez játék közben úgyse lesz látható szerintem...

UI: és ahogy nézem, az árát is tartja.. tavaly novemberben kb. ugyan ennyiért vettem, mint amennyiért most van.. :U

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák