Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Lazarus911 #964 üzenetére
Mivel nem rendelkezek a fent említett gamer monitorral, nem tudom összehasonlítani a két monitort.
Én COD4-ezni szoktam. Nem mondom, hogy profi vagyok, de azért elég jól nyomom.. (ha nincs rossz napom, 90% ban az első háromban vagyok..)
CRT monitorról váltottam. Sebességben nem vettem észre semmi különbséget, igaz, nem egy erős vasam van.. (100 fps-t épp hogy elérem, de van hogy 40-50-re is leesik, vagy még lejjebb, játék hevében nem nézegetem )
Nem vettem észre, hogy rosszabbul menne ezzel a monitorral.
Ami biztos mellette szól.- Színhelyesség, pláne kalibrálva. (ez mondjuk egyén függő, lehet egy nem színhelyesen beállított monitor képe jobban tetszik x egyénnek..)
- 3 év helyszíni gari. Gondod van, hívod a zöld számot, jönnek hoznak másikat, viszik a rosszat....
- Betekintési szög.
- (nekem anno a CRT hez képest: méret, fogyasztás )Valahogy ki kell próbálni. nem túl etikus, de akár a fentebb írt neten rendelem, 8 nap elállási lehetőség is jó lehet.
Egy biztos, nem ismerem az anyagi lehetőségeid, de hogy én nem adnék csak mert "gamer monitor" 40 ezret pluszba a benq-ért, azt tuti! Igaz, nem is vagyok vérgamer, bár ha egy-egy nap kimarad, már hiányzik egy kis gyilok
Nekem jobban számít, hogy ha a képeim nézegetem, esetleg kicsit korrigálok rajtuk, színhelyesen lássam őket...Amivel viszont érdemes számolni az IPS glow ha jól írom... mondjuk ez játék közben úgyse lesz látható szerintem...
UI: és ahogy nézem, az árát is tartja.. tavaly novemberben kb. ugyan ennyiért vettem, mint amennyiért most van..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest