- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazarus911
aktív tag
válasz
Lazarus911 #978 üzenetére
re..
Úgy veszem észre hogy csak ha oldalról nézem a panelt akkor látom..
Tehát ha kicsit balra elhúzom a fejem és jobb részére nézek.. -
Lazarus911
aktív tag
Sajnos a telóval nem akar képet csinálni, nagyon zavarja a panel..
Megpróbálom elmagyarázni..
Tehát mikor hirtelen a vmelyik szélére tekintek hirtelen, akkor látom hogy rézsüt ilyen halovány csíkok vannak, de mikor jól ráfókuszálok a szememmel akkor így eltűnik..Vagyis ha közelebbről nézem -
Lazarus911
aktív tag
Üdv!!
Megvan a monitor.. Kurva jó!
Az normális ha rézsüt ilyen kis csíkok vannak a panelben amit alig észrevenni, csak első pillantásra? PL fehérnél.. -
Lazarus911
aktív tag
Nekem se telepíti, mert digitálisan nem aláírt..
:-D -
Lazarus911
aktív tag
Nem profi csapat vagyunk, de azért napi szinten warozunk és jól játszunk..
Igazából az érdekel hogy tényleg ennyire számít hogy gamer monitor vagy csak túlhypolt a dolog..
Én abban is látom a rációt hogy mivel szebb a képe, jobban észreveszem a kempelőket..
Tehát nem tudom hogy tényleg ér +40 rugót hogy Gamer...
Na meg hogy szemmel tényleg látni lehet ha egymás mellé teszem a két monitort hogy gyorsabb?
Tehát a UltraSharp U2312HM vs benq xl2411t
Elvben úgy lesz hogy megevszem, elviszem haveromhoz akinek ilyen monitorja van, és egymás mellé tesszük..
Kicsit oda akarok neki pörkölni hogy hülyeséget csinált :-D -
Lazarus911
aktív tag
Üdv..dilemmába vagyok..vennék egy ilyen moncsit de a klántársak lehurrogtak, hogy gamere csak 120 hz-ea moncsi a jó,mint nekik a benqxl2411t..
Olvasgattam és ez is elég jo papiron gamera..mit mondtok?Egy bf3-ba vagy majd egy bf4ben tényleg akkora előny?hogy "jobbam adja" a 120hz-es?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged