- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz
pixmaa #66495 üzenetére
kb. 3 éve van az, hogy ha időben (15-17-19 óra előtt, postája válogatja) feladod akkor a következő munkanapra ott van a célállomáson. Kivétel ez alól a karácsonyi időszak.
Én árak miatt Vaterafutárt használok (sok kicsi sokra megy) és azt pl. ha sok a csomag hátrasorolják és 3 nap, eddig kétszer futottam bele, hogy láttam követésnél logisztikai központban állt 1 napot.
A Foxpost 3 éve még 3-5 munkanap volt automatából házhoz és 3 munkanap automatából automatába. Sokat javultak 2-3 és 1-2 napra, de általában inkább hamarabb.
A vaterafutar PickPackPonttól viszont olcsóbb árakat vártam volna, így is jó, de na. -
KROK640
nagyúr
válasz
pixmaa #66445 üzenetére
Nem is csodálom, hogy csak desktopban utazol. (jelenleg nekem sincs laptopom, el lett adva az összes).
Sajnos most sok minden felfelé viszi az árát (a home office láz, a forint romlása, a válság, az emberi hülyeség ... )Ezért is szoktam elmondani mindenkinek (mert manapság az embereknek sajnos a számítógép = laptop), hogy ha csak nem rendkívül fontos az, hogy hordozható legyen a gép (ha havonta egyszer arrébb teszi portörléskor, az nem, nem elfogadható indok) akkor a laptopot azt kerüljük. Mert durván feláras az a tény, hogy tudja hordozgatni, és kompromisszumos, mivel a bővítés gyakorlatilag ki van lőve. Pont emiatt egyébként laptopot nem is vagyok hajlandó ajánlani 300 alatt amennyiben a játék csak szóba kerül. Persze ilyenkor jönnek a hátas dobálások.
Épp a minap kérdezett meg egy távolabbi ismerős, hogy 120-140 környékén milyen laptopot vegyenek a gyereknek? Persze a játék is fontos. Mondom asztali gépet vegyen ennyiért, vagy inkább még többért, segítek is összerakni, mi legyen benne stb. Jajj hát az nem jó, mert a gyerek lehet, hogy jövőre jelentkezik egyetemre, és akkor kelleni fog a laptop.
Erre gondoltam h előszöris az jövőre lesz. másrészt LEHET, harmadrészt nem biztos h felveszik, negyedrészt akkor kell venni 50-ért egyet ami alkalmas jegyzetelésre meg netezésre... most meg egy asztalit amin legalább esélye van játszani, nem úgy mint egy ugyanannyiba kerülő laptopon. Na meg az asztalit esélyesebben tudja bővítgetni a későbbiekben. -
kenwood
veterán
válasz
pixmaa #66445 üzenetére
Hasznalt gameres hirdetok kollektive be vannak szivva, de nagyon csunyan.
300K egy 9. gen i5 / 1660ti gep boltban.
[link]
[link]Az ennel sokkal gyengebb 1060-akat, lassan lejaro garival adjak 280 kornyeken, a szinten gyengebb 980m-es, 3-4 eves gepek pedig meg tobbe kerulnek
Ugyanez a helyzet a 1650 -1050ti viszonylatban.
Egy 1.5-2 eves 1050ti + 6-7th gen proci majdnem annyi,mint a 1650 + 8-9th gen bontatlanul, most indulo garival
[link1]
[link2]Mondjuk itt a vevok is balfaszok, mert ha valaki 10-20 szazalekkal bemegy ezen arak ala, 1 nap alatt elviszik a notijat.
Pedig itt meg mindig valahol a draga-realis hataran mozog az ar,szo nincs arrol, hogy olcso lenne a gep.Uzletibol pedig rendszeresen latok 100-120 kornyeken mauklatlan Lenovo 450-460-at, vagy HP 840 G2-G3-at, rendesen ips 1080p kijelzovel.
200 kornyeken, ha turelmes vagy , garis, full extras 8. gen uzletit kapsz (T480, 840 G5 stb ) -
-
-
Cs1csó
titán
válasz
pixmaa #65992 üzenetére
Anno - naívan - én is ezt gondoltam, hiszen a Facebook-on kb. mindenki fenn lesz - nem - és az ilyen helyi csoportokban könnyen, gyorsan meg lehet osztani mindent az okostelókkal pikk-pakk lehet lőni pár képet stb. a kapcsolatfelvétel is pillanatok alatt megvan.
A valóság: zagyva érthetetlenül feladott hirdetések, horror áron, gondolom sokszor baxnak visszaírni vagy nem veszik fel stb.
Vicces de 25 évvel ezelőtt pl. a Hajdú Apró komolyabb volt, ott egy hirdetés feladáshoz adott helyre el kellett menni, az újságot meg kellett venni mert abban volt a kitölthető cetli stb. tehát ott már komoly elhatározás volt. Most kb. fél perc és fenn van egy hirdetés, olyan is.
-
koby11h
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged