- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
" kb 200 a reál értéke, 140-ért árulta egy cég"
10k-ért kitakarítom
Ilyen esetben, amikor áron alul van, felőlem aztán legyen ennyi hiba a hirdetésben... a kártyában ne legyenAnno raktam össze gépet rokonnak, ahol szempont volt, hoy a ház masszív (mindegy, hogy ronda, de rendesen lemezből legyen), minden hátlapot kipótolni, mert a kisgyerek totyogós, és bele fog dugdozni mindent a réseken
-
-
kornel76
aktív tag
Most szerepel kb 3. alkalommal a totyikban... még mindig könnyesre röhögöm rajta magam
.
Más, bár nem apró....Win 10 totyikban csodálkoznak h szar a frissítés után a virágbolt verzió.... és milyen okos emberek vannak... ez a kedvencem:
"Személy szerint soha nem frissítettem, persze megfelelő védelem és hozzáértés mellett.Nem buzdítalak rá, hogy ne frissíts, mert megint jönnek a nagyokosok és kérik, hogy "ugyan futtassak már le egy malwarebyte-s tesztet", amit meg is tettem a végeredmény pedig hibátlan.
Ezért is útálom a windows frissítéseket, mert sűrűn-sűrűn olvasok ilyen remek élményeket a update-vel kapcsolatban."
Ugyanez az arc volt előtte pár hsz-el a crackelt win -el aki elégedetlenkedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest