- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szebe
addikt
válasz
roseA580 #122891 üzenetére
Erpoccot boltból (hivatalos partnertől, máshonnan meg nem veszünk) legalább fixen eredetit kapsz. Aprós oldalak vannak tele hamisítványokkal, ezek mind pont annyiért hirdetik, ami a szabsértés határán belül van
Serial meg meg van hamisítva (le lehet kérdezni, de nem sokat ér épp ezért), kibontásig sok sikert megmondani a különbséget (lehet, de az ecceri juzer nem fogja).
-
szebe
addikt
válasz
roseA580 #122885 üzenetére
Nyilván bosszantó hogy sokan képtelen megkülönböztetni a fej és a fülhallgatót.
De ha specifikusan egy bizonyos terméket keresek, akkor kiemelten figyelek a típusra/cikkszámra, amit jelen esetben eltalált az eladó.Magyar árakat nézve meg a fülhallgató se tűnik rossz vételnek. Ezeket nem hamisítják? Almás cuccoknál sok a kamu, nem tudom itt mi a helyzet.
-
cidalain
veterán
válasz
roseA580 #121948 üzenetére
Ez aztán minden, csak nem ergonómikus.
Kb, mint a nagy pontosságú csavarhúzó?
Nem sokkal később rájöttem hogy a műszerész csavarhúzóra gondoltak, ami angolul precision screwdriver set, ahol a precisiont sikerült nagy pontosságúra lefordítani.@Hieronymus
Az ilyesmit nem lehet facebookon eladni, pláne nem gyorsan. Ha vannak ritka darabok amik működnek is, azoknak van ára a megfelelő embernél. De abból kevés van. -
-
-
válasz
roseA580 #119908 üzenetére
Ezt le akarod utánozni?
Mogyorókra azér vigyázz, ha kipróbálod. Elég egyszer véletlenül megmikrózni, kiszerelt magnetronnal, és könnyen végleges terméketlenség lehet a vége. A videJó alatt is a hsz-ek fele erre hívta fel a skacok figyelmét, bár sztem ők szartak bele, nagyobb ökörségek is fenn vannak a csatornájukon, egyszer pl. merültek a csernobili 4-es számú sérült reaktorblokkban, búvárruha helyett latex "szexicuccban", meg akváriummal a fejükön
-
válasz
roseA580 #119387 üzenetére
berlinben meg hamburgban zuhanyoztam ilyennel. egyik helyen hetvenes években épült társasházban, a másik a lépcsőház alapján még régebbinek tűnik. hogy milyen bekötése van, azt nem tudom, de a biztosítéktáblán nem láttam olyan hatalmas olvadóbiztosítékokat (ennyire korszerű cucc), és kellemes víz jött belőle, pedig nem volt maxra tekerve.
szerk: rákerestem egy ilyen elektrisch durchlaufhitzére, tényleg 3x25A kell neki. mondjuk kicsit olyan ez, ha az ember gázbojlerre vágyik, akkor gázt kell bekötni hozzá, ha elektromos átfolyó bojlerre, akkor meg kellően nagy villanyt...
-
Alusky
senior tag
válasz
roseA580 #119387 üzenetére
A konnektorosok a dugalj terhelhetősége miatt 3kW-osak maximum, de egyébként valóban ilyenek, annak jó aki tud zuhanyozni lassabb, langyosnál hidegebb vízben is, azt is főleg nyáron. Nekem mondjuk megfelelne. Illetve össze is lehet barkácsolni kettőt, bár azt már nem egy fázisos házban.
Szóval a legtöbb embernek nem opció.A 3 fázisúak 9kW-ról indulnak, azzal már lehet zuhanyozni elfogadhatóan és manapság már vannak bőven házak 3x16A-rel, de még előfordulhat, hogy a csirkelevest le kell kapcsolni addig a főzőlapon amíg a fürdés megy, tehát nem kényelmes. 3x20 vagy 3x25 mellett már oké.
A 18kW és felettiek már nagy mennyiségben is produkálnak 60 fokos vagy melegebb vizet akinek arra igénye van, viszont azokhoz kell 3x32A felett, ha nem akarnak ugyanúgy lekapcsolni csirkehúslevest a főzőlapon, ez pedig eléggé drága, mert 3x32-re van meghúzva a határ is.
-
koby11h
őstag
-
Pikari
veterán
-
KROK640
nagyúr
válasz
roseA580 #117051 üzenetére
Nekem csak 2+1 van. Ebből egy ugye a magyar, amit csak kényszerből tartok. Mondanom sem kell, hogy a kettő külföldi együtt, évente(!) nincs olyan drága mint a magyar havonta(!).
Én is kétlaki életet élek, félig itthon, félig nem. Egyelőre csak ez oldható meg, de nem is olyan rossz, működik az a varázslat, hogy a kint megkeresett lóvéból itthon jól meglehet élni.
-
szebe
addikt
válasz
roseA580 #117049 üzenetére
De. Még végig se tekeri az animációt a banki app, amikor a másik félnek már csipog a noti hogy jött pénz.
Lehet a júzernek is olcsó, ha megfelelő szlacsomagban van. (ahogy a kereskedőnek se feltétlen kell hogy olyan sokba' legyen a terminál)
#117052 Alusky
Egyébként a kínai megoldás teljesen jó szerintem. Eladó generál egy qr kódot, vevő szkennel, jóváhagy, kész. Zseni. -
KROK640
nagyúr
válasz
roseA580 #117049 üzenetére
kb soha nem szoktam itthon Magyarországon magyar számláról magyar számlára utalni, szóval nem tudom, régen 4 óra volt. Inkább Revolut amikor csak lehet. De akkor ezekszerint (és a többi post szerint) sikerült már felzárkóznia a drága és lehúzós magyar bankoknak is erre a szintre. jár a keksz.
Mostmár bevezethetnék az ingyen számlavezetést és készpénzfelvételt mint a rendes országokban.Tudom... ne is ábrándozzak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest