- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
fatpingvin #81316 üzenetére
Egyik korosztállyal sincs bajom, ami nem tetszik, az nem korhoz kötött, az óvodás is és a nyugdíjas is lehet erőszakos bunkó.
Páran itt leírták, mibe futottak bele, mi nem tetszik nekik mások viselkedésében.
Nem szeretem a birkákat, akik mennek a tömeggel és mindent utánoznak, mert az a divat, az a menő, akkor is, ha semmi örömük nincs benne, de nem akarnak kilógni a sorból.
Azt a farmert, aminek a feneke térdig ér, soha nem hordtam volna, akkor sem, ha abba a korosztályba estem volna, amikor divat volt.
A kardigánt akkor is utálom, ha a feleségem veszi föl. -
válasz
fatpingvin #81311 üzenetére
Amúgy is akkora individualizmus van már a világban, hogy senki nem foglalkozik semmivel... Egyenes következménye a tahóság.
-
mpo
veterán
válasz
fatpingvin #81310 üzenetére
Sajnos nem értem.
-
mpo
veterán
válasz
fatpingvin #81280 üzenetére
A boomer ellentéte érdekel, amit én használhatnék 64 évesen a mai piercinges, tetovált, lecsós lángost és energiaitalt szerető, magyar zenére csápoló fiatalokra, akik a magyar nyelvet hírből sem ismerik.
-
BiP
nagyúr
válasz
fatpingvin #81280 üzenetére
Jogos. Írás közben nekem is eszembe jutott, de már nem akartam túlmagyarázni
-
válasz
fatpingvin #81245 üzenetére
És mivel nem használod, nem is értesülsz róla, hogy megoszCSa-e
Én használom. Kb. a macskáról teszek fel képeket, szóvicceket tolok csoportokba, meg a saját fotóimat osztom meg, emberekkel beszélgetek. De ilyeneket bejelölni, hogy hol voltam, kivel? Minek? Kit érdekelne?"a láthatósági beállítás köztudott hogy szart se ér, ugyanis az adat ugyanúgy megvan egy általad nem felülvizsgálható tárhelyen."
Akkor te nem is tudod a legjobbat.Nem ettől nem ér sz@rt se
Viszont ennyi erővel már az e-mail sem ér semmit, hiszen az is átmegy pár szerveren (ha nem webmailes marhaságot veszünk, akkor is).Android meg ja - régebbi, Lineage-al támogatott telefon, MIUI vagy Lineage, és máris van egy Google mentes telód
Mondjuk nekem a droidosokon van Play, de szinkron nincs.
-
TaaT
nagyúr
válasz
fatpingvin #81226 üzenetére
Kollégám volt nyaralni törökben 1.5 hetet, visszajöttek, hétvégén meg felrakták a képeket a facéra. Erre jöttek a kommentek sorba hogy jaj de jó nektek, jó nyaralást, pihenjetek stb. A legtöbbje ezek közül gondolom akkor posztolja a nyaralós képeket frissibe, amin látszódik hogy nyaral az egész család, a kégli meg biztos üres.
-
válasz
fatpingvin #81223 üzenetére
OK, de mi van azzal, amit amúgy szeretnél megosztani?
Nyilván az aktképeidet hülyeség, de amúgy hogy milyen kaját készítettünk otthon, az nem érzékeny téma. A fészen a láthatóság beállítása meg arra van, hogy legalábbis ne láthassa más felhasználó. Amúgy ér valamit, mert a legtöbb idióta nem tudja megkerülni.
Hülyékkel meg nincs mit tenni. ("mobillal lefotózom és máris megy instára/fészbúkra")
(Mondjuk a másik oldala, hogy van, aki ebből él, az meg így járt.) -
Cs1csó
titán
válasz
fatpingvin #81221 üzenetére
Jogos, de ezek a képeim nincsenek digitalizálva.
-
válasz
fatpingvin #81221 üzenetére
Illetve láthatóság beállításai
Csajjal találkozom házibuliban, tudom a nevét, stb. Teljesen paff, hogy hogyan?
Mondom full public a profilod, van közös ismerősünk, feldobál a Fb. Neki ez új volt. -
koby11h
őstag
válasz
fatpingvin #81217 üzenetére
Mikor valaki megkérdezi, mit tegyen azért, hogy az OLYAN képei nehogy illetéktelen kézbe kerüljenek, akkor azt szoktam mondani, hogy NE CSINÁLJON OLYAN KÉPEKET! Ez az eddig bevált egyetlen módszer...
De ha valamiért mégis elengedhetetlennek érzi, akkor tárolja offline, mint egy milliókat érő gyémántot.
Kivéve ha exhibicionista... -
Laraxior
titán
válasz
fatpingvin #80864 üzenetére
Nem úgy van az sajnos. Most boldog-boldogtalan is bányászott, tudod mennyi hozzá nem értő volt aki összetaknyolta az egész hóbelevancot?
-
válasz
fatpingvin #80864 üzenetére
" aki bányát épít az legalább minimálisan utánanéz ezeknek elvégre komoly pénze van benne."
Az se mind...
-
gabor9991
addikt
válasz
fatpingvin #80593 üzenetére
Az első kérdést akkor hogyan tudta értelmesen feltenni?
"Helló" szóval köszönt, utána vessző, feltette a kérdést amiben a megvan szót sikerült helyesen leírni és a kérdés végére tett írásjelet is.
A második kérdéstől pedig átváltott ork nyelvre?Érdekes. -
envagyok
veterán
válasz
fatpingvin #80593 üzenetére
Most mit cseszegetitek szerencsétleneket.
Úgy ahogy jogsi nélkül ugyanúgy írástudatlanul is szépen el lehet élni -
KROK640
nagyúr
válasz
fatpingvin #80573 üzenetére
Nekem is rengeteg ilyen volt, de a 2009-es lakásfelújjítással sajna ki lettek dobatva velem
-
Trailblazer
veterán
válasz
fatpingvin #80575 üzenetére
Bebukott egy kamuwebshop-hálózat. Vajh' mennyi lehet még?
-
KROK640
nagyúr
válasz
fatpingvin #79922 üzenetére
Azért eléggé szívás lehetett még 2014-ben is PIII-assal meg kevesebb mint 1GB RAMmal nyomulni. 2002-ben már P4-esem volt, hasonló paraméterekkel (640MB RAM csak ,de előtte a 466-osomban 768 volt, Matrox helyett meg GeF2... )
2015ben a laptomomban volt 768MB RAM meg 1700-as Dothan Celeron, már akkor konkrétan netezni is nagyon komoly kihívás volt vele. -
mpo
veterán
válasz
fatpingvin #79937 üzenetére
Lehet, hogy körömlakklemosóra gondoltál?
-
törölt tag
válasz
fatpingvin #79924 üzenetére
Gondolom ha nem keletkezett volna kár, akkor itt is ez lenne helyzet. De mivel keresi az autó tulajdonosa a károkozót, nyilván kár is keletkezett az autóban.
-
Cs1csó
titán
válasz
fatpingvin #79924 üzenetére
Egy esztétikai kár is jó sokba kerülhet: új fényezés.
-
BiP
nagyúr
válasz
fatpingvin #79886 üzenetére
Szerintem azért írta oda, hogy az alsókról van szó
-
válasz
fatpingvin #79882 üzenetére
-
Ciccuka
veterán
válasz
fatpingvin #79129 üzenetére
fotó vagy nincs
-
quailstorm
félisten
válasz
fatpingvin #77840 üzenetére
Hát, XP az ide túl új. Win98SE kell neki. Legalábbis nekem XP-n még csak kékhalált sikerült összehozni. Tudom a linkelt cikkben XP és még Win7 is van screenshoton. Bár ő is említi a 98-at benne.
Nyilván itt a flasheléssel van a baj, maga a NokiX SDK az megy újabb rendszeren is.
-
Depression
veterán
válasz
fatpingvin #77788 üzenetére
Láttam már egy-két gépet, de még sosem volt olyan, hogy csak a proci nyiffant volna ki. Pedig tudom, hogy füsttel működnek.
-
válasz
fatpingvin #77788 üzenetére
Húzás esetén semmire nincs garancia (kivéve C2D
) Azon nem csodálkozom. Bár procit, ami normálisan volt használva, nagyon ritkán látok meghalni. Még az se gáz, ha húzod, csak értelmes keretek között.
-
válasz
fatpingvin #77786 üzenetére
Ritkább, a NV140 volt egy ismertebb.
-
válasz
fatpingvin #77784 üzenetére
Mondjuk egy jól tervezett hűtéssel annyira nem.
A BGA-k inkább a forrasztásokat szokták törni. Egyszerűen olyan kis felületen nem lehet annyi hőt átadni. -
TeeBee73
veterán
válasz
fatpingvin #77781 üzenetére
Jogos.
Van egy E2200-as konfigom, Giga P35-ös deszkában, Mugen2-vel hűtve, 3.8GHz-en kacagva megy, HD2400Pro-val. A mostani konfigom meg alulafeszelve, 4GHz-en megy. (SW:BF2, Forza Horizon, D3, WoW alatt így is unatkozik.) -
TeeBee73
veterán
válasz
fatpingvin #77779 üzenetére
Túrót. Van a mai napig működő ZX81-em, Spectrum+-om, C64-em. TV-m nincs, azért nem nyomom még a Commando-t, Explodig Fist-et, és a Jet Pac-et.
Ja, és a Barbarian-t -
urban racer
senior tag
válasz
fatpingvin #77735 üzenetére
-
válasz
fatpingvin #77731 üzenetére
Fasza
Én csak régi okostelefonra akartam droidot portolni, de a kernelforgatásnál elakadtam, és senki nem tud semmit ilyenkor persze. -
válasz
fatpingvin #77724 üzenetére
Butatelefonra? :-O
Mondjuk az használt telefonoknál mindegy, milyen állapotú, én is árulok akku nélkül - majd szerez bele a vevő (vagy pl. van neki).
Olyan sok idióta nincs, aki nem fogja fel, hogy nincs akku. -
válasz
fatpingvin #77722 üzenetére
Eh, érdemesebb pénzért elszórni ezeket. Ha kidobálom, 0Ft, az OTP-t nem érdekli, miből fizetem a hitelt, és valakinek még jól jönnek.
-
válasz
fatpingvin #77716 üzenetére
Ja, sok minden összegyűlt
Azt a Cookie-t anyám használta, a K200i nagyanyámé volt.
-
válasz
fatpingvin #77707 üzenetére
Azért mond annyit sok, mert annyi pénze van. Ha megkapja, örül, és felteszi a kétszereséért.
Ha nem, megy a következő cuccra.
Ebből sok azt sem mindig tudja, hogy mit vesz.
Az LG Cookie 290-re is ne tudd meg hogy jönnek, mert azt hiszik, androidos telefon 4 ropiért.
Lumia 620-ról le se lehetett vakarni a sok hülyét, aki Facebookozni akart rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Jogász topic
- Revolut
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest