- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz
Drótszamár #118 üzenetére
nem megy, egyrészt ez A10-es socra van másrészt azt írja hogy nincs rootolva... pedig van.
-
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #94 üzenetére
Két nap szenvedés árán felkerült a BerryBoot segítségéven a Raspbian armhf verzió. Egy androidos apk töltötte le a raspbiant a memória kártyára
Nem kellett image fájlokkal szívniA monitoromat valamiért nem szereti, és nem fér ki a kép, illetve nem megy vele a rádiós bill + egér
A TV-n nincs gond, a config nagy része pedig konzolos volt, így végül sikerült minden programot üzembe helyezni rajta. Természetesen minden speckó programot fordítgatni kellett, mert a raspi armel debiannal ment.3 napja fut, eddig nem volt fagyás.
mjpg_streamer segítésgével HD webcam képét mentegeti, és wviewweather archviálja, és töltögeti fel az időjárási adatokat a weblapomra.
Ezekre elvileg a raspberry pi is elég lenne, de a Microsoft LifeCam Cinema webkamera percek alatt megölte az USB buszt, ettől a hálózat is bedugult. A Cubieboard-on nincs ilyen gond.
Van egy Dlink 313-as NAS-om, de elgondolkodtam rajta, hogy egy noti winyóval ki tudnám váltani azt is. Szerintem elbírna még egy Sambát, és egy torrentet.
A Sata mennyire terheli a procit? Mérte már valaki?
-
DarkByte
addikt
válasz
Drótszamár #94 üzenetére
Hmm, legközelebb rendelek lapot ezt én is megjátszom.
-
azbest
félisten
válasz
Drótszamár #94 üzenetére
Nem csoda, jön a nagy Sárkány éve party, amikor eltűnnek hetekre
Attention: shipping delays during Chinese New Year national holiday
Due to Chinese New Year national holidays in China and Hong Kong, parcels ordered between the 1st of February and the 17th February will be delayed.
Shipments will resume on the 18th February once work resumes at our Guangzhou office.
-
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #89 üzenetére
Hát ez gyors volt, meg is jött.
Pénteken adták fel Hongkongban.A Miniand-es feladó 20$-t írt rá, így átcsusszant a vámon
-
DarkByte
addikt
válasz
Drótszamár #91 üzenetére
Nem tudom már pontosan. De három Cubieboard-ot rendeltem és 12 ezret fizettem rá azért hogy bejött az országba.
-
DarkByte
addikt
válasz
Drótszamár #89 üzenetére
Nekem volt rá vám. Kifizettem mégegyszer a szállítási díjat
Áfát nem tudom.
-
DarkByte
addikt
válasz
Drótszamár #87 üzenetére
Nagyon jó kérdés. Ezt még nem próbáltam. Most nincs is hozzá való image-em tesztelni, így nem tudom kipróbálni.
Én most egy tisztán konzolos Linux feltámasztásán dolgozom amihez van framebuffer-es konzol. Egylőre csak soros konzolon keresztül vagy SSH-n "látom" hogy mi történik. A Mali400 driverek sajnos zártak, és abból kell főzni ami van. Ez nem valami pozitív [link] -
DarkByte
addikt
válasz
Drótszamár #85 üzenetére
Találtam a hivatalos Google Group-ban Debian Wheezy image-et: [link]
-
DarkByte
addikt
válasz
Drótszamár #83 üzenetére
Egyedül a miniand-ról tudtam én is. De az várható volt hogy megint gyorsan elkapkodják.
Linaro alapú buildről tudok, linket nem tudnék rá adni. Lakótárs azt tett a sajátjára. Debian és Ubuntu között van valahol. Hivatalos Ubuntu vagy Debian még nincs rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest