Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
-
Drótszamár
őstag
Köszönöm, akkor kicsit beleásom magam a témába.
A cikkben jelzett mikorfon bemenet az tényleg mikrofon bemenet? A faq-ban line in-t említenek.
Nekem line in kéne (sztereó), és akkor menne vele elméletben a villám detektorom is. Raspire lefordult a program, és fut is, de ott nincs line in.
-
DarkByte
addikt
Megjöttek
Már ki is próbálgattuk őket. Túl mélyre hatóan nem lesz ma időm foglalkozni vele mert rendkívül fáradt vagyok a két napi utazgatás után és még az asztali gépemet is szét kell bontanom csere miatt. Viszont annyira azért csak belőttem hogy megnézzem mivel jön gyárilag a szeptember 9-ei revízió. CM9 van rajta (Android 4.0.4), viszont se Play Shop se Google fiók szinkronizálási lehetőség. Ezekkel majd játszom hogy legyen, vagy majd fordítok rá úgy is. Holnap úgy is jön az A10-5800K-m, majd az forgat a 4 magjával
Ethernet, hang, USB frankón megy. Már a házát is összeraktam, egész ötletes kis cucc lett így.
Böngészést néztem. Azért a sebességtől nem repül le a fejem, de el tudnám képzelni nulla fogyasztásos gépnek amit ha kell néha fel tudok éleszteni hogy megnézzek ezt-azt. -
azbest
félisten
milyet rendeltetek? a 40k -> 180 usd körülit nem tudom illeszteni a lehetőségekre
Ha egyben jön, akkor a vám is esélyes (ez nem túl magas).
Az áfa valószínű (27%) 22 euro felett (44 ha nem cégként küldik) - a vámot is áfázzák. Ez nem tudom még aktuális-e, de itt vannak olyan számok, amikre emlékszem: [link]A futár cégek úgy tudom mindig elvámolják a legszigorúbb szabályok szerint a cuccokat. Valamelyiknél egy nyilatkozatot (felhatamlazást) kellett emailben/faxon visszaküldeni, hogy intézhessék. A sima postai tömeglevelezésnél rugalmasabbak a távolkeletiekkel, ott is átmegy a vámon, csak ott iszonyat mennyiségek mozoghatnak.
-
azbest
félisten
Az androidos xbmc képes használni a hardveres gyorsítást lejátszáshoz? Korábban úgy olvastam, hogy sajnos ehhez kellene még a gyártótól támogatás / libek / források. De lehet az más chipset volt, valamelyik mali gpu-s androidos stick esetére emlékszem. Persze, ha ez azóta változott, az remek hír.
A linuxos megoldás nekem azért is jó, mert dvb támogatást valamennyire már átlátom. Ahogy a linux media levelezési listán olvastam javítottak/javítanak bugot ami a most elterjedt it9135 tunert érinti (az usb-dvb-v2 -re átállás mellékhatása talán) és amiatt vacakul működött a raspi-n. Elvileg találtam webshopot ahol talán még a régi af9015 tunereket kapni, rendeltem még párat, mert azzal hibátlanul megy. Ja meg a tvheadend is jól fut rajta általában, ami a backendet adja az xbmc alá. Ja és az ccid kártyaolvasó driver, amihez most olcsó kártyaolvasót (Alcor micro AU9540) is találtam - az eddig használt kártyaolvasóm a zárt drivere miatt nem megy arm linux alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest