Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme, a Pixel Watch 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"... mondjuk azt, hogy ez az egész csak egy divatbaromság (szerintem egyébként abszolút az, tök mindegy, hogy milyen márkáról beszélünk), ne legyen benyúlás, akkor pedig ott tartunk, ahol a Samsung, de akkor meg ne mondjuk, hogy kávamentes ..."
Én is ezt mondom (írtam).
Kell a hóhérnak a káva mentesség! Legyen oldalt minimális (de legyen!) , és alul-felül annyi, amennyi kell. A egyedi design-t oldják meg minőségi anyagokkal, szép, ízléses színekkel. "dekor csíkokkal".
Ezt most az Apple - nem kicsit - túltolta. Egyediek akartak lenni - sikerült is, na - de milyen áron? Ha egy lány csúnya akkor udvariasan azt szokták rá mondani, hogy jellegzetes az arca.Na, ez az X pont ilyen.
(#44) nyisziati
A MiMix is túl lett tolva. Ott a funkcionalitás oltárán esett áldozatul a beszéd hangszóró. Az utódnál, már sikítva rakták vissza a rendes hangszórót....Egyébként az is a baj, hogy a használhatóság oltárán lassan mindent feláldozunk. Egy mai "modern" telefon minden csak nem ergonomikus: egy kézzel használhatatlan, nagy, nehéz (lehúzza az emberről a gatyát).
Ja, és még egy dolog. Ez a "notch" pont annyira szép / egyedi, mint az általam csak "dudor kameráknak" nevezett hátsó kamera megoldások. Asztalra téve a telefon billeg, az objektív sérülékeny. Szép? Nem. Jobb lett volna, ha beletesznek egy nagyobb aksit, és szintbe hozzák a hátlapot? Igen. Az ilyen megoldásokért büntetni kéne a gyártókat (nem megvenni az ilyen készülékeket). Csak, hát sokan vannak úgy, hogy a hét is páros, és neki bizony az úgy jó ahogy van (azt azért nem merné mondani, hogy szép, de pont lesz@rja). Na, befejeztem az agymenést.
-
nyisziati
veterán
Meg lehet oldani "notch" nélkül, a szelfikamerát elhagyva. Minden másra a MiMix már megoldást mutatott.
Bár láttam már olyat, hogy kávanélküli teló és csak a kamerának volt az egyik sarokban egy kis pöttye. Persze ez is benyúlás, de nekem jobban tetszett, mint az Apple megoldása.
Ha meg teljesen kávanélkülit akarunk, de ragaszkodunk a szelfikamerához is, akkor az USB portba dugott kis kamerával ez is megoldható.
-
törölt tag
A notchal kapcsolatban az a meglátásom, hogy mehet a közelség érzékelő a kijelző mögé, van rá precedens, a hangszóró is megoldható ekkora káva mellett, csak annyira tokosnek kéne lenni a szelfi kamerával mint jack bácsival. Oszt jonapot.
Ujjlenyomat olvasót meg hátra.Csak kell a szelfi, kell az arcletapogatas, így viszont inkább egy s8 jellegű keskeny sáv mint ez.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A komponens-beszállítók szerint csökkent a kereslet az egyes alkotóelemek iránt, ami csökkenő eladásokat sejtet.
- LEGO klub
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Villanyszerelés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest