Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TATU
csendes tag
Teljesen egyetértünk!
(#89) blackrulz: +1.
(#91) .Szaki.: Semmi gond nincs vele, amire vetted arra tökéletes, jó választás volt.
Kell rá egy Global Stable rom (ha még nem az van rajta) és évekig semmi probléma nem lesz vele. A Redmi5 - 5plusra gondolt, egyelőre visszás a fogadtatásuk, de ez még változhat ha már lesz néhány példány közkézen.(#93) ΞlittlecarΞ: +1
-
törölt tag
Persze, hogy csökken az eladás. Egy drága béta, nem több. Ennyi, lassan kifujt.
Nem hinném hogy odahaza nagyobb jövőt jósoltak neki,kb mint a Samsung alphája volt. Techdemo, valaminek az előfutára. -
-
-
<Adamsky>
nagyúr
A MiMix kétségtelenül előremutató volt (de nem egy különösen jó telefon szvsz.). Ezt leszámítva viszont az innovációjuk sajnos nekik is kimerül a másolásban (alma). Szépen hagyogatják el a jack-et, a notif led is csak egy színű kezd lenni (vagy megszűnik). A Redmi szériát is sikerült elcseszniük. Szerintem ez utóbbival bevertek egy szöget a koporsójukba. A Redmi nagyon sikeres termékvonal volt...
-
törölt tag
De legalábbis merész tökös lépés. A legjobb? Nem. Hibátlan? Közel sem. Bevállalós? Nem picit.
Én spec az almatol várnam ezt a mentalitást, hogy kiserletezzen, hogy odabsszon, hogy leuljek amikor bejelentenek valamit. Régen ment. Nem csak telefon szinten. Az első air? Amikor elohuzta a boritekbol, bokáig fstam magam.
Az x se tökéletes. Sokan szidják a gesztus vezerleset is. De nekem inkább a kötelező körkent jött le. Egy évvel ezelőtt talán nagyobbat ütött volna
-
joey04
titán
válasz
Totheground #31 üzenetére
jah tényleg.
-
RCTiv
tag
válasz
collecting #83 üzenetére
ne kísérts ördög
-
RCTiv
tag
szerintem egyszerűen a fasza külső meg kijelző nem mindenkinél ellensúlyozza a megszokott tulajdonságok hiányát. rengeteg apple rajongó ismerősömet egyszerűen nem kapta el a birtokálsi vágy miután nyomkodták kicsit, nyolcast meg nem vesznek, mert az "ugyanaz mint a 6s". kicsit a két szék közé esést érzem.
Hozzátenném én is egy 6s-t koptatok, és egyszerűen nem tudom magam rávenni (padig akarom
) hogy megvegyem az x-et, úgyhogy megvárom az első telőt amiben megoldják a kijelző alatti ujjlenyomat érzékelőt, addig meg elleszek a mostanival. nekem amúgy dizájnra egy samu s8 jobban tetszik sokkal, de az ujjlenyomat olvasót hátul sem tudom elképzelni. Mint ahogy szerintem annyira beszoktatta az apple a touch id-ra a felhasználók egy (nagy) részét, hogy egyszerűen nem akarnak váltani.
-
Ricardo
titán
Jól hangzik ez az "Aki akarta,az már megvette" érvelés,de az év végi időszakban csökkenő kereslet,az nem jó jel. Ennek az időszaknak kellene a legerősebbnek lennie.
-
stellaz
veterán
Ha ez igaz, akkor az azért lehet kellemetlen, mert a 8-as széria az X mellett menthetetlenül elavultan néz ki, az X pedig nagyon drága a tervezett eladásokhoz képest. Ebből lehet akár a két szék közti leesésé is.
.Szaki.
Viszont a szelfikamera elhagyásával egy jobb világ köszönne ránk
-
.Szaki.
addikt
válasz
#56573440 #72 üzenetére
A szelfikamera és a jack csatlakozó között azért annyi különbség van, hogy a jack-re van alternatíva a Bluetooth-os eszközök személyében, így pl tudod egyszerre tölteni és hallgatni is a készüléket. Tudom, szerintem is ez még gyerekcipő, de egyébként akár jó irányba is mehet, mert így kénytelenek lesznek fejleszteni a vezeték nélküli füleseknek a minőségét. A szelfikamera esetén ezért mindig kéne magadnál hordanod egy külső kamerát.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#56573440 #72 üzenetére
"A jackbol is azt hittem lesz lázadás. Aztán nem lett."
Mire számítottál? Híd foglalásra?
Azért én ahogy review-t elolvastam ill. néztem a Youtube-on, ott mind megemlítették, hogy ez egy rossz húzás volt. Ja, és épp a napokban volt felmérés a GSMArena-n a témában, szintén nem meglepő eredménnyel. Ez a csodálatos videó is jól mutatja, hogy mekkora igény volna rá ... de, hát ha egyszer az alma jobban tudja, mi kell a "parasztnak" ....
-
nyisziati
veterán
Na, hogy ezt is helyretegyük, a Xiaomi max. az ötletet másolta. A Sharp egy sikertelen kísérletet tett, de elbukott. A Xiaomi fogott egy koncepciót, ráhúzta az egyik telójára és csinált belőle egy "dizájnforradalmat".
Apropó, az Apple nem így futott be véletlenül?
Kb. az összes terméke egy már létező koncepció továbbgondolása, megdizájnolása és saját szoftverrel való ellátása.(#70) .Szaki. : de igen, a közelségérzékelőt a MiMixen egyfajta mobilos szonárral oldották meg.
-
.Szaki.
addikt
válasz
#56573440 #41 üzenetére
Kijelző mögé az érzékelők? Ezt melyik telefonnál vezették be és hogy működik? Erről nem hallottam. (Fogadjunk pont a Mi Mix lesz..
)
A szelfikamerát ha leműtenék a telefonról szerintem olyan botrányt keltene, hogy nem merik meglépni. 2017 a szelfi éve volt, inkább vakut raknak az előlapi kamera mellé, mintsem hogy lehagyják. Én mondjuk tökéletesen ellennék nélküle, de gyanítom én a kisebbséghez tartozom. Ha pedig nyisziati ötletét vennénk figyelembe, akkor pedig szerintem mindenhol attól üvöltene a sajtó, hogy visszatértünk 2003-ba, amikor a Siemens C62-höz lehetett vásárolni a töltőn keresztül kapcsolódó kamerát.
Az ujjlenyomatolvasóval kapcsolatban én nagy hátlapellenes vagyok, inkább azt erőltetném akkor, hogy az oldalára kerüljön, de szerintem ezt a Sony levédethette, mert ha már az előlapon nem lehet, akkor szerintem sokkal kézenfekvőbb lenne az oldalsó olvasó. Mondjuk balkezesek lehet nem örülnének neki. Na meg mivel az Apple elindította a Face ID-t, a Samsung pedig az írisz-szkennert és nekik is van szintén arcalapú felismerés, így vajmi kevés esélyt látok arra, hogy eltűnjön az előlapi kamera.
Btw ettől függetlenül én is azt mondom, hogy ha már kávamentesség, akkor inkább az S8/Note 8 féle. Gyönyörű mindkettő, de ha már a praktikumot is figyelembe vesszük, akkor egy olyan telefon lenne az igazi, ami a Samsung alsó és felső kávájával rendelkezik és a X oldalsóéval.
nyisziati
A Mi Mix annyiban nyújtott megoldást, hogy az első kávamentes telefonok egyike volt, vagyis elindított valamit a telefóniában. Egy projekt-mobil, viszont ott is voltak gondok, mivel ugye a Mi Mix 2-be visszakerült a rendes beszédhangszóró (igaz ezt igényesen sikerült megoldani), a kamera alulra való elhelyezése pedig szerintem nem túl szerencsés, gondolom annak oka van, hogy a 3-as modellnél pont ez a "notch" jelent meg, ami a X-en is van.
<Adamsky>
Pontosan, nem kell a kávamentesség nekem sem, praktikum kell, ezt pedig a kis 4"-es telefonom tökéletesen tudja is!
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #63 üzenetére
Kinek mi ugye a felhasználási célja. Egy kézzel használható? Már az 5"-ra is azt mondom hogy nyeeeeh, pedig nem kicsi a kezem. Tök jó akkor legyen kisebb. Jah de akkor meg azon nem tudok kényelmesen levelezni, meg yt-t nézni szobabicikli közben, meg úgy kontentet fogyasztani.
Nekem pont rohadt nagy mondás a "kávamentesség" mert pl nem mindegy nálam, hogy adott készülék méretben 5.5 vagy 6.4" kerül be. Egyiket se tudod már egy kézzel használni, akkor meg közel azonos külső méretek mellett miért ne legyen több? Fura, én nem nyúlok bele, nincs melléklikk ilyenek miatt. Ahogy a hátlapi ujjlenyomat érzékelő is nálam must have, mert ott fogom meg a készüléket, és tádám.
Egyébként van szerencsém ahhoz a beszéd hangszóróhoz, napi szinten nem keveset pofázok, köszi, teljesen élhető.
Én pont nem látok semmi hátrányt a káva minimalizálásán, normál használatnál nekem 0 hátrány mellett rengeteg előnye van. Én konkrétan várom, hogy ki hozza ki a full kijelzős telefont, ahol sehol semmi nincs, és 6.4+". Aki telefonálni használja meg tömegközlekedésen, annak van kisebb. Kapcsrajzot nézni, levelezni, kontentfogyasztásra én ennél kisebbet köszi de nem.
-
S e t h
nagyúr
Távolról sem hinném, hogy ez már a szopóroller esete lenne, de kötve hiszem, hogy az Apple ilyennek tervezte ezt a negyedévet, akár a nyolcas szériát, akár az x-et nézem. Persze ha az volt a cél, hogy a hetes most fogyjon igazán, akkor azt mondom megcsinálták, gratulálok az elemzésekhez.
Azért megnéznék tőlük egy objektív( lol) megnyilvánulást a tervezetről és hogy most ahhoz képest hol tartanak. -
nyisziati
veterán
válasz
<Adamsky> #63 üzenetére
Nem mondtam én egy szóval sem, hogy iparági sztenderd a minősége, csak azt, hogy úttörő, és az Apple-féle belógást ilyen megoldásokkal lehet csak teljesen eltüntetni.
Egyébként én se kívánom a teljes kávamentességet, a Galaxy S7 edge "élvezérlése" már inkább gáz, mint hasznos. Nem lehet a lekerekített élekre rendes üvegfóliát/tokot rakni, így meg sérülékeny, állandóan megy a sírás és cicaharc a topikokban. Egy kijelzőcsere meg 80-100 e Ft(!), főleg, ha nem utángyártottat akarsz és a vízállóságot is meg akarod őrizni (S8). Volt, aki inkább vett egy S8+ t pont ezért, miután betört az S8 kijelzője és sokallotta a javítás díját.
Én ezért is örülök a jelenlegi telómnak. Teljesen sík, megőrizhető, most cseréltettem üvegfóliát 500 Ft munkadíj + 500 a fólia. Ez gazdaságos, nem úgy, mint a ragasztós bohóckodás 12 ezerért (S8).
Úgyhogy tény, jobb lenne a funkciókat különválasztani. Telónak 3,5-4 coll, a többire ott a tablet.
-
<Adamsky>
nagyúr
"... mondjuk azt, hogy ez az egész csak egy divatbaromság (szerintem egyébként abszolút az, tök mindegy, hogy milyen márkáról beszélünk), ne legyen benyúlás, akkor pedig ott tartunk, ahol a Samsung, de akkor meg ne mondjuk, hogy kávamentes ..."
Én is ezt mondom (írtam).
Kell a hóhérnak a káva mentesség! Legyen oldalt minimális (de legyen!) , és alul-felül annyi, amennyi kell. A egyedi design-t oldják meg minőségi anyagokkal, szép, ízléses színekkel. "dekor csíkokkal".
Ezt most az Apple - nem kicsit - túltolta. Egyediek akartak lenni - sikerült is, na - de milyen áron? Ha egy lány csúnya akkor udvariasan azt szokták rá mondani, hogy jellegzetes az arca.Na, ez az X pont ilyen.
(#44) nyisziati
A MiMix is túl lett tolva. Ott a funkcionalitás oltárán esett áldozatul a beszéd hangszóró. Az utódnál, már sikítva rakták vissza a rendes hangszórót....Egyébként az is a baj, hogy a használhatóság oltárán lassan mindent feláldozunk. Egy mai "modern" telefon minden csak nem ergonomikus: egy kézzel használhatatlan, nagy, nehéz (lehúzza az emberről a gatyát).
Ja, és még egy dolog. Ez a "notch" pont annyira szép / egyedi, mint az általam csak "dudor kameráknak" nevezett hátsó kamera megoldások. Asztalra téve a telefon billeg, az objektív sérülékeny. Szép? Nem. Jobb lett volna, ha beletesznek egy nagyobb aksit, és szintbe hozzák a hátlapot? Igen. Az ilyen megoldásokért büntetni kéne a gyártókat (nem megvenni az ilyen készülékeket). Csak, hát sokan vannak úgy, hogy a hét is páros, és neki bizony az úgy jó ahogy van (azt azért nem merné mondani, hogy szép, de pont lesz@rja). Na, befejeztem az agymenést.
-
Micsurin
nagyúr
Vannak appok amik fekete sávot jelenítenek meg, éppen így.
-
_cHAos_
aktív tag
Szted kiforott koncepció volt a Mix?
Wait, ki volt ő? Ahhoz nem kell pro-nak lenni, hogy valaki tudja a Xiomi max csak "tryhardolja" a felső kategóriát...
Olyan ez, hogy felsőkat Notebookból sem tudsz venni csak Macbookot, Zenbookot, Alienwaret. Precisiont, Latitudet, Elitebookot, vagy Thinkpadet, stb KB. -
-
zolko74
tag
Haver telefonos boltban dolgozik és mesélte, hogy nem lehet olyan tokot eladni iphone-ra ami hátul a logo-nál nincs kivágva, mert akkor nem lászik a márkajelzés...
-
_cHAos_
aktív tag
Az nyilván számít a jelenben, hogy mi jelent meg előbb (hogy egy fejlesztési útirány mérföldkövét ki dobta piacra előbb? )
Ettól függetlenül a technológia blablablát mellőzve, kiváncsi lennék mi lenne a vélményned a szóban forgó két eszközről (vagy egy átlag felhasználónak), miután kipróbálnád, hogy milyen lenne a digitáis életed élni 2 hétig egy MiMix ről vagy iPone X-ről?A hozzászólást egy módosított android eszközön szerkesztettem.
(#56) Fanboy?Im out, rly.
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
nyisziati #48 üzenetére
A Te hozzászólásod sztem szőrszálhasogatás ( tökéletesen feleslges példálózni Xiaomival), bár van alapja egy bizonyos aspektusból, viszont az általad említett gyártó egyszerűen nem tényező abban a bizonyos egyenletben.
Egyébként Xiomi-nak nem sikerült jobb megoldania a notch problémáját (bőven elég a hangminőséget megvizsgálni...)... így nem is értem miért került szóba.mod: im out, feleslges szélmalomharcot folytatni, amig az oldal szerkesztői csendben vannak... vagy nincsnek felvértezve a megfelelő kompetenciákkal.... (remélem olvassák
)
-
belajkl
tag
Egyetértek, az iphone X egy prototípus. Sem a szoftver sem a hardver nem áll még igazán készen erre a dizájnra. Olyan mint az apple watch, majd pár generáció múlva lesz értelmes dolog belőle.
(50 millio készülékes bétateszt meg álom egy cégnek, főleg h ennyiért veszik az emberek)
-
nyisziati
veterán
Kedves fórumtárs, MEGOLDÁSOKRÓL volt szó, hogyan lehet kiváltani a "notch"-ot. Te meg jössz itt azzal, hogy "nem egy szint".
Ez kb. olyan, mintha valaki autós topikban említené a Mazda RX-8 Wankel-motorját, mint úttörő és egyedi megoldást, aztán jönne valaki, és azt mondaná, hogy "piha, hol van ez egy BMW-hez képest!".Na kb. ilyen szintű volt a beszólásod.
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
nyisziati #44 üzenetére
MiMix-et hagyjuk már légyszi, nagyon nem egy színvonal és kategória az iX-el.
Copypaste gyártóval példálózni a világ egyik leginnovatívabb mobilipari szereplőjével szemben enyhén szólva is vicces. (Lehet flamegeneratornak tekinteni a hozzászólásom, ettől függetelenül ez az igazság...A szerkesztők hibája, hogy nem képesek egzakt teszteket írni, sőt továbbmegyek az a cél, hogy minden olvasói réteg ki legyen elégítve, objektív újságírás powa!
-
nyisziati
veterán
Meg lehet oldani "notch" nélkül, a szelfikamerát elhagyva. Minden másra a MiMix már megoldást mutatott.
Bár láttam már olyat, hogy kávanélküli teló és csak a kamerának volt az egyik sarokban egy kis pöttye. Persze ez is benyúlás, de nekem jobban tetszett, mint az Apple megoldása.
Ha meg teljesen kávanélkülit akarunk, de ragaszkodunk a szelfikamerához is, akkor az USB portba dugott kis kamerával ez is megoldható.
-
judas13
addikt
X-re veszem ezt a hírt, aztán jövőre majd meglássuk.
-
moleculez
veterán
A fanok megvették, a maradék meg szolgáltatónál el lesz adva, a "nem értek a telefonokhoz, valami jót ajánlaná'?"típusú vevőknek.
-
törölt tag
A notchal kapcsolatban az a meglátásom, hogy mehet a közelség érzékelő a kijelző mögé, van rá precedens, a hangszóró is megoldható ekkora káva mellett, csak annyira tokosnek kéne lenni a szelfi kamerával mint jack bácsival. Oszt jonapot.
Ujjlenyomat olvasót meg hátra.Csak kell a szelfi, kell az arcletapogatas, így viszont inkább egy s8 jellegű keskeny sáv mint ez.
Szerintem.
-
Robertoq
őstag
Mindig az a magyarázat ha nem megy úgy az eladás, hogy a következőt várják a felhasználók
-
arn
félisten
tobb "csak az apple" ismerosom azt mondta, hogy majd a kov verziot veszik, nem akarnak betateszterek lenni
-
.Szaki.
addikt
Szerintem valamilyen szinten érthető a dolog.
Hiába cefet jó telefon, bizony megkérik az árát, és ez már nem csak azt tarthatja vissza, aki már egy i7 megvásárlásánál is szívta a fogát, hanem aki megengedheti magának már az is mérlegelni fog, hogy ki akar-e adni ekkora összeget egy új mobilra. Ezt a hülyeséget pedig el kéne felejteni, hogy aki megengedheti magának az gondol egyet és már vesz is egyet, pont azért engedheti meg magának, mert tudja jól, hogy mit érdemes megvenni és mit nem. (Ha valaki választhat és megkapja cégesen, az viszont más, hülye lenne mást választani, ha tetszik neki a X.)
Manapság pedig már kijelenthető, hogy egy pár éves flagship bőven-bőven hozza azt, amit egy felhasználó ténylegesen ki akar használni, normálisabb az ára és hosszabb az élettartama, mint egy újabb középkategóriásnak. (Ez egyébként saját tapasztalat) Akkor pedig hülye lenne valaki 4 kilóért venni egy iPhone-t, amikor a 7-7 Plus még mindig piacon van és az most pl tényleg egy jó vétel. Szerintem a X-nek is kell egy év.
A notch-ról:
Lehet emiatt ekézni az Apple-t, hogy így oldotta meg a kávanélküliséget, de azért egy kérdésem lenne. Lehetséges teljesen, 100%-ban kávamentes telefont készíteni? Mert szerintem a válasz egyértelmű nem. Valahova az előlapi hangszórót, az előlapi kamerát/kamerákat, szenzorokat, egyebeket el kell helyezni, ezeket a kijelző alá nyilván nem lehet, így pedig muszáj egy minimális kávának lennie a készüléken. Ha a tetejétől az aljáig kijelzőt szeretnénk látni, akkor annak az az ára, hogy egy minimális benyúlás lesz a tetején a készüléknek. Vagy pedig akkor mondjuk azt, hogy ez az egész csak egy divatbaromság (szerintem egyébként abszolút az, tök mindegy, hogy milyen márkáról beszélünk), ne legyen benyúlás, akkor pedig ott tartunk, ahol a Samsung, de akkor meg ne mondjuk, hogy kávamentes, mert ott van az alján is, meg a tetején is egy csík káva. Nem véletlen vannak olyan pletykák, hogy a Huawei is ebbe az irányba mozdul, na meg a Xiaomi Mi Mix 3-ról is láttunk már notch-os képet. Mondom mindezt úgy, hogy szerintem sem túl esztétikus, de valamit valamiért.
Lehet választani: Legyen káva, vagy pedig benyúlás. A kettő közt nincsen semmi.
-
Matada2.3
veterán
Logikus. Én is várnék 1 évet egy olcsóbb de kb. egyező készülékre. Teszem azt az Apple-nél se hülyék dolgoznak és számítottak erre.
-
<Adamsky>
nagyúr
Sose becsüld alá a másoló iparág erejét!
Ez a "notch" annyira izzadságszagú, hogy csak az nem látja a hozzá tartozó erőlködést, aki nem akarja:
- Csináljunk keskeny kávájú telefont, de még véletlenül se hasonlítson a konkurenciára! - szólt a parancs.
- Hááát... csinálhatunk egy ilyen bemetszést a kejelző felső részébe, de az annyira lesz szép, mint egy lóharapás.
- Nem baj, jó lesz. A marketing osztálynak biztos nem fog gondot okozni a megoldás megideologizálása. Azok után, hogy a jack elhagyásakor sikerük megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, szerintem most sem lesz gond. A piac pedig követni ... kedves barátaim.Én egyébként várom a követező "notch" variációkat:
- alulra helyezett "notch"
- a sarkokba helyezett "notch"
- "notch" a képernyő közepén, így tényleg minden irányba káva mentes lehetne a készülék -
7Heads Drago
veterán
Az i8 se fogyott, ez se fogy. Na majd csak észre veszik magukat. 200 dodot még rá lehet dobmi a következőre. Meg egy még problémásabb ios se ártana.
-
joey04
titán
miért ne csökkenne? nyilván az elején van a legnagyobb igény mindenre.
-
Nincs ebben semmi meglepő, azon kívül, hogy rákattintottam a cikkre, és kommenteltem.
-
nemlehet
őstag
-
rootkiller
őstag
Persze, rájöttek az emberek hogy sok a nyűge ennyiért...
-
#Chris
tag
Az iPhone X-ben a legnagyobb innovációt a marketing hozta. Megmagyarázzák a szarról*, hogy az nagyon jó és kell neked, valamint korszakalkotó.
*belógó panel, kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó hiánya, 4.7"-es iPhone képernyő elrendezés, beégő OLED, stb...
(Még mielőtt apple haternek lennék bélyegezve, nekem is iphone-om van és iphone x-et akartam venni, de ezért a szarért nem adok pénzt.)
-
bayarena
aktív tag
Szerintem az ára nem lényeges, csak a magyaroknak sok, kint ez nem tényező.
Viszont ronda, sok embernek nem tetszik, és szerintem sokan jobban akarnának inkább ujjlenyomatos verziót. -
Dare2Live
félisten
Ezek szerint itt 1000$nál van az a határ ami már NYon Iphoneért is sok?
Kiváncsian várom a Samsung S9... árazását és, hoyga z, hogy fog fogyni...
-
Szada85
aktív tag
Én azt nem tudom, mikor "romlott" így el a papír alapú/internetes újságírás?
Ez is egy cikk, ami feltételezésekre ("A komponens-beszállítók szerint..", " a beszállítók...attól tartanak" ), megérzésekre alapozva született. Tudom persze, kell a megnyitásszám, mert addig is pörög a reklám, jön a bevétel, én is hozzájárultam, de akkor is..
Nem csak MA-n, de más médiumokban is halomban találhatók olyan cikkek, amikben "gyorsan mehettek", "talán nem voltak felkészülve", "azt gondolhatták" kezdetü mondatokkal dolgoznak..
-
Totheground
addikt
Vagy esetleg nem kell a több milliós backordert legyártani, hanem csak a folyamatos keresletet kielégíteni?
-
-
hemaka
nagyúr
Csokkenhetett siman, aki akarta mar megvette regen.
-
nyisziati
veterán
Egyre kevesebb a valódi újítás, sokan 2-3 éves (vagy régebbi) készülékkel rohangálnak - mert elég. Az évenkénti telócsere rétegigény, a többség praktikum (és zseb) alapján vásárol.
-
PZsolt27
tag
Ez a fentről belógós izé egy szánalmas "találmány" (ez itt szarkasztikus idézőjel). Soha nem adnék pénzt ezért a telefonért.
-
janeszgol
félisten
Allitolag a Samsung Galaxy Note-bol sem adnak el 20-30 millional tobbet. Retegigeny az is es ez is. Mint ahogy emlitette itt valaki, a klasszikus iPhone vonalat nehezen hagyjak el.
-
icp1970
senior tag
Ezen az áron nem is csoda.
-
atike
nagyúr
Tragédia. Sajnáljuk az Apple-t...? Vagy mi?
-
A féleségem is nyolcasat vett ehelyett. Azt mondta, neki tetszik a klasszikus forma, mert az az iphone.
-
Bossyy
tag
Piaci rést látnék abban, hogy gyárilag felfessék a kijelzővédő fóliákra azt a felső félszigetet, így egy Alcatelre feltéve is (sötét környezetben használva, egy méterről nézve) olyan lesz a telefon, mintha almás telót simogatna az ezzel villantani kívánó user..... :-)
-
Fall-N
veterán
Azért az vicces, hogy az összes telefonon ott lesz a kivágás. Így nem hagynak választási lehetőséget, akinek nem jön be.
Remélem a többi gyártó nem követi ezt a hülyeséget. Bár ha igazak a pletykák, akkor a Huawei lehet, hogy igen.
-
aprokaroka87
nagyúr
Szerintem most az ünnepek miatt is fogy több.
Plusz azért mert nagyobb a hype. -
jacis
nagyúr
Brutális ára van nem is csoda, hogy kezd elfogyni az a réteg aki meg tudja venni.
-
És akkor mivan?
-
Ezaz, beszéljünk róla, még még még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A komponens-beszállítók szerint csökkent a kereslet az egyes alkotóelemek iránt, ami csökkenő eladásokat sejtet.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest