- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #63 üzenetére
Kinek mi ugye a felhasználási célja. Egy kézzel használható? Már az 5"-ra is azt mondom hogy nyeeeeh, pedig nem kicsi a kezem. Tök jó akkor legyen kisebb. Jah de akkor meg azon nem tudok kényelmesen levelezni, meg yt-t nézni szobabicikli közben, meg úgy kontentet fogyasztani.
Nekem pont rohadt nagy mondás a "kávamentesség" mert pl nem mindegy nálam, hogy adott készülék méretben 5.5 vagy 6.4" kerül be. Egyiket se tudod már egy kézzel használni, akkor meg közel azonos külső méretek mellett miért ne legyen több? Fura, én nem nyúlok bele, nincs melléklikk ilyenek miatt. Ahogy a hátlapi ujjlenyomat érzékelő is nálam must have, mert ott fogom meg a készüléket, és tádám.
Egyébként van szerencsém ahhoz a beszéd hangszóróhoz, napi szinten nem keveset pofázok, köszi, teljesen élhető.
Én pont nem látok semmi hátrányt a káva minimalizálásán, normál használatnál nekem 0 hátrány mellett rengeteg előnye van. Én konkrétan várom, hogy ki hozza ki a full kijelzős telefont, ahol sehol semmi nincs, és 6.4+". Aki telefonálni használja meg tömegközlekedésen, annak van kisebb. Kapcsrajzot nézni, levelezni, kontentfogyasztásra én ennél kisebbet köszi de nem.
-
nyisziati
veterán
válasz
<Adamsky> #63 üzenetére
Nem mondtam én egy szóval sem, hogy iparági sztenderd a minősége, csak azt, hogy úttörő, és az Apple-féle belógást ilyen megoldásokkal lehet csak teljesen eltüntetni.
Egyébként én se kívánom a teljes kávamentességet, a Galaxy S7 edge "élvezérlése" már inkább gáz, mint hasznos. Nem lehet a lekerekített élekre rendes üvegfóliát/tokot rakni, így meg sérülékeny, állandóan megy a sírás és cicaharc a topikokban. Egy kijelzőcsere meg 80-100 e Ft(!), főleg, ha nem utángyártottat akarsz és a vízállóságot is meg akarod őrizni (S8). Volt, aki inkább vett egy S8+ t pont ezért, miután betört az S8 kijelzője és sokallotta a javítás díját.
Én ezért is örülök a jelenlegi telómnak. Teljesen sík, megőrizhető, most cseréltettem üvegfóliát 500 Ft munkadíj + 500 a fólia. Ez gazdaságos, nem úgy, mint a ragasztós bohóckodás 12 ezerért (S8).
Úgyhogy tény, jobb lenne a funkciókat különválasztani. Telónak 3,5-4 coll, a többire ott a tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged