- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De legalábbis merész tökös lépés. A legjobb? Nem. Hibátlan? Közel sem. Bevállalós? Nem picit.
Én spec az almatol várnam ezt a mentalitást, hogy kiserletezzen, hogy odabsszon, hogy leuljek amikor bejelentenek valamit. Régen ment. Nem csak telefon szinten. Az első air? Amikor elohuzta a boritekbol, bokáig fstam magam.
Az x se tökéletes. Sokan szidják a gesztus vezerleset is. De nekem inkább a kötelező körkent jött le. Egy évvel ezelőtt talán nagyobbat ütött volna
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #63 üzenetére
Kinek mi ugye a felhasználási célja. Egy kézzel használható? Már az 5"-ra is azt mondom hogy nyeeeeh, pedig nem kicsi a kezem. Tök jó akkor legyen kisebb. Jah de akkor meg azon nem tudok kényelmesen levelezni, meg yt-t nézni szobabicikli közben, meg úgy kontentet fogyasztani.
Nekem pont rohadt nagy mondás a "kávamentesség" mert pl nem mindegy nálam, hogy adott készülék méretben 5.5 vagy 6.4" kerül be. Egyiket se tudod már egy kézzel használni, akkor meg közel azonos külső méretek mellett miért ne legyen több? Fura, én nem nyúlok bele, nincs melléklikk ilyenek miatt. Ahogy a hátlapi ujjlenyomat érzékelő is nálam must have, mert ott fogom meg a készüléket, és tádám.
Egyébként van szerencsém ahhoz a beszéd hangszóróhoz, napi szinten nem keveset pofázok, köszi, teljesen élhető.
Én pont nem látok semmi hátrányt a káva minimalizálásán, normál használatnál nekem 0 hátrány mellett rengeteg előnye van. Én konkrétan várom, hogy ki hozza ki a full kijelzős telefont, ahol sehol semmi nincs, és 6.4+". Aki telefonálni használja meg tömegközlekedésen, annak van kisebb. Kapcsrajzot nézni, levelezni, kontentfogyasztásra én ennél kisebbet köszi de nem.
-
törölt tag
A notchal kapcsolatban az a meglátásom, hogy mehet a közelség érzékelő a kijelző mögé, van rá precedens, a hangszóró is megoldható ekkora káva mellett, csak annyira tokosnek kéne lenni a szelfi kamerával mint jack bácsival. Oszt jonapot.
Ujjlenyomat olvasót meg hátra.Csak kell a szelfi, kell az arcletapogatas, így viszont inkább egy s8 jellegű keskeny sáv mint ez.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest