- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Na, hogy ezt is helyretegyük, a Xiaomi max. az ötletet másolta. A Sharp egy sikertelen kísérletet tett, de elbukott. A Xiaomi fogott egy koncepciót, ráhúzta az egyik telójára és csinált belőle egy "dizájnforradalmat".
Apropó, az Apple nem így futott be véletlenül?
Kb. az összes terméke egy már létező koncepció továbbgondolása, megdizájnolása és saját szoftverrel való ellátása.(#70) .Szaki. : de igen, a közelségérzékelőt a MiMixen egyfajta mobilos szonárral oldották meg.
-
nyisziati
veterán
válasz
<Adamsky> #63 üzenetére
Nem mondtam én egy szóval sem, hogy iparági sztenderd a minősége, csak azt, hogy úttörő, és az Apple-féle belógást ilyen megoldásokkal lehet csak teljesen eltüntetni.
Egyébként én se kívánom a teljes kávamentességet, a Galaxy S7 edge "élvezérlése" már inkább gáz, mint hasznos. Nem lehet a lekerekített élekre rendes üvegfóliát/tokot rakni, így meg sérülékeny, állandóan megy a sírás és cicaharc a topikokban. Egy kijelzőcsere meg 80-100 e Ft(!), főleg, ha nem utángyártottat akarsz és a vízállóságot is meg akarod őrizni (S8). Volt, aki inkább vett egy S8+ t pont ezért, miután betört az S8 kijelzője és sokallotta a javítás díját.
Én ezért is örülök a jelenlegi telómnak. Teljesen sík, megőrizhető, most cseréltettem üvegfóliát 500 Ft munkadíj + 500 a fólia. Ez gazdaságos, nem úgy, mint a ragasztós bohóckodás 12 ezerért (S8).
Úgyhogy tény, jobb lenne a funkciókat különválasztani. Telónak 3,5-4 coll, a többire ott a tablet.
-
nyisziati
veterán
Kedves fórumtárs, MEGOLDÁSOKRÓL volt szó, hogyan lehet kiváltani a "notch"-ot. Te meg jössz itt azzal, hogy "nem egy szint".
Ez kb. olyan, mintha valaki autós topikban említené a Mazda RX-8 Wankel-motorját, mint úttörő és egyedi megoldást, aztán jönne valaki, és azt mondaná, hogy "piha, hol van ez egy BMW-hez képest!".Na kb. ilyen szintű volt a beszólásod.
-
nyisziati
veterán
Meg lehet oldani "notch" nélkül, a szelfikamerát elhagyva. Minden másra a MiMix már megoldást mutatott.
Bár láttam már olyat, hogy kávanélküli teló és csak a kamerának volt az egyik sarokban egy kis pöttye. Persze ez is benyúlás, de nekem jobban tetszett, mint az Apple megoldása.
Ha meg teljesen kávanélkülit akarunk, de ragaszkodunk a szelfikamerához is, akkor az USB portba dugott kis kamerával ez is megoldható.
-
nyisziati
veterán
Egyre kevesebb a valódi újítás, sokan 2-3 éves (vagy régebbi) készülékkel rohangálnak - mert elég. Az évenkénti telócsere rétegigény, a többség praktikum (és zseb) alapján vásárol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest