- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csipszikutya #10 üzenetére
OT-t csak gyári autóra kapod meg. Amibe már mókolva lett kiesik, onnantól meg nem fog felfelé menni az ára, szóval, amit most beleölsz pénzt, az olyan, mintha az ablakon kiszórtad volna. Ha belekezdesz +1, ha nem akkor meg arra +1. Én biztos nem csinálnám.
+ gondolom azt Te is tudod, hogy ha egy autó szét lett szedve már az sosem lesz olyan, mint a gyári. Kimaradnak csavarok, stb... Bár ahogy olvastam Te nem félsz a modolástól. Én személy szerint a gyári autókat szeretem, a széttuningolt autóknak a lelkük is ki van hajtva.
Egyik közeli ismerősnek volt nagy szája, hogy ő vesz egy 2-es Golf Cabrio-t és majd megcsináltatja és nagy haszonnal eladja. Jó nagy bukta lett a vége
-
válasz
csipszikutya #6 üzenetére
Csak menjél el egy kereskedőhöz és üljél bele egy másik autóba!
Ennek se ismerted az előéletét, amíg nem volt nálad.
Értem én, hogy az emberek halálra vannak rémítve a használtautókkal, de emellett évente 100 ezres nagyságrendben adják-veszik őket.
Persze van 1-2 horrorsztori, de ez olyan mint a lezuhant repülő.
Naponta meg több ezer fel és leszáll. -
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Én szeretem a szépen karbantartott régi autók látványát, de azért érdemes figyelembe venned azt is, hogy egyre erősödik már magyarországon is, az a törvényhozói szándék, hogy kiszorítsák a régebbi autókat a forgalomból és egy (tippem szerint Euro 3-as) régi Alhambra már kezd belecsúszni ebbe a körbe. Ha meg kitiltják a kocsidat az összes kultúr vidékről csak azért, mert a forgalmi egyik rubrikájába túl alacsony szám van beírva, akkor hiába a tied a legszebb Seat nemcsak, hogy nem látod viszont a beleölt pénzed, de még te sem élvezheted az eredményt. Engem is már egyre többet tiltottak ki Pestről az előző kocsimmal, pedig nem rossz az, csak régi. Egyébként oldtimerként biztos lesz értéke egy Alhambrának is.
-
MineFox54
őstag
válasz
nem tudom, hogy az a része mennyire volt poén, de erre nem kapnál OT-t.
-
.Szaki.
addikt
válasz
csipszikutya #6 üzenetére
Én mindig is sokra tartottam az őrülteket, (a szó pozitív értelmében természetesen) szóval Neked is sok sikert kívánok a projekthez, remélem itt olvashatunk majd róla bővebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest