Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csipszikutya

senior tag

válasz .Szaki. #5 üzenetére

Amilyet venni tudnek vw csoportbol abbol vagy egy ismeretlen cr-es tdi jonne ki a legolcsobb fajtabol vagy a problemas 2.0 pdtdi.
    Aut. vasarlasnal gondolnom kell szuleimre is, mert gyakran kell vigyem hozzam oket (nemetbe is anyukam miatt megyek) es szeretnek magasra beszalni es kiszalni, ok sem lesznek fiatalabbak.
    Masik amin gondolkodtam, hogy kb 6-8 eves kocsit tudnek venni ennyinpenzbol. Ha olyat nezek aminek ismert az eloelete az draga "draga" ha meg akarok mondjuk 500at.felre tenni ra es meg at is irom. Vagy veszek valamit amire ki tudja mit kell koltsek meg ra?
    Ugyan ugy meg tud alni alattam a 6-8 eves kocsi is a nemet aut. palyan mint az alhambra. Tehat nem mindegy akkor? Max ennek lehet tudni fogom miert alt meg.

Nem ugy kell ertelmezni a projektemet, hogy csak kivul lesz szep csicsas... Termeszetesen muszakilag is gyari lesz, kituno.
    Holnap indulok nemetbe a kocsival (cseheken keresztul) 3183 kmt mond a google (-100 mert atmegyek pesten, az meg a 0ast mondja) de megnezten ma reggel az olajat (6000km van venne es kb 1 deci ha fogyott . min max szint voven 3/4 folott van es maxra volt.toltve cserenel, vizet, gumi es batrabban, nyugodtsb indulok neki. hiaba mutat az oram 400500at. Biztosabban indulok ezzel neki mintha kolcson kernem asszony pajtas tesojanak 6os golfjat amit most vett 2 honapja es mar 400k nal jar amit rakoltott... jajj es abba ora szerint csak 130ezer van es tdi az is :D
    Vagom en, hogy jo egy 6-8eves kocsi de nem lebecsulendo a pontosan ismert 400ezer km
    Nem kotekedek, ne ertsd felre csak megosztottam hirtelen a gondolataimat ugy, hogy nem mondtok semmi rosszat, mert igazatok van :)
    Azbpedig hogy oregszik, ha rendbe van tartva miert ne oregedhetne?

Új hozzászólás Aktív témák