Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
"A jelenlegi grafikai színt nekem bármeddig elég lenne"
Így van! Elértünk egy bizonyos szintet, most ezen kellene maradni és a megfelelő alapokkal mostmár nem a grafikai "tuningnak" nekiesni, hanem annak a nyamvadt történetírásnak, mert arra nagyon nem fordítanak időt! Jah hogy az nem hoz pénzt? Sose szerettem ezt az erőltetett fogyasztó társadalmat!
-
buzus
aktív tag
Persze, azért mondtam hogy elfogadom azt az álláspontot is. Akinek erős gépe van az ki szeretné használni, gondolom nem díszből vette. Persze, jöhet az a vita, hogy mennyi különbség van látványvilágban az egyes DirectX módok között. Szó mi szó, én se tartom jelenleg korrektnek a cryteket.
-
buzus
aktív tag
Azért becsületükre váljék, szerintem amit lehet, kihozták a Dx9-ből. Nagyon szép játékot csináltak, igaz az elődei sem voltak csúnyák. Nagyon jó motornak tartom a cryengine-t, főleg hogy ilyen alacsony lett a gépigény. Azt is megértem persze, hogy az emberek többsége nem erre számított és szerettek volna "Crysis: The Benchmark" ot játszani. Ők talán már a BF3-at várják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged