Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Azért meg k..vára felesleges új DXről beszélni, amíg csak pár fényefekktel lesz gazdagabb a játék(tapasztalatok ezt mutatják).
Hát, az egy dolog, hogy ennyit használnak ki belőle, és egy másik, hogy mi lenne, ha egy valóban így megírt enginnel néznénk meg ugyanezt. Nekem pl. az új UE nem csak pár fényeffekttel tűnik többnek... na persze ez majd elválik akkor, amikor lesz is belőle valami
-
Morden24
nagyúr
Ehh, én olvastam sokkal gázosabb dolgot a Crytektől, például Maximum AI.
-
MrBrooks
tag
Wolfman írta:
"Na ezt én sem vágom! A Dx11 debütálása előtt oda voltak a fejlesztők érte, hogy ilyen olyan csidicsudi jó lesz, ez már mindenre megoldás lesz. Erre Kijött vagy 2-3 játék aztán szevasz, semmi másban nem látni. Ráadásnak még az se teljesen olyan lett mint beharangozták. Lényegében mintha dx11 nem is lenne! Kihal mielőtt elterjedhetne?
"
Barátaim, nem veszitek észre, hogy évek óta csak ígérgetik a Dx10, 11 stb hyperszuper grafikát? KAMU! 1-2 benchmark-ot, Techdemo-t leszámítva 0-a a felhozatal. Mindenki Dx9-be programoz továbbra is. Majd a Next gen konzolokba talán Dx11 lesz, és akkor a PC is elkezdi "átvenni" majd. Addig a fő húzóerő a Dx9 lesz. de őszintén, nem is hiányzik jelenleg a 10 vagy a 11.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest