- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Ugyan így vagyok vele! Most mindenki hájpolja, de a Crysis 2-vel is ez volt, most meg a pokolra kívánják sokan. Várjunk azzal az előítéletekkel hogy jó lesz vagy rossz a BF3.
Nagyon jól tudhatná már mindenki hogy legalább 3 éve sz.rt se érnek a beharangozó videók. A végtermék az ami dönt, ez max. kedvcsinálónak jó, de nem lehet eldönteni egy videóból semmit!
-
wolfman
veterán
"A jelenlegi grafikai színt nekem bármeddig elég lenne"
Így van! Elértünk egy bizonyos szintet, most ezen kellene maradni és a megfelelő alapokkal mostmár nem a grafikai "tuningnak" nekiesni, hanem annak a nyamvadt történetírásnak, mert arra nagyon nem fordítanak időt! Jah hogy az nem hoz pénzt? Sose szerettem ezt az erőltetett fogyasztó társadalmat!
-
wolfman
veterán
Ezt mondom, én észrevettem!
Azért meg k..vára felesleges új DXről beszélni, amíg csak pár fényefekktel lesz gazdagabb a játék(tapasztalatok ezt mutatják). Majd mikor már a felületekhez is hozzányúlnak előnyös módon és tényleg szembetűnő lesz az eltérés dx9-hez képest, na akkor lesz itt új dx, addig csak marketing bullshit!
-
wolfman
veterán
Na ezt én sem vágom! A Dx11 debütálása előtt oda voltak a fejlesztők érte, hogy ilyen olyan csidicsudi jó lesz, ez már mindenre megoldás lesz. Erre Kijött vagy 2-3 játék aztán szevasz, semmi másban nem látni. Ráadásnak még az se teljesen olyan lett mint beharangozták. Lényegében mintha dx11 nem is lenne! Kihal mielőtt elterjedhetne?
Mellékesen, van a mai időkben olyan hogy amit bejelentenek különböző képességekkel, az olyan is lesz? Mert vagy 2 éve ezt sehol nem tapasztalom, minden szoftverben(játékok, driver) akad szarvashiba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest