Új hozzászólás Aktív témák
-
buzus
aktív tag
Persze, azért mondtam hogy elfogadom azt az álláspontot is. Akinek erős gépe van az ki szeretné használni, gondolom nem díszből vette. Persze, jöhet az a vita, hogy mennyi különbség van látványvilágban az egyes DirectX módok között. Szó mi szó, én se tartom jelenleg korrektnek a cryteket.
-
buzus
aktív tag
Azért becsületükre váljék, szerintem amit lehet, kihozták a Dx9-ből. Nagyon szép játékot csináltak, igaz az elődei sem voltak csúnyák. Nagyon jó motornak tartom a cryengine-t, főleg hogy ilyen alacsony lett a gépigény. Azt is megértem persze, hogy az emberek többsége nem erre számított és szerettek volna "Crysis: The Benchmark" ot játszani. Ők talán már a BF3-at várják.
-
buzus
aktív tag
válasz
LackoMester #13 üzenetére
Persze, meg elsődlegesen PC-re fejlesztett játékként adták ki, nem?!
Ébresztőőő.. Nem kell mindent elhinni
-
buzus
aktív tag
Szopóka-nyalóka lollypop!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest