Hirdetés
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából nekem CM690 II van, de szerintem az alkatrészek kompatibilisek.
Honnan az atya úristenből lehetne hozzá 5.25-ös előlapi takaró lemezeket szerezni? Egy sima formára hajtogatott mesh háló. 2 megoldáson jár az agyam:
- Megszüntetem az 5.25 helyeket és 1 darab mostanival megegyező lyukméretű és lyukosztású hálóval befedem az egészet miután méretre vágtam és lefújtam feketére
- Megrendelem a webshopból a fehér előlapot, kiveszek 2 takarólemezt és színre fújom.
Ha egy hiányozna beraknék egy cd-t és kész de egyrészt 2 hiányzik, másrészt szeretnék berakni egy 14 centis ventilátort (szintén várok tippeket) és 3 helyre csak 12-est lehet.
Akár légcsatornát a procihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest