- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Igazából pont az volt a lényeg, hogy ne keljen semmit sem számolni.
Ellenkező esetben a fogyasztásmérőn mért teljesítményt elkellet volna osztani 12-el, hogy megkapjuk 5 percre a fogyasztást. Tudom, hogy 260-280 W között mozgott a teljesítmény, de én az egyszerűség kedvéért úgy vettem, mintha állandóan 280 W lenne a teljesítmény. -
HSM
félisten
Ez nyilván csak jó lehet a játékosoknak, egyetértek.
Ha van egy játékom, ami az esetek 80%-ában 60FPS felett megy, akkor se lebutítani nem érdemes a grafikát, se a Vsyncet kikapcsolni, ugyanakkor a maradék időben boszantó tud lenni a 30fps-nek megfelelőre eső input lag. Vagy pl. tipikus eset, hogy 40-50FPS-em van maxon egy játékban, ami nekem jó is lenne, de nem tudom rátenni a Vsyncet, mert nem lenne jó. Így meg azért szét-szétcsúszik a kép itt-ott.
Persze, tudom, vehetnék 4X-ennyi pénzért 2X ilyen erős VGA-t, vagy ugyanmár, ne uraskodjak, 30FPS elég mindenre (nem elég), de valahogy ez a Freesync valahogy nekem eddig a legkorrektebb megoldási próbálkozás mind közül.
-
HSM
félisten
Nekem filmeknél is nagyon tetszene, ha nem kéne mindig kézzel kapcsolgatni 50, 60 és 72hz között.
Igazából azon csodálkozom, mekkora bénaság, hogy évek óta monitordrivereket kell hekkelni, meg kézzel kapcsolgatni egy ennyire alapvető funkcióért.
Bár jobb később, mint soha....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest