- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
LOL? az elobb ezt irtad:
"Nem hiszem el, hogy FreeSync-nélkül a szélkerék megáll egy pillanatra, ez akkora FAIL."soha eletemben nem irtam ezt, dontsd el elobb kivel vitatkozol, en eddig hozzad sem szoltam, de szivesen beken hagylak, hol erdekel ez engem. Te reagaltal az EN hozzaszolasomra, hogy szerinted nem kapja el ketszer ugyanazt a kepkockat. Fasza, csak ep kihagy egyet kameran keresztul, ami sokkal durvabban latszik. Ajanlom vegyel vissza
-
Cathulhu
addikt
Rosszul gondolkodsz. Az akadas nem a tobb/kevesebb fps miatt jon elo, hanem a teljesen eltero idoszeletek miatt. 60 fps monitor, 40 fps render es 25 fps kamera legkisebb kozos tobbszorose 600, azaz 10mp-enkent kerulnek totalis szinkronba!
levezetem neked az elso tiz monitor idoszeletet es alatta amelyik kepkockat kirajzolja a render (tetelezzuk fel egyszerre indul minden)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 1 2 3 3 4 5 5 6 7itt mar van akadas
ez ido alatt a 25 fps kamera befejez 4 kepkockat es belekezd az otodikbe amik a kovetkezo renderelt kepkockakat fogjak mutatni:
1 2 3 5 7Itt az utolso ket kepkockan mar 2-2 kockanyi ugras van, azert szembetunobb az egesz.
-
Miért is? Én így tudom: frissül a 60 Hz-s monitor másodpercenként 60-szor (16,7 ms-enként). Megy a játék mondjuk 25 fps-el, azaz egy képkocka 40 ms-enként készül el. Indítsuk mindkettő ugyanonnan. 16,7 ms múlva frissít egyet a monitor, látja, hogy a következő képkocka még nincs kész, ezért (vsync on) kinthagyja az előzőt. Eltelik még 16,7 ms, azaz már összesen már 33,3 ms. A monitor frissít megint, de látja, hogy még mnidig nemkészült el az a következő képkocka. Kint hagyja megint az előzőt.
Azaz: már harmadjára teszi ki ugyanazt és 3 > 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest