- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha 30-cal, vagy 20-szal számolsz, akkor pont nincs gond, mert osztható vele a 60. így minden képkocka 2-szer vagy 3-szor lesz kirajzolva, ami egyenletes mozgást jelent.
De, ha mondjuk 47 az fps, akkor egy ideig (néhány tized másodpercig) jó lesz, de egyszer eljut oda, hogy két 60Hz-es frissítési ciklus ugyanazt a képet fogja kitenni kétszer. Ez apró akadásban nyilvánul meg. Ezután megint egy ideig jó, és megint egy röccenés, stb. Ha változik az FPS, mint ahogy minden játékban, akkor váltakózó időközönként lesz egy-egy röccenés.
-
Azért lett így felkapva, mert ez is egy újabb háborús front lett az nV G-Sync miatt.
Ha arról lenne szó, hogy az egyik VGA gyártó nagy csinnadrattával bejelentené, hogy az XY technológiájú ellenállások miatt 1,7%-kal stabilabb a GPU áramellátása, és erre a másik előjönne az YX technológiájú ellenállásokkal, akkor ezen menne a hiszti, akkor is, ha mindkét technikát 50 éve használja az ipar komolyabbik része.
Annyi a különbség, hogy ez a mostani újdonság valóban hasznos - még akkor is, ha nem ér anniyt, mint amekkora a hiszi körülötte.ui.: Én néha szoktam régi játékokkal is játszani 6800K-val, és pl. az UT3-ban nagy területeken minimális röccenéseket látok V-sync-kel, ha meg kikapcsolom, akkor meg tearing van elég gyakran.
Előbbi ritka eset, de azért komoly harc közben zavaró tud lenni. Ugyanez szintén gáz autózás közben: épp a célegyenes elötti kanyarban bejön mellém egy másik kocsi, amitől 60 alá esik az fps, és elkezd akadni.
A pálya elején még nem zavar, mert apró akadásokról van szó, de a vége felé, amikor 30. körben végre első vagyok egy fél kocsihosszal, akkor már igen. -
Az a baj ezzel, hogy válaszhatok a 60fps alatti apró akadások és a tearing között. Pedig egy játék esetén gyaroki, hogy néha 60fps felett megy, néha meg beesik az alá. Játék közben meg csak nem kellene kapcsolgatni.
Emellett állítólag még energiatakarékosabb is, ami megint csak előny.mod: Én sem fogok emiatt monitort váltani, de nem is mondja senki, hogy ezt kellene tenni. Később (évek múlva), amikor majd úgyis cserélek, akkor már úgyis ilyen lesz az összes monitor, meg VGA. Nem árt senkinek, hogy ezt is tudja egy monitor. Régóta jelen lévő probléma, amit nagyon ideje volt megoldani. Szerintem nem olyan nagy baj, ha fejlődik a világ.
A lényeg az, hogy nem kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 4
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- Acer notebook topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest