- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szatocs
őstag
Ezt letöltöm, aztán megnézem, hogy mi van.
Holnap valszeg már megyek a hálózatiért, ha azzal feltöltöm, majd megmondom, hogy mi milyen állásban volt. Mint pl amit mondtatok, a memkártya vs adatkapcsolat. De nincs is benne micro sd, ezért sztem nem állítódott át magától, és én sem állítgattam. -
Alukard
senior tag
A közhiedelemmel ellentétben sem az MPT sem a P2k Driverek nem kellenek ahhoz, hogy tudd tölteni gépről a telót. Ha nem tölt USBröl és nem csináltál vele semmit, akkor ott más lehet a gond forrása... A legjobban úgy úszod meg ha elviszed 1 moto márkaszervízbe, ott kb 20 perc alatt megtudják neked csinálni.
-
---Lasali---
Közösségépítő
én a v235 ösömből kikaptam azt a témobilos animációt vagymit, p2k val még régebben, skineket másolgattam fel, aztán véletlenül azis vele ment, aztán kb abba a pillanatba halálra fagyott a teló de úgy hogy aksi-t kéccer ki-be de utána már nem volt baja, és a ki és be jelentkező animáció is eltűnt... csak a v3x el nem merem már megcsinálni
-
Blero2
tag
A törlés elvitt mindent, csak a nyomtatónál nem értem, h miért nem azt irja ki h nincs, inkább lefagy. Mindegy, ugysem használom. De azért nehéz lett volna megoldani motoroláéknál biztos.
De azért fura h kettőt vettem, és mindegyik fagy. Na mindegy, amire használom az működik az a lényeg.
Köcce a segítséget! -
Blero2
tag
Kösz, sikerült.
Próbálta már vki a képeknél a nyomtatást? Mert nekem lefagy a teló, ha kiválaszom.
Ez általános jelenség, v szoftverhiba?
Ja, és létrehoztam egy sablont (csak egy J betű volt benne), és mikor le akarom törölni, a teló újraindul.
Vki találkozott már hasonló problémával? -
Alukard
senior tag
Ezt már az L7es topikban is leírtam, de írom ide is.
Az USB porton NEM JÖN KI AUDIO JEL!!!! Semmilyen formában, az az átalakító amiröl beszéltem, az 1 elektronikával ellátott adapter, és itthon nem lehet kapni. E-bay en meg lehet rendelni. Illetve az s200 asat át lehet forrasztani.
Az az átalakító amit te ajánlottál az egy bóvli sz*r, és csak arra jó, hogy lehúzzák az embereket.
[Szerkesztve] -
n@p@lm
őstag
ojjje!
te vagy az én emberem.
szóval:
nekem nem web n walk, nem opera mini hanem WAP kell.
méghozzá szért mert a cib bank csak ezen hajlandó kommunikálni velem.
ha felmegyek operával, vagy wnw-al a cib-re az szól nekem hogy interneten keresztül vagyok fent és az nem megengedett biztonsági okokból.
várom az ötleted hogy tudok ténylegesen wapozni a telefonnal.
előre is köszönöm. -
A kötőjel-dolog (tudtommal) csak a Vodafone hálózatán működik -ott viszont minden készüléknél, gyártófüggetlenül.
Erre (mármint a Motorola furcsa üzenetkezelésére) azt a magyarázatot olvastam valahol, h. a Motorola amerikai cég és ott nem SMS-eznek annyit, ezért nem fektet többet a cég ebbe a funkcióba. Az értesítő hiányán kívül ide sorolható még az ékezetek ''mostoha'' kezelése is.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest