- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripley
tag
válasz
---Lasali--- #934 üzenetére
A V6-oson mini USB a V8-ason micro USB van, ez a legfőbb különbség a két headset között, a V3x-en mini USB van, mint a V6-on, és az S280-as leírásában az szerepel, hogy minden készülékkel kompatibilis, ami USB headsetet támogat, szóval a SYN1457 jelzésű (lényegében valószínűleg s280 miniUSB-vel) headset lesz neked a jó, de a vétel előtt nézd meg a csatlakozót az üzletben.
Kapható még:
[link] -
Ripley
tag
válasz
(Kolombusz) #902 üzenetére
A régi lötyögött, ami még az R398-hoz volt ez viszont nem.
-
Ripley
tag
válasz
Kovaszna #857 üzenetére
bemásolod a memóriakártya kjava alkönyvtárába a .jad és .jar fileokat, eztán a telefon java menüjében az új telepítése sor alatt megtalálod, és telepíted, elvileg ilyen egyszerű. Ha a telefon memóriájába akarsz telepíteni akkor Motomidman, de nekem azzal még csak elrontanom sikerült, szal erről kérdezz meg valaki hozzáértőbbet, mondjuk a motoportálon:[link]. Remélem segítettem!
Ui.:ha nincs jad akkor se aggódj, csak szerezz egy JAD-makert! -
Ripley
tag
Valami érdekes dolog történt ott nálad, mert szerintem ilyent nem kellene neki csinálni, de sajnos nem tudok ésszerűbb dolgot mondani, mint Alukard és Seth. Egy „Mindent nulláz” esetleg még segíthet, de ha már be sem kapcsol akkor nem nagyon tudod véghezvinni ezt sem.
Motorola PT4: [link] SCARICA ORA-ra kattintani a letöltéshez!
[Szerkesztve] -
Ripley
tag
USB-s töltés teljesen ugyanolyan mint a sima töltés, de fel kell telepíteni hozzá azokat a dolgokat amiket első bedugáskor kér, ezek elvileg mellékelve vannak az MPT-hez, vagy a p2kCommanderhez is, ha ez megtörtént akkor a teló bejelentkezik a gépen, ha memkártya van beállítva akkor akként, ha adatkapcsolat, akkor modemként, de ezt nem írja ki, majd megkezdia a töltést, a led villog, mint a sima adapteres töltésnél, egészen addig amíg kész nincs, akkor teljesen ekvivalensen a hálózati töltővel való töltéssel megjelenik a Töltés befejezve üzenet, és megáll a töltés. Ugyanis a töltő áramkör ma már a telefonokban és nem a töltőkben van, szal ha megfelelő a fesz amit adsz neki, jelen esetben 5V akkor mindenről így fog tölteni, kivéve, ha seem módosítással kikapcsolod ezt a funkciót, akkor ha az adatvonalon érzi a számítógépet akkor nrm tölt, nem látsz semmit.
-
Ripley
tag
válasz
dani0907 #766 üzenetére
Alap dolgok: S5Vi fejlesztette, gyakran megfordul az e398 topikban.
Nehéz elcseszni a telefont, ha ésszel bánsz a dolgokkal, és mindenről csinálsz biztonsági másolatot, én azzal kezdtem, hogy komplett c partíció lement a telóról, így ha bármi is eltűnik ami nem kellett volna, akkor onnan vissza lehet rakni. Olyanról még nem hallottam, hogy P''KCommander elcseszte volna valaki telefonját, inkább a meggondolatlan törölgetések, és másolgatások okoztak ilyen gondokat. Egyébként kétablakos filemanagerekhez hasonlít leginkább, de ezt gondolom tudod, működnak bent a funkcióbillentyűs parancsok, és a legújabb verziókkal el tudod érni a telefon e partícióját is. Első induláskor fel kell telepítened a p2k drivereket, melyeket a drivers alkönyvtárban meg fogsz találni, a kibontás után, majd optionsben beállítod a szükségeseket, sebesség, mely lehet a legmagasabb is, (én közepesen használom), a partíciót, amit látni akarsz, stb., majd a P''K mobile phone-ra kattintasz az ablak felett és már olvas is a progi, az olvasást várd ki, és utána már jöhet a böngészés, elvileg mindent el tudsz távolítani, másolni, stb., és tudsz a felmásolt dolgoknak attribútumot állítani, hogy ne vesszenek el mondjuk egy minden törlésnél.
Röviden, és most ennyi jutott eszembe, de kérdezz, biztos lesz ki válaszol!
Ui.: a program illetve S5VI saját fóruma: [link]
[Szerkesztve] -
Ripley
tag
Elvileg ott a gumi csillapítás, de azért a lassulás nem biztos, hogy kellően le van csillapítva attól. Szerintem minden eszköz megsínyli, ha odaütődik valamihez, az autóba épített alkatrészeket például elég gyakran zselészerű ragasztóba ágyazzák, mégis a legtöbb hibát a rázkódás, ütődések okozzák, letörik a vezeték stb. A kijelzőket pedig egyáltalán nem arra találták ki, hogy ilyen ütésnek lehyenek kitéve, elég nagy a súlyuk, és mechanikai szilárdságuk eléggé csekély, szóval csak óvatosan a mikroelektronikával
.
-
Ripley
tag
válasz
---Lasali--- #735 üzenetére
Én e398-al kezdtem, azon minden ki volt cserélve, a V3X-emen már kicseréltem a ki be jelentkezési hangot, képet, meg a skint is, mert nekem nagyon nem tetszenek a t-mobil-os egyen ikonok, csilingelések logók stb. Az E398-at a hangfileok törölgetésével tudtam kifagyasztani, de aztán rájöttem arra is, hogy hogyen lesz rendben, szóval ott az eredeti hatszázakárhány fileból fenthagytam kb 200-at, de lehet, hogy annyit sem, és a telefon teljesen stabi volt, és lett egy csomó felhasználható memóriám is (8M), ami nem tűnik soknak, de a gyári kiírás szerint ha jól emléxem akkor max 4M-nek írták.
-
Ripley
tag
Egyetértek, de azthiszem egyszerre a közpoti szervízbe mennék, nekem azt mondta ott a szervízes srác, hogy az ügyfélszolgálatokon nem értenek annyira hozzá, ez egyébként érthető is, hisz nekik mindenkészülékkel foglakozniuk kell, míg a központi szervíz csak motorolákkal kénytelen.
[Szerkesztve] -
Ripley
tag
_seth_: Nekem 120+ SMS és szintén 1-est ír ki.
Moddolás:
Animációcsere
Továbbá ki és bekapcsoló hangok cserélése egyedire, valamint egyedi skin, amit a gyári silverből alakítottam, de egyáltalán nem hasonlít már rá.
Alukard: A külső kijelző moddolás érdekel, ha a cl.gif-eken kívül van valami más megoldásod is, mert azt ismerem.
Feenyx: Szerintem simán rámondják, hogy sokat használod, és ez természetes, szóval szerintem nem sok értelme van, de próba szerencse.
Kerestem adatlapot az S200-ba levő chipekhez, de semmi, ha van valakinek valamilyen ötlete, az szóljon ez ügyben, érdekel, hogy hogyan is működik ez a kicsike. A korábban linkelt képeken látszik a számuk.
[Szerkesztve] -
Ripley
tag
Lehet kapni átalakítót, speedshopban [link], vagy gigatelnél[link]. Nekem volt egy napig, de gyorsan be is cseréltettem s200-as headsetre, mert nem mindig látta meg a teló, és akkor csak a külső hangszóró szólt, amikor meg meglátta akkor meg tök halk volt, bármennyire fel volt hangosítva, több fülessel is próbáltam (Philips Sandisk Sennheiser fejhallgató), eggyikkel sem tudott elfogadhatót adni, viszont a saját headset meglepetést okozott, főleg az E398 fülese után, mert az elég gyengusz volt, ez ahhoz képest jó, csak az a nagy mikrofon ne lógna a jobb oldalon, túl nehéz, és mindig beleakad valamibe.
-
Ripley
tag
Hozz létre új webkapcsolatot.
A beállítások:
Név: Akármi amit akarsz
1.Proxy:212.051.126.002
WAP 1.port: 0 <-eltérés a honlapon leírtaktól!!!
1.tartomány: 9201 vagy 8080 <-eltérés a honlapon leírtaktól!!!
1.DNS: 000.000.000.000
2.DNS: 000.000.000.000
GPRS APN: wap
Felh. Név: wap
Jelszó: Wap <-nagy betűs kezdés!!!
Állítsd alapértelmezettnek a létrehozott kapcsolati profilt.
Ha ez megvan akkor elvileg megy, ha van aktív wap elérésed, mondjuk WAP Start vagy egyéb. -
Ripley
tag
''A töltöttségjelzés kiváló benne... 2 napig 3 csík, 3. nap 2. csík rá 1 órára már piros és le is merül estére.''
Ez minden telefonban így van, legalábbis nem igazán tudnakjobbat alkotni, mivel az ellenőrzés mindössze a kapocsfeszültség mérésére korlátozódik, az meg az akku kisülési karakterisztikája miatt sokáig szinte azonos(alig csökken), aztán hirtelen jön egy letörésszerű rész,ahol rohamosan el kezd csökkenni a kapocsfesz, és a készülék már ki is kapcsol. A tökéletes méréshez bonyolúltabb eszközök lennének szükségesek, a kapocsfesz mérése nem szolgáltat elég adatot, az üzemidő sokkal több dologtól is nagy mértékben függ, de a többi dolog mérésével irreálisan nagyra nőne a gyártási költség, és a helyfoglalás sem elhanyagolható egy kisméretű készülék esetében.
Összességében szerintem a telefon akksija jól bírja, nálam is elmegy 3 napot is, úgy hogy van hívás meg sms is, meg zenét is hallgatok. Mondjuk az is igaz, hogy minden háttérvilágítás csak minimális ideig megy, és a kijelző lekapcsolását is a mininmumra állítottam. -
Ripley
tag
válasz
Viktor0610 #543 üzenetére
OK, oda fogom vinni!
Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget! Minden jót! -
Ripley
tag
válasz
Viktor0610 #539 üzenetére
Kártya működik másik telóval, a másik verziót még kipróbálom.
-
Ripley
tag
válasz
Viktor0610 #537 üzenetére
Csatlakozni próbálok bármilyen oldalhoz, gprs-en keresztül (pl.: www.t-zones.hu) töltöget egy ideig, majd kiírja, persze a forgalmi díjat levonja.
-
Ripley
tag
Eléggé pang a topic, de azért megkérdem, hogy szerintetek ez mitől lehet? A beállításokat a szolgáltató küldte le, ügyfélszolgálaton kértem, de csak ennyit csinál:
[link]
Az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy készülékhiba, lehet ez?
[Szerkesztve] -
Ripley
tag
Sziasztok!
Tud valaki nekem egy jó skinező progit mondani? Mert ami nekem van annak v3i-nél vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Asztalos klub
- Bestbuy játékok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest