Új hozzászólás Aktív témák
-
Blero2
tag
Hááát, a logisztikát már ismerem, sajna volt már hozzá szerencsém.
Nálam nem csak egy személyről van szó, se sms, se hívás, se semmi.
De a legzavaróbb az, hogy ha mégis sikerül hívni róla, v felhívni, akkor meg vagy szaggat a hang, vagy olyan hangokat ad ki, mintha cd lejátszóval beletekernél egy számba.
Csak játékra meg nem éppen olcsó.
Azért lett vodkás, mert ingyen tudok beszélgetni 1 személlyel.
De akkor mehet szervizbe.
Köszi a választ. -
Blero2
tag
Hi!
Találkozott már vki V3x-nél olyan problémával, hogy nem lehet róla hívni, ill. azt hívni, ha mégis sikerül, akkor meg véletlenszerűen elhallgat v sistereg?
Vodafone v Motorola szervízbe érdemes vinni ezzel a problémával?
Köszike a válaszokat -
Blero2
tag
Tudom nem ide tartozik, de azért kiváncsi lennék, lehet hogy játék közben lefagy a teló? (v3x)
Csak mert nekem kedvesen lefagyott a Dred Brick Nitro nevű (pattogó labdát kell terelgetni) a negyven-x-edik pályán 1.751.415-nél.Majdnem széttörtem
[link]
-
Blero2
tag
A törlés elvitt mindent, csak a nyomtatónál nem értem, h miért nem azt irja ki h nincs, inkább lefagy. Mindegy, ugysem használom. De azért nehéz lett volna megoldani motoroláéknál biztos.
De azért fura h kettőt vettem, és mindegyik fagy. Na mindegy, amire használom az működik az a lényeg.
Köcce a segítséget! -
Blero2
tag
Kösz, sikerült.
Próbálta már vki a képeknél a nyomtatást? Mert nekem lefagy a teló, ha kiválaszom.
Ez általános jelenség, v szoftverhiba?
Ja, és létrehoztam egy sablont (csak egy J betű volt benne), és mikor le akarom törölni, a teló újraindul.
Vki találkozott már hasonló problémával? -
Blero2
tag
Hali!
vki tudna sgíteni?
A problémám a következő: fényépeztem párat a telóval (vodás V3x), majd 1x csak gondolt egyet és az egyik kép eltűnt, azaz átalakult vmi ismeretlen típusú fájllá, amit nem tudok törölni a telóból.
P2k commander nem is látja, a 0.9.5-ös motorola explorer látja, de nem tudja törölni.
Vki tud esetleg vmi megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- BestBuy topik
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konteó topic
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest