- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legolas
senior tag
válasz
THomas007 #746 üzenetére
Nem akarok senkit megbántani, de aki mobillal akar rendesen fényképezni, az nem normális. Buliképekre meg 1.3 megapixel is elég. Minőségben sem hiszem, hogy sokkal rosszabb képek lennének, mint a v3x 2mp-es képei.
Szóval nálam ez nem visszalépés. Viszont ez végre nem egy ormótlanul nagy telefon és nem is nehéz. -
_seth_
veterán
válasz
THomas007 #577 üzenetére
Mindenki ilyen csekély üzemidőről számol be ennek ellenére nekem napközben 3G-n lóg, telefonálgatok (15-20 perc), fotózgatok vele (2-3 kép) és átlagban 3 naponta rakom fel a töltőre... (lehet én használom keveset a telót... jah a telóm ébreszt
))
Ha látom, hogy 1 egység van akkor ráteszem 2 nap után is de van, hogy még úgy megyek vele suliba is és nem szokott problémázni
Legutóbb 4,5 napot bírt úgy, hogy autós töltőn volt 2x 5 percet
Ma pl meglepődtem, hogy órán kikapcsolt a telóm pedig 2 napja volt töltve... nem merült le csak pdaról BT-n keresztül szórakoztam vele és vszeg lefagyott
A töltöttségjelzés kiváló benne... 2 napig 3 csík, 3. nap 2. csík rá 1 órára már piros és le is merül estére -
dr_ace
aktív tag
válasz
THomas007 #555 üzenetére
nem azért hagyták ki a mérnökök a szoftverből a goforce chip teljeskörű támogatását, mert ki akarnak b***ni velünk, hanem mert nagyon nagy meló lenne megcsinálni. viszont nem igazán áll érdekükben: nem hiszem hogy túlzottan fellendítené az eladásokat, ha akadásmentesen mennének a 3D játékok, nagyon kevés fogyasztónál számít ez szempontnak vásárláskor.
klassz dolog ez a petíció, énis aláírtam anno, de nem hiszek benne őszintén hogy lesz valami eredménye. -
dr_ace
aktív tag
válasz
THomas007 #531 üzenetére
bocs, de most nem tudok erre rászánni 2 órát
3gp-nél is jelentkezik ugyanez a probléma?
nekem még mindig a kettédarabolós megoldás tűnik a legkézenfekvőbbnek, de ha az nem felel meg akkor külföldi fórumokon olvasgass utána a dolognak, hátha szoftverfrissítéssel megoldható.. (az olasz fórumokat ajánlanám tájékozódásra, ők nagyon vágják a témát) -
dr_ace
aktív tag
válasz
THomas007 #529 üzenetére
hú hát ilyen terjedelmű fájllal még nem próbálkoztam
én ha egy teljes filmet tennék a telcsimre biztos hogy több darabban pakolnám fel, már csak azért is mert ha mondjuk meg kell szakítanom a filmet aztán később folytatni akarom akkor ne kelljen fél órákat tekernem benne.. ha a film felénél van gond, akkor tedd fel két részletben -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest