Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
badacsony #923 üzenetére
Áh, abbóla telóból van kettő is, elég lesz egy belőle
Nekem elég 1 telefon + egy LGB1200 régiség tartalékfonnak, öcsémnek van még vagy 2 régebbi mobilja, apámnak is van, anyunak alapból van a motoja + nokia céges + még valamilyen ericsson is akad neki...
Szal a moto telók száma 4-ről csökken 3-ra a családban ami ha azt vesszük, hogy 4-en vagyunk nem is rossz arány
-
_seth_
veterán
Ha minden igaz holnap meg is lesz az N80, és a moto v3x is családban marad
Én moto v3x => öcsém moto v3x
öcsém moto v360 => apám moto v360
apám moto v235 => használtmobil boltKi járt jól? Öcsém mert megkapta 10-ért a v3x-et ahelyett, hoyg beadtam volna használtboltba arról nem is beszélve, hogy 1 gb microsd, sztereó füles, 2 féle tok, 2 toltőt kap vele
Apám is jól jár mert a v235 után a v360 azért sokkal jobb telefon és neki ingyenbe megy az upgrade
A mobilboltos is jól jár mert olcsón beadok neki egy telót és keres rajta 5 ezret
Én is azért na, mégis csak jó az az n80
-
-
_seth_
veterán
Vagy az látszik, hogy változom... tulajdonképpen nem tudom mi a fenéért kell nekem wifi? Mire használnám? Suliban van netezési lehetőség normál méretű gépen... ha nem a suliban vagyok akkor meg minek? Itthon 2 gép is van, a notimat sem hordom sehova (igaz gép előtt is alig vagyok mostanában... nem érdekel mint sok más újabban).
Ezt a v3x-et meg azért cserélem le mert 1. meguntam, 2. vannak hibái (külső, belső), 3. csipkebokorvessző, mert csak...
Na majd lesz valahogy...
Egyébként más cégek sem alkotnak semmi forradalmit ami annyira vonzana...
-
_seth_
veterán
1 év 1 hónap után:
A kék v3x-em gumi bevonata foszlik, a 3-as gomb kicsit lökött, a memkarit hol felimeri hol nem (1 gigás tudom csak 512-es támogat de akkor is na...). Ennyi... megérett egy cserére és mivel a motonak nincs olyan ami wifis és jól néz ki így nem moto lesz a köv telóm.
-
_seth_
veterán
Kb 2 hete meglátogatta a telóm a T-Mobile szervízt (Debrecen, piac u 26).
Hiba: hangerő növelés, kameragomb nem működött vagyis csak ritkán és a memkarit már egyáltalán nem akarta felismerni.
Szervizes emberke elveszi a telót és bemegy egy kis szobába ahonnan kb 20-30 perc múlva visszajön, hogy kész van, gombok működnek, karit felismeri! Jah csak az alja még nem volt összerakva rendesem, szóltam, elment kb 2 percre majd visszajött a teljesen kész telóval.
A gombok porosak voltak, a memkari csatlakozójánál pedig vmi átmenő izét piszkált meg.. garis volt így egy forintomba sem került.
Megkérdeztem, hogy van-e rá újabb szotfver, megnézte mi van rajta és mondta, hogy nincs.
Kb 2 órámba került újra trémobilosítani a telót miután legutóbb a vásárlást követő napokban votl rajta gyári szoft
Német T-Mobile szoftver + magyar nyelv + flex módosítások, átnevezések... ennyi kellett ahhoz, hogy újra trés legyen jah és pont a legfrissebb szoftot sikerült rávarázsolnom
Persze nem volt tartós rajta a trés szoft...
Keresgéltem új telót, az N80-as nokia tetszene is de drága + vastagNa majd lesz vmi... Augusztusban már 1 éve lesz nálam ez a teló
-
_seth_
veterán
MediaMarktban a múlt héten 64990 HUF volt a V3x kék színben függetlenül.
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
válasz
Viktor0610 #847 üzenetére
Lehet de akkor külön oda kell rá figyelni...
Egyébként még mielőtt írnátok, hogy mi történik, kopik, karcolódik stb stb nem kellHa láttatok már olyan készüléket amit én használtam majd eladtam akkor tudjátok(tudnátok), hogy meg sem látszik rajta a használat
Pl ezen a v3x-en is csak a kamera plexijén van apró karc amit a 2 kis gumipöcök okoz amikor kinyitom és ennyiEgyébként még teljesen fitt. (adás-vétel: mivel elég sok dolgot adok veszek ezért mindig ügyelek megőrizni a cuccaimat a lehető legjobb állapotban persze csak ha olyan termékről van szó aminél ez lehetséges, a dobozokat is mindig elteszem, papírokat szintén
)
Kijelzőnyom nincs rajta.
Utolsó telefon ami elromlott és az enyém volt az a második telóm volt: Ericsson A2618, használtan vettem és vmi baja lett de már nem emlékszem, hogy mi... régen volt, azóta telefont nem vittem vissza szervizelni pedig már volt pár darab
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Passz...
Jamba.hu alapján csak ezek tudják:
'' Videó csengőhangok A következő készülékek használhatók :
Nokia- 3230 6233/6234 N-Gage 6280 6125 3660 3650 6630 7370 6260 5200 6681 7610 6300 7650 6600 6131 6288 6680 N-Gage QD 6670
SonyEricsson- W850i W710i Z610i K610i K800i Z710i V630i '' -
_seth_
veterán
1 gigás karit minden V3x kezel, pl ami volt 512-es karim az öcsém V360-as motojába került de nem is ez az érdekes hanem, hogy az is kezeli az 1 gigás karit is
(512 van leírva sok helyen, hogy V3x-nek az a plafon de csak azért mert amikor a V3x elindult még az 512 volt a max microSD-ben)
Bőrtok: Nosson bőrtok és nem direkt V3x-hez van bár pont méret -
_seth_
veterán
-
_seth_
veterán
[link]
Csendélet
Már csak egy sima V3-ast kellett volna szereznem -
_seth_
veterán
''a lejátszó azonban sajnos nem fut a háttérben''
Ezt esetleg lehetne javítani? Csak mert nem igazA beépített nem javas progi ugyanis fut a háttérben sőt a külső kijelzőt is használja valamint lehet összecsukott állapotban is irányítani, lehet listát csinál, mélyet állítanu, térbeli audiót...
[Leszedtem a kiemeléseket.
Viktor0610] -
_seth_
veterán
Passz...
Milyen progi használja neked a kamerát?
+ Nem tudom ki jött rá de Java progiknál én a telepítést úgy oldottam meg, hogy a memkari mobile/kjava mappájába bemásoltam az összes jó java progimat (jar+jad) és az új telepítésével kilistázza az összeset és lehet válogatni közülök ha megunom leszedem de az install megmarad. -
_seth_
veterán
Azért csak próbálkozzon nyugodtan
A wifi hálókat az elérhető hálózatoknál kereste és nem tudtam megértetni vele, hogy az nem LAN hálózat hanem GSM...
Cerka: imádom azt is... ''nekem miért lassú amikor az xy-nak 1000 mhz-el lassabb az core izé''?? Miért csak 2354324s a superpi? -
_seth_
veterán
Az sem rossz, kipróbáltam de olyan túl nagy, nincs hova rakni ha nem használom így maradt az s200 (+ inkább semmit sem dugok a fülembe (vagyis BT headsetet igen... H350) hanem hallgatom a sony cuccost a kocsimban, több benne a mély
)
Ilyeneket én is ismerek... sajnos... de ennél még meredekebbeket is képzelnek/kérdeznek az emberek bár mostanában ismét a gazdaságos gép + játék a menőmiért nem megy az nfsc? ÚJ gép akkor ezen mennie kell! jah... matx lap minden ráintegrálva 256 rammal... jah és akkor jön a letölás, hogy én azt mondtam, hogy ez egy jó gép és elég lesz amire kell.... igen amire kell: net+tanulás csak ezt ugye hajlamosak elfelejteni pedig vásárlásnál még ez a cél
) Jah meg 3G-s telót át lehet-e állítani wifire hiszen az csak pár száz mhz-el nagyobb sáv és akkor megy róla a wifis net?
... még a a tanárok is tudnak újat mondani néha...
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Hehe
Nem is mondtam, hogy analóg jel jön ki... csak az nem tetszett, hogy szerinted semmilyen formában nem jön ki audio jel ami lehetetlen lenne a kis átalakítót azt te kavartad bele az eszmefuttatásba
Végülis már csak eljutottunk oda, hogy a semmilyen formában helyett klasszikus audio jel nem jön ki ami mégis csak haladás
Átalakító: minek? Legegyszerűbb egy jó füles 2 hangszóróját átforrasztani (A925-nél pl így csináltam, philips hangszórókat kapott a gyáriak helyett a headset)... persze keresni kell olyan jó fülest amit meg lehet bontani... egyébként ez az s200 már egészen jól szól nem tudom minek kellene másikat rákötni, akinek annyira fontos a hangminőség vegyen egy jó mp3 lejátszót(én vettem egy thomson de ha minden igaz holnap el is adom mert nem használom + lusta vagyok 2 cuccot magammal hordani bár ezt eddig is tudtam de most beigazolódott).
-
_seth_
veterán
Amit leírsz az szép és jó de még mindig tartod, hogy semmilyen audio jel nem jön ki az usb porton?
(Ha már tanulunk: 1 év műszaki infó + másodéves mérnök infós vagyok + elsős informatikus és szakigazgatási agrármérnök(2 szak egyszerre) ha nem vettek volna fel gimibe akkor elektroműszerész is lennék).
Én szenvedek hiányt ismeretekből???
''Az USB porton NEM JÖN KI AUDIO JEL!!!! Semmilyen formában'' te írsz ilyeneket nem én...
A digitális/analóg jel ugyanúgy lehet audio, a kis chipet ne keverjük bele, arról én sem írtam... te állítod, hogy az usb porton nem jön ki audio jel... na de akkor nem is szólna a füles sem... az, hogy digitálisból analóggá alakítja az már mind1 mert csak kijön a telóból...
Az USB portnál maradjunk és onnan, hogy mi van tovább azt el is felejthetjük.
Átalakít persze de csak ha van mit... ha nem jön ki jel akkor nincs is mit átalakítania.
Azhhoz térj vissza amire elsőnek reagáltam ne menjünk el más irányba...
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Na várjunk csak. Az, hogy digitális/analóg az mind1. A jel az jel
Az, hogy kell egy elektronika a fülesbe az megint más dolog mert az is csak vmilyen kapott adatból dolgozik...
''Az USB porton NEM JÖN KI AUDIO JEL!!!! Semmilyen formában''
(ezt még mindig fenntartod?)
Ez azért csak hülyeség.... az, hogy digit/ana mint mondtam mind1A jel az lehet egy füstjelzés is nincs meghatározva, hogy milyen formátumú. És ha nem jönne ki az usb-n semmilyen jel sem akkor nem szólna még az s200-as füles sem
''AUDIO jelet kér a telefontól'' akkor csak jön ott audio jel nem?
A lényeg: az a bizonyos mondat semmilyen formában nem állja meg a helyét.
(Én spec adapterről nem beszéltem.)
Ismerem a telót, ismerem a motokat (ez a 7. össz a 14-15-ik saját telóm). Egy kicsit az elektronikához is értek (KICSIT) és arra már rájöttem, hogy gondolatátvitellel még nem továbbítanak adatot tehát ha valamit egy v3x esetében be kell dugni az usb portra különben nem működik akkor annak kutya kötelessége a jelet az usb portról kapnia
''Moddolás'':
Ha ez annak számít:
Trés szoft helyett olasz szoftver van rajta + magyar nyelv.
Animáció lecserélve.
Főmenü is eltér a gyáritól.
A kikapcs/letesz feletti gomb a média részt hozza be egy menüben (Témák, Kamera, Képek | Hangok, Videók, Vidokamera).
Gyári hangok/képek törölve (a többségük).
Külső kijelző világításának ideje megnövelve.
+ Már én sem tudom, hogy még mit változtattam meg rajta
Nektek az sms memória mit jelez ki? 100 sms van benne nekem és 1-esen van.
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
1 gigás memkarit használ valaki ezzel a telóval? Nincs gond vele?
-
_seth_
veterán
válasz
THomas007 #577 üzenetére
Mindenki ilyen csekély üzemidőről számol be ennek ellenére nekem napközben 3G-n lóg, telefonálgatok (15-20 perc), fotózgatok vele (2-3 kép) és átlagban 3 naponta rakom fel a töltőre... (lehet én használom keveset a telót... jah a telóm ébreszt
))
Ha látom, hogy 1 egység van akkor ráteszem 2 nap után is de van, hogy még úgy megyek vele suliba is és nem szokott problémázni
Legutóbb 4,5 napot bírt úgy, hogy autós töltőn volt 2x 5 percet
Ma pl meglepődtem, hogy órán kikapcsolt a telóm pedig 2 napja volt töltve... nem merült le csak pdaról BT-n keresztül szórakoztam vele és vszeg lefagyott
A töltöttségjelzés kiváló benne... 2 napig 3 csík, 3. nap 2. csík rá 1 órára már piros és le is merül estére -
_seth_
veterán
Kocsiba én vettem csúszásgátló alátétet (gumi) és arra teszem vagy van telefontartó de legtöbbször a zsebemben van és BT headseten keresztül beszélek.
Hangerőt csak a telón lehet állítani, a headseten lévő gombbal fel/le tudod venni/tenni a hívásokat + asszem még jó hangtárcsázáshoz is. -
_seth_
veterán
válasz
Viktor0610 #518 üzenetére
Nem, csak 3gp @ mp4... az mp4 lehet akár roszabb is mint a 3gp.. a kódolás beállításaitól függ.
hunpeter: www.motoportal.huItt regelj és kérdezhetsz is, válaszolnak részletesen mindenre
-
_seth_
veterán
válasz
hunpeter #510 üzenetére
1. igen ki lehet seem módosítással (nem két kattintás)
2. A kameragombot nem lehet programozni csak a bal oldali alsót.
3. Témát: ez sem olyan egyszerű, kell egy P2K commander nevű progi amivel az a\mobile\skins mappába bemásolod a témákat
3b. alkalmazásokat a legegyszerűbben úgy tudsz rárakni ha a memóriakártyán totalcommanderrel a ''cd kjava'' parancsal belépsz a java könyvtárba és a programokat ide bemásolod (*.jar, *.jad fájlokat egyaránt) és utána az alkalmazásoknál az új telepítése menünél ott lesznek a programok csak fel kell rakni őket
4. Van, Mobile Phone Tools a neve, lehet vele a telón lévő fájlokat látni (csak zene, videó, képek), lehet vele gépről tárcsázni, szinkronizálni -
_seth_
veterán
válasz
Viktor0610 #504 üzenetére
Nem, mint írtam ez egy fájl
A telefon fájlrendszerének a gyökerében van és az a neve, hogy ''Websession'' és erre lenne szükségem (csak a kék w'n'w-os változaté jó).
-
_seth_
veterán
A T-Mobilos websession fájlt valaki el tudná küldeni nekem?
-
_seth_
veterán
Próbálta már valaki BT-al összekötni egy pdaval és a pdan netezni? Azaz telefon adja a netet a pdanak bt-n keresztül... nem akar sikerülni
-
_seth_
veterán
válasz
Viktor0610 #496 üzenetére
Persze de nincs benne
-
_seth_
veterán
válasz
Viktor0610 #488 üzenetére
Annyira azért nem gyenge.... egyetem alagsorában ahol a 2,5G-s telók már nem látják a hálózatot nekem még 3 egység van a 3G-s hálón
Egyébként ha jobban belegondolok.... eddig nyomkodtam, fotóztam vele, zenét hallgattam, telefonáltam és úgy bírta 2 napig most is 2 napig bírja de csak azt nézem meg, hogy hány óra van azt is a külső kijelzőn és ennyi az össz tevékenységem szal csak jobban merül hiába ugyanúgy 2 napig bírja(amikor nem nyúltam hozzá meg volt a 3,5 nap is
)
-
_seth_
veterán
válasz
feketepeti #487 üzenetére
És azt, hogyan csináljam?
Ui.: ki tudja, hogy Trémobilnál mi a videóátjáró száma?
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
válasz
feketepeti #485 üzenetére
Én nem vettem észre, hogy 3G-s hálón jobban merülne.
-
_seth_
veterán
Meg van valakinek a trémobilos szoft lementve? (flex, drm, language szal a teljes pack kellene).
-
_seth_
veterán
[link]
Összeállt a szett
(Motorola V3x Blue
Kingmax 512 MB microSD
Motorola S200 Black stereo headset
Nosson leather case + Silicone crystal case
Motorola H350 Black Bluetooh headset)
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
''A fotók visszanézése hála Istennek sokat gyorsult, van lehetőség őket az eredeti méretben is megtekinteni, bár túl sok értelme ennek nincs.''
Hol? Nekem nincs ilyen menüpont ahol pl egy 2MP-es képet eredeti méretben visszanézhetnék -
_seth_
veterán
MPT4-et letöltöttem és milyen? Olasz
Megpróbáltam 3 eltérő verziót keresztezni de nem sikerült
Valaki felrakhatná amit a magyar v3x-ekhez adnak(komplett cd-t!)
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Hamarosan csinálok egy oldalt ennek a telónak.
Mi lesz fent? Letöltések: pl MPT 4, p2k, firmware stb...
Az oldalnak tárhelyet már regisztráltam: motorolav3x.extra.hu, 1GB reklám nélkül. -
_seth_
veterán
Ha az usb menünél memóriakártyára kapcsolom akkor ha egy kábellel összekötöm egy géppel kell telepíteni vmit vagy olyan mintha egy pendriveot csatlakoztatnék hozzá?
-
_seth_
veterán
Nem kifejezetten ehhez a telcsihez van csak pont jó hozzá
A boltban a srác felrakott 2 kosár fekvő tokot a pultra és azt mondta,h ogy válogassakVálogattam is, Pierre Cardin tok is volt köztük de az szintén 2,5K-ért műbőr + kicsi volt, Foot márkájú tokok is voltak de azok is műbőrből készültek és olyan durvák is voltak valamint csak nadrágszíjra lehetett felrakni azokat, még voltak olcsóbb, 1,5K-s tokok is de vagy nem volt jó a méret vagy rá volt írva, hogy SIEMENS, ERICSSON
Keresgéls végén pedig megtaláltam ezt az addig egyedüliként becsomagolt darabot és csak néztem, hogy bőr mivoltát igazolandó még minta is van mellette majd kipróbáltam és jó lett
Az előző telcsimet (Moto MPX200) is mindig ilyen bőr fekvőtokban hordtam így egyértelmű volt, hogy kell az újhoz is -
_seth_
veterán
Udv a telefonrĂłl.
-
_seth_
veterán
válasz
feketepeti #380 üzenetére
Éppen ezért idegesítő, hogy 200 ft és még azt is sajnálták....
Most rendelek hozzá tokot+sztereó fülest, holnap 512-es memkarit
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
A telefonhoz csak egy töltőt kaptam....
Még egy vacak adatkábel sincs hozzá....
Vki fel tudná rekni a mobil phone tools cdt a netre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Medence topik
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- PlayStation 1 / 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest