- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
Kössz, a óvontést, de eladni akartam, és sikerült is. Lehet azért mert a te általad leírt problémák nálam nem jelentkeztek (fagyás, nem ébreszt,.....). Lehet azért mert nem volt Vodkás kiadás, hanem rendes gyári szoft volt benne amit fölfrissítettem a legfrissebb 85ös firm-re. A mikrofonnal, nem vitatkozom, velem is előfordult, hogy letakatrtam, de ez megint csak megszokás kérdése. Összességében sztem egy egész jó teló, de aki tehet ne vegyen brandosat, mert pórul járhat.
-
Alukard
senior tag
válasz
(Kolombusz) #902 üzenetére
nekem nem volt ilyen jellegü bajom
-
Alukard
senior tag
-
Alukard
senior tag
most bogarásztam át a papírokat, decemberi eresztés....
hmmm... vhogy kevésnek találom, tény hogy lement az ára, hegy ennyire?
ráadásul a headset maga 20 rongy boltban és az adapter nem jár hozzá alapból..... (az megint 1 20as...)
amúgy kösz a gyors reakciót, nem tod a portál mikor fog ma megint menni?
sonneillon
[Szerkesztve] -
Alukard
senior tag
Kereszt kérdés:
Jó állapotu kék házas független V3x 1 tonna tartozékkal (MPT, USB mazzag, s200 headset, 2 memkari (64+512), doboz, leírás, kicsit több mint fél év gari, ....) és még 1 Motorolas HT820 stereo BT headset, a hozzávaló ''minden audio jelből csinálok BT jelet'' típusu ''adapterrel'' (ugyan annyi garival) szerintetek mennyit érne meg? -
Alukard
senior tag
Én 54 ért vettem decemberben függetlenül, és adtak hozzá mamkarit, mazzagot, s200ast, CDt
-
Alukard
senior tag
Olyannal már találkoztam, hogy vkit nem tudtam felhívni félperc kuss után bejött a hangpostája.... (1 bizonyos személyről van szó), de amit leírtál az új nekem
sztem mindenképp vidd gariba, ha teheted akkor moto márkaszervízbe, mert a vodkának a logisztikája nem a legjobb ezen a téren... -
Alukard
senior tag
-
Alukard
senior tag
A közhiedelemmel ellentétben sem az MPT sem a P2k Driverek nem kellenek ahhoz, hogy tudd tölteni gépről a telót. Ha nem tölt USBröl és nem csináltál vele semmit, akkor ott más lehet a gond forrása... A legjobban úgy úszod meg ha elviszed 1 moto márkaszervízbe, ott kb 20 perc alatt megtudják neked csinálni.
-
Alukard
senior tag
válasz
zolikaDB #770 üzenetére
A helyzet a következő: a V3 tudásilag a közlébe sem ér a V3x nek, a V3 assal kapcsolatban a kérdéseket a V3 topicban kéne föltenni, mert mint mondtad itt a V3x röl van szó. És a V3 és a V3x közt dizájnban is igen nagy a külömbség...
Ami a live menüt illeti, semmi xtra 1 moddolt gyári szoft, annyi, hogy a DRM ki lett cserélve és a böngésző át lett nevezve Vodafone Live! ra és rögzítve lett a jobb oldali szoft gombra, na meg a vodka skin. Ennyi...
Ha érdekel, hogy néz ki a lájv menü akkor menj el mobilarénára... (zavarba ejtő mód ugyan ide fogsz kijukadni, de) lesznek képek -
Alukard
senior tag
Elhisszük, végül is ezért van V3x ünk és nem V3asunk, de nem kell minden mondatot 2x postolni....
-
Alukard
senior tag
Félre értés ne essék, a kamerás részre nem azért reagáltam, mert nem értek 1et azzal, hogy aki fényképezni akar annak inkább normális fényképező, hanem a minősége az 1,3 ashoz képest kavart meg 1 picit... (arról általában nem szól a fáma, hogy nagyobb MP szám nagyobb felbontást is takar, és az nekem számít... márha évente 2x fényképezek). Én személy szerint meg vagyok elégedve a V3x el, de korábban amíg a V3 nak csak az i varinánsa volt akkor gondolkodás nélkül az i-t vettem volna, de most hogy itt a V3x (és elérhető is volt a számomra, 54ért boltban headsettel
), sztem jobban jártam, bár a szívem csücske akkor is a RZR Maxx marad (a vodkások igazán beindíthatnák a HSDPA-t).
Ha vki fényképezni is akar a telójával akkor meg ne motorolát vegyen ennyi (sony ericsson...).
De sztem az xx hozza kb az x tudását...
Szívesen belemásznék könyékig a teló szoftjába, hogy kiderüljön van-e alapja
Amit viszont sajnálok, hogy a V3x nVidia videjó csipjének a támogatását nem csinálták meg rendesen, ez sztem hatalmas negatívum, de ugyan akkor én nem jáccok a telómon (ánnál többet puskázok illetve zenét hallgatok).....
Nem is a vékonyság, mint inkább a súly ugyanis szempont volt
Ha féltégla kategóriát akarsz akkor vegyél PDA-t mondjuk 1 HTC Universal -t aztán lesz féltégla a zsebedben.... sztem az a 23g eltérés nem vészes, és az is biztos, hogy nem húzza úgy a zsebem mint az Universal. -
Alukard
senior tag
Hmmm... érdekes kérdés.... Amikor megvettem a telómat (múlt hónap) akkor összefutottam a ezzel a telóval, de 1ik boltnak sem találtam a kínálatában, illetve a V3x -re több modding forrást is találtam
Amennyire tudom a HSDPA szolgáltatás csak a trémobil gondozásban érhető el, és ez nálam már alapból nem jáccik
de ha a vodakfon beindítja a HSDPA-t akkor már inkább a RAZR Maxx [link] mint a V3xx
2 mp-es kamera nem kell, viszont a valódi penge méret és a szép design igen
Ha nem teccik ez a teló akkor ne vedd meg, amúgy csak itthon csinálnak ügyet a teló vastagságából, itthon van ez a ''penge b*ziság''. Nekem a V3x nél többet számított az amit tud minthogy hogyan néz ki
Minőségben sem hiszem, hogy sokkal rosszabb képek lennének, mint a v3x 2mp-es képei
ezt hajlandó vagy próbára is tenni?
[Szerkesztve] -
Alukard
senior tag
válasz
---Lasali--- #727 üzenetére
a gond a 86os szoftokkal, hogy eddíg csak a trémobil telókon jelentek meg, még nincs no-brand kiadásuk, és eézrt nincs semmilyen referencia, hogy hogyan is lehetne átvariálni hogy ne legyen semmi baja. Ami vinszont nem alaptalan feltételezés, hogy lehet hogy a nyelvi csomaggal van vmi gubanc (a 85ös no-brand széria magyar menüjében a nyomtatásra restart, és a naptárban nem láccik a szerda).
Σ
semmi olyan megoldás nem létezik sufni tuning megoldása nem járna gari vesztéssel. sztem vidd el 1 motorola márkaszervízbe, és ott max 20 perc alatt megvan a dolog (nekem teljes flashelés 10 percig tartott) -
Alukard
senior tag
válasz
---Lasali--- #725 üzenetére
Új szoft, amúgy meg nincs 5letem mert nekem nincs ilyen bajom
-
Alukard
senior tag
válasz
---Lasali--- #723 üzenetére
nekem lazán megette a gmailes címemet
itt a progi [link]
de nem fog működni, mert az m3u tartalmaz elérsi útvonalat míg a pla nem, csak fájl neveket, szóval az m3u ból ki kell vakarni az elérisi utkat vagy nem találja meg, szóval semmivel sem gyorsabbmint a telón összehozni
[Szerkesztve] -
Alukard
senior tag
válasz
---Lasali--- #721 üzenetére
Kérlek ne vedd rossz néven amit írok, de hát aminek ki kell jönnie
Kezdésnek 1 rossz hír: a *.pla -nak és a *.m3u közelt s távol 1 gramm köze nincs 1máshoz annyi sem sok. Szóval amit megcsináltál m3u fájlt winampal, az 1szerűbben megvan ha a telón csinálsz playlistet. Szóval nincs nagyon épkézláb megoldás a telón való pötyögés elkerülésére, bár lehet trükközni, mondjuk 1szerű fájlneveket adsz az mp3akanak, illetve tudod mi az amit fölraksz. Amúgy meg sztem az ember bőven tud rá időt szakítani, nem kell feltétlenül otthon a gép elött azonnal, jó az hazafelé a buszon is
Ha akarsz PLA szerkesztőt, akkor javaslom, hogy tenulj meg mondjuk C ben programozni, ismerd meg a p2k driverek működését, és írj 1 PLA szerkesztő progit, amit mondjuk megspékelhetsz azzal, hogy az mp3 ID3 tagjait is beolvassa
Mondjuk a p2k drivereket ki lehet hagyni ha csak a memkarit veszed figyelembe
amúgy meg ha jól emléxem az L7es is ezt használja úgy, hogy lenne rá kereslet -
Alukard
senior tag
Igen az az iTap és szerencsére közeltsem olyan aggresszív mint a T9
A nyomtatás és a Szerda probléma a telefonban jelenlévő nyelvi csomag hibája (ezt tegnap este sikeresen kiderítettem)
Nekem csak akkor nem ébresztett amikor elfelejtettem belőni
sztem 1előre még nem kell 86osra váltani... én legalábbis nem látom értelmét MÉG -
Alukard
senior tag
Javítottak az iTap -en, maga az SW gyorsabban reagál, kivették a gyors tárcsázást, a hangtárcsázás nyelve választható lett, és végül de nem utolsó sorban 1 csomó JAVA kompabilitási problémát megoldottak.
Ha jók az infóim akkor a Trémobilos V3x eken már a 86os SW van, de még gyári (független) kiadásról nem tok -
Alukard
senior tag
Nekem is fagy a nyomtatás... lehet a 85ösz széria miatt.... 86osra meg azért nem akarok váltani mert még nem találtam magyar nyelvi csomagot hozzá...
Mondjuk elég sokat változtattak a 86oson a 85öshöz képest...
Fancy-boy: Félek a problémád, csak flasheléssel oldható meg (ami mint tudjuk gari vesztéssel jár... ha otthon csinálod). Amúgy meg lerántasz 1 monsterpackot a netről, szerzel 1 nyelvi fájlt, meg a 3.2es RSD -t, + persze az USB mazzagot, aztán uccu neki(igen, otthon is elvégezhető művelet)
-
Alukard
senior tag
Vodkafon tapasztalat (az L7esnél ez volt), a jobb oldali soft gomb feliratát a skin tartalmazza.... az mma_ucp/mma_dcp fájlokat azért kellett átírni, hogy a gombokon a felirat változzon (illetve más skin esetén megjelenjenek), a seemet meg azért kell modosítani, hogy a beállítások közt állítható is legyen a gomb....
protip: a seemeket ne kapásból a telódon változtasd meg.... p2kmannal rántsd le, csinálj róla mentést, módosítsd, és a moddoltat töltsd vissza.
az XVI32 1 nagyon jó HEX editor ami képes a seem moddoláshoz szükséges bit manipulációra is
amúgy meg általában az mma_ucp nagyjábol a menüd elrendezését tartalmazza -
Alukard
senior tag
Akinek még nem lenne mag ez letöltheti a V3x Modding Bibliát innen: [link]
Angolul vande a tartalmat folyamatosan frissítik, ezért érdemes 2-3 havonta lecsekkolni
[Szerkesztve] -
Alukard
senior tag
Röhögni fogsz... jó néhány éve kitaláltak 1 újfajta vonalkódot, de ez a kód már konkrét infókat is tartalmaz (összetevők, tápérték, és még sok féle minden). És időnként 1-2 auchanos/tesco -s terméken is látom már ezt a kódot... és végre megtaláltam azt a JAVA progit amivel vissza lehet fejteni a vonalkódokat
de ez a kisebbik probléma a JAVA progijaim 70% használ netet és kicsit idegesít, hogy minden alkalommal rákérdez
A JAVA progik telepítésére eszméletlen sok lehetőség van
BT átzavarod a jar fájlt, wapon behozod a jad ot és mellett ottvan a jar, motomidmannel feltolni, és az is amit te mondtál
[Szerkesztve] -
Alukard
senior tag
nem tudja vki, hogy lehet kinyrni a JAVA progik net kapcsolódási menüjét? (amikor netet kér, vagy a kamerát akarja haszánlni midíg engedélyt kér arra, hogy használhassa) L7esnél ki lehet lőni a motoMidmannel de nem akar működni a V3x nél
-
Alukard
senior tag
-
Alukard
senior tag
Továbbra is fenntartom, hogy klasszikus formában (analóg) audio jel NEM jön ki az USB portról. A digitális audio jel meg egészen más mint az analóg, és formailag ugyan az mint a géped és a pendrive közt. És ami kirobbantotta az egészet (a speedshopban kapható ''átalakító''), az elektronika hiánya miatt sz*rt sem ér.
1 év műszaki infó + másodéves mérnök infós vagyok
Hamár ilyen jól művelt vagy akkor ezeket nem kéne elmondanom -
Alukard
senior tag
Mind ez amit felsorol 1 nagy rakás .... inkább nem mondom mi, képzeld el
Csak, hogy tudd, hogy mi alapján javítalak ki, és rúgok föl minden amit mondtál. Végzett elektrotechnikai technikus vagyok, és Mérnök Informatikusnak tanulok
A digitális jel és az analóg közt igen sok az eltérés, míg a digitális jel nagyjábol 2 értéket vesz föl, addíg az analóg folyamatosan változik. Ha digitális jelet kötsz a hangszóróra akkor csak annyit hallanál, hogy katt-katt-katt-katt semmi többet, de igazábol ezt sem hallod mert olyan gyorsan megy végbe, hogy a membránnak nincs ideje visszatérni.
A te példáddal élve (füstjelzés) a füstjel az 1 analóg jel, a füstjelző berendzés először lefordítja magának digitális jellé mintavételezéssel, a füst intenzitásától függően társít mellé 1 jel értéket (1 jel sorozatot pl a 0001, vagy 0010, ez rendszer függő), ha a rendszer központi vezérlésü akkor az érzékelő tovább küld 1 (digitális)jelet a központba, hogy a füst intenzitása túllépte a határértéket (még sem lenne jó, ha szál cigi füstjére eláztatna a rendszer). Erre a központ beindítja a tűzoltó berendezést...
Az USB eszközöknél digitális az adatforgalom (ami jelen esetünkben nem mind1), ez érvényes a telefonokra is. Konkrét eset V3x és az s200 -as. A telefon és a headset elektronikája közt digitális az adatforgalom, de az elektronika miatt, az elektronika és a fülhallgatók közt már analóg a jel, mivel, hogy a hangszórók nem képesek megbírkózni a digitális jellel, a másik fele, hogy az emberi agy nem képes feldolgozni a digitális jelként érkező információt (1előre).
Az írásod alapján alapvető technológiai ismeretekben szenvedsz hiányt. Pl a headset esetén az elektronika határozza meg milyen tartalmu jelet kérlyen az ezköztől. -
Alukard
senior tag
Én személy szerint beraktam 1 saját induló, és kikapcsoló animációt
A skin háttér dolog 1 beállítás kérdése, a V3x modullal felszerelt skinner4moto -val el lehet intézni
És van rá lehetőség, hogy más legyen a háttér a külső kijelzőn, csak 1 kis seem módosítás kell hozzá, meg 1 saját gif fájl
ha kellenek a részletek el tom küldeni -
Alukard
senior tag
-
Alukard
senior tag
Az USB porton valóban el lehet érni, hogy jöjjön ki audió jel, de ehhez kell 1 elektronika ami pl az s200 -as headsetben megtalálható. Az USB port alapértelemezett kimeneti jele (amire épít a sppedshoppban kapható adapter) NEM AUDIO JEL!!! Amit én ajánlottam adapatert (ebay -en redelhető) az rendelkezik az s200 -as módosított elektronikájával (nincs benne mikrofon, se felvevő gomb), és viszont rendelkezeik a megfelelő elektronikával amivel AUDIO jelet kér a telefontól, illetve 1 kis erősítő is ami felerősíti a jelet.
A másik fele, hogy az usb porton kijövő jel digitális jel, és nem analóg, tehát az elektronikára mindenképp szükség van, hogy analóg jelet állítson elő a hangszórókhoz. -
Alukard
senior tag
Ezt már az L7es topikban is leírtam, de írom ide is.
Az USB porton NEM JÖN KI AUDIO JEL!!!! Semmilyen formában, az az átalakító amiröl beszéltem, az 1 elektronikával ellátott adapter, és itthon nem lehet kapni. E-bay en meg lehet rendelni. Illetve az s200 asat át lehet forrasztani.
Az az átalakító amit te ajánlottál az egy bóvli sz*r, és csak arra jó, hogy lehúzzák az embereket.
[Szerkesztve] -
Alukard
senior tag
Szerencsére olyan változatot sikerült szereznem ami mellé adtak 1 headsetet is
A hangerőre nincs panaszom, basszus terén lehet állítgatni, meg autómatikus kiemelést, illetve széles hangzást.
Az átalakító miatt kukkolj be az L7es topikjába, ott elég sok szó esik róla. Csak sajnos itthon nem lehet kapni.... -
Alukard
senior tag
12:30 óta büszke tulajdonosa vok 1 ilyen kis csöppségnek
Zenéhez it mit használtok, a JAVA lejáccót vagy a bepítettet? -
Alukard
senior tag
olvastam vhol, hogy ropog a ház... ez mennyire igaz?
-
Alukard
senior tag
-
Alukard
senior tag
1 kérdés:
emaillel mi a helyzet? mer nem emléxem, hogy a teszt kitért volna erre -
Alukard
senior tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék érdeklődni, hogy van e vkinek tapasztalata a motorola által gyártott HT820 asként fémjelzett bluetooth headset és a V3x párkapcsolatának terén?
Müxik -e? Minőség? Használhatóság? .......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest