- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Ma végre kezembe került a hálózati töltőm, és feltöltöttem a telót. A probléma, ami miatt nem töltött usb - ről megoldódott azzal, hogy memkártya kapcsolatra állítottam. Thx a segítséget (drivert letöltöttem ugyan, de nem tettem fel, de lám, nem is kellett volna).
-
szatocs
őstag
Ezt letöltöm, aztán megnézem, hogy mi van.
Holnap valszeg már megyek a hálózatiért, ha azzal feltöltöm, majd megmondom, hogy mi milyen állásban volt. Mint pl amit mondtatok, a memkártya vs adatkapcsolat. De nincs is benne micro sd, ezért sztem nem állítódott át magától, és én sem állítgattam. -
szatocs
őstag
Kéne, de nem. Mint már írtam, 5 percig monoton világítást csinál a kék sávban, utána meg bekapcsol, és kéri a pin - t. Hálózati töltésnél villog a kék, nem monoton, és azt mondtátok, hogy ugyanazt kéne tapasztalni, mint hálózatinál.
Milyen szoftver kéne nekem akkor, meg honnan? -
szatocs
őstag
Valaki írja már meg pls, hogy hogy lehet usb - n keresztül tölteni ezt a telefont. Mert nekem 5 perc után bekapcsol magától a telefon, és nem tölt tovább, vagy azt sem tom, hogy addig tölt-e, mert addig nem úgy villog a kék led, mikor hálózatról megy, csak simán világít. Vagy kell valami más beállítás is?
-
szatocs
őstag
Hogyan lehet a gépről MP3 - at a telefonra tlteni az USB - n keresztül? Kell hozzá valmi program is? Mert mikor csatlakoztatom a géphez, akkor nem jelzi sehol a gép, csak mondja, hogy új hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest