- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripley
tag
válasz
---Lasali--- #934 üzenetére
A V6-oson mini USB a V8-ason micro USB van, ez a legfőbb különbség a két headset között, a V3x-en mini USB van, mint a V6-on, és az S280-as leírásában az szerepel, hogy minden készülékkel kompatibilis, ami USB headsetet támogat, szóval a SYN1457 jelzésű (lényegében valószínűleg s280 miniUSB-vel) headset lesz neked a jó, de a vétel előtt nézd meg a csatlakozót az üzletben.
Kapható még:
[link] -
válasz
---Lasali--- #852 üzenetére
Vidd szervizbe.
-
Xr
csendes tag
válasz
---Lasali--- #751 üzenetére
Azért a V3-as odavág külsőre, de tény hogy a V3x sokkal okosabb!
-
Ripley
tag
válasz
---Lasali--- #735 üzenetére
Én e398-al kezdtem, azon minden ki volt cserélve, a V3X-emen már kicseréltem a ki be jelentkezési hangot, képet, meg a skint is, mert nekem nagyon nem tetszenek a t-mobil-os egyen ikonok, csilingelések logók stb. Az E398-at a hangfileok törölgetésével tudtam kifagyasztani, de aztán rájöttem arra is, hogy hogyen lesz rendben, szóval ott az eredeti hatszázakárhány fileból fenthagytam kb 200-at, de lehet, hogy annyit sem, és a telefon teljesen stabi volt, és lett egy csomó felhasználható memóriám is (8M), ami nem tűnik soknak, de a gyári kiírás szerint ha jól emléxem akkor max 4M-nek írták.
-
Alukard
senior tag
válasz
---Lasali--- #727 üzenetére
a gond a 86os szoftokkal, hogy eddíg csak a trémobil telókon jelentek meg, még nincs no-brand kiadásuk, és eézrt nincs semmilyen referencia, hogy hogyan is lehetne átvariálni hogy ne legyen semmi baja. Ami vinszont nem alaptalan feltételezés, hogy lehet hogy a nyelvi csomaggal van vmi gubanc (a 85ös no-brand széria magyar menüjében a nyomtatásra restart, és a naptárban nem láccik a szerda).
Σ
semmi olyan megoldás nem létezik sufni tuning megoldása nem járna gari vesztéssel. sztem vidd el 1 motorola márkaszervízbe, és ott max 20 perc alatt megvan a dolog (nekem teljes flashelés 10 percig tartott) -
Alukard
senior tag
válasz
---Lasali--- #725 üzenetére
Új szoft, amúgy meg nincs 5letem mert nekem nincs ilyen bajom
-
Alukard
senior tag
válasz
---Lasali--- #723 üzenetére
nekem lazán megette a gmailes címemet
itt a progi [link]
de nem fog működni, mert az m3u tartalmaz elérsi útvonalat míg a pla nem, csak fájl neveket, szóval az m3u ból ki kell vakarni az elérisi utkat vagy nem találja meg, szóval semmivel sem gyorsabbmint a telón összehozni
[Szerkesztve] -
Alukard
senior tag
válasz
---Lasali--- #721 üzenetére
Kérlek ne vedd rossz néven amit írok, de hát aminek ki kell jönnie
Kezdésnek 1 rossz hír: a *.pla -nak és a *.m3u közelt s távol 1 gramm köze nincs 1máshoz annyi sem sok. Szóval amit megcsináltál m3u fájlt winampal, az 1szerűbben megvan ha a telón csinálsz playlistet. Szóval nincs nagyon épkézláb megoldás a telón való pötyögés elkerülésére, bár lehet trükközni, mondjuk 1szerű fájlneveket adsz az mp3akanak, illetve tudod mi az amit fölraksz. Amúgy meg sztem az ember bőven tud rá időt szakítani, nem kell feltétlenül otthon a gép elött azonnal, jó az hazafelé a buszon is
Ha akarsz PLA szerkesztőt, akkor javaslom, hogy tenulj meg mondjuk C ben programozni, ismerd meg a p2k driverek működését, és írj 1 PLA szerkesztő progit, amit mondjuk megspékelhetsz azzal, hogy az mp3 ID3 tagjait is beolvassa
Mondjuk a p2k drivereket ki lehet hagyni ha csak a memkarit veszed figyelembe
amúgy meg ha jól emléxem az L7es is ezt használja úgy, hogy lenne rá kereslet -
dr_ace
aktív tag
válasz
---Lasali--- #615 üzenetére
''ráadásul olvastam a topicba hogy le is van butítva ez a csip, és hogy akadoznak rajta a játékok?''
ez nem igaz, nincs lebutítva a chip, azt a funkciót ami miatt a mérnökök belerakták a telefonba, azt tökéletesen ellátja (fényképezés gyorsítása, a képek hatékonyabb tömörítése). az viszont nem volt céljuk a tervezőknek hogy a 3d játékok is fussanak a telón, szóval ezeknek a támogatását kihagyták a szoftverből, emiatt tényleg nagyon akadoznak a 3d játékok. a többi viszont tökéletesen megy.
(ettől még a chip maga teljes értékű, ha esetleg készülne egy olyan szoftver V3x-re, ami támogatja a 3d játékok hardveres gyorsítását, és azt feltennéd a telcsidre, akkor tökéletesen működne)
-
n@p@lm
őstag
válasz
---Lasali--- #615 üzenetére
Aztán különösebb véleményt senki nem írt, hogy pl az s200 as headsettel milyen minőségbe lehet vele zenét hallgatni, pl egy 192kbps es mp3 mondjuk egy normál discmanhez vagy mp3 lejátszóhoz képes hogy szól? Egy jó kis mittomén sennheiser füleshez képest?
én vettem ilyen fülest, nekem halk. na nem a füles hibája hanem 1xűen halknak találom.
a másik hogy mindig kipotyog a fülemből a jobbos. azon az oldalon van a mikrofon és akkora a súlya hogy kihúzza a füldugót a fülemből. (aztán lehet hogy nekem van ilyen furcsa fülem).
Ja meg... goforce... utálom az nvidiát de sajna ebbe a telóba ponthoz ez került, ráadásul olvastam a topicba hogy le is van butítva ez a csip, és hogy akadoznak rajta a játékok?
játszani számítógépen kell, ezen hallgass zenét, vagy netezz operával. -
joshua7
veterán
válasz
---Lasali--- #68 üzenetére
Én még gondolkodok a dolgon.
Kicsit zavar a 55 mm-es szélesség...
-
joshua7
veterán
válasz
---Lasali--- #64 üzenetére
140k volt első nap, 129 a másodikon.
Aztán jött ez a 82k, de más forrásból.
-
joshua7
veterán
válasz
---Lasali--- #58 üzenetére
Komoly az a Sharp 903, csak olyan féltégla kinézete van a 3.2mp-es kamera helyigénye miatt. Amúgy az ehavi Telecom-ban pont van róla egy teszt.
-
pamacska
tag
válasz
---Lasali--- #48 üzenetére
Tegnap voltam az XXLGSM-ben, és a srác azt mondta, mindent beszereznek...
-
pamacska
tag
válasz
---Lasali--- #46 üzenetére
Mellesleg megjegyezném, hogy a v3i is elég okoska... És olcsóbb is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest