- One mobilszolgáltatások
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SmafuX1
csendes tag
válasz
olahpal82 #56 üzenetére
A poshadt alma telefonodon ha leejted nem segít a "strapatokod", és a portól, sem a víztől nem védi meg.
Az iphon egy nyomorult "én egy faszagyerek" vagyok divat telefon, évek óta érdemben nem változtatott semmit, csak a számokat, most meg a 6.... hagyjuk.... Valóban eltalálta steve a lényeget, egyszerű bevált kampányfogást épített fel a "király vagyok" rétegnek, miszerint évekig elérhetetlen kategóriába helyezte a mocskát, majd mikor elég erős lett rá a vágyakozás szépen elérhetőbbé tette. Aztán most látjuk tömegivel az utcán, a leg szánalmasabb emos hülyegyerektől a kissebbségi komplexussal rendelkező nyeglén át a kapuzárási pánikos farkok ezzel járnak úgy kifordítva, hogy az alma látható legyen, hisz nekem iphonom van ám!!! Ja és a gyorsaság megmagyarázása a kedvencem, mert ő 10mp-vel előbb bent van egy oldalon, ez igen, ez már vízválasztó....... -
MongolZ
addikt
válasz
olahpal82 #56 üzenetére
Nekem inkább munkatelefonnak számít pl. a Nokia X1.
Miért?- Hatalmas hangszóró, aminek a csörgését a műhelyben is meghallom. Hamarabb meghallom a csöngést, mint a rezgést, pedig az is erős.
- 2 hetes üzemidő.
- Dual sim
- Ezzel sosem lesz az, hogy nem írja ki, hogy ha valaki keresett.
- Semmi extra. Tényleg semmi.Hegesztő-, lakatos- és forgácsoló műhely, szóval kapja az ívet rendesen, igaz, messze nem 8 órát vagyok ott. 2 év alatt 3 ilyen telefont fogyasztottam el, mindegyik eltört, leesett, mindegyiket akkor hagytam ott, amikor már a fél kijelzője nem működött. A mostani nagyon jól bírja, még csak a külső műanyag tört szét.
Alma terméket venni munkára számomra tökéletesen értelmetlen. Megbízható OS-t akarsz? Naná, hogy nem az Android a célod. Ott a WP. Egy Nokia 520-at röhejes áron lehet kapni, munkára tökéletes, és ha esetleg eltörik, akkor sem kell nagyon sajnálkozni. Azt is bele lehet tenni egy ilyen tokba - de szerintem abszolút felesleges. Aki tényleg ennyit leejti, ott valami nagyon nagy gáz van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest