- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
olahpal82 #56 üzenetére
Nekem inkább munkatelefonnak számít pl. a Nokia X1.
Miért?- Hatalmas hangszóró, aminek a csörgését a műhelyben is meghallom. Hamarabb meghallom a csöngést, mint a rezgést, pedig az is erős.
- 2 hetes üzemidő.
- Dual sim
- Ezzel sosem lesz az, hogy nem írja ki, hogy ha valaki keresett.
- Semmi extra. Tényleg semmi.Hegesztő-, lakatos- és forgácsoló műhely, szóval kapja az ívet rendesen, igaz, messze nem 8 órát vagyok ott. 2 év alatt 3 ilyen telefont fogyasztottam el, mindegyik eltört, leesett, mindegyiket akkor hagytam ott, amikor már a fél kijelzője nem működött. A mostani nagyon jól bírja, még csak a külső műanyag tört szét.
Alma terméket venni munkára számomra tökéletesen értelmetlen. Megbízható OS-t akarsz? Naná, hogy nem az Android a célod. Ott a WP. Egy Nokia 520-at röhejes áron lehet kapni, munkára tökéletes, és ha esetleg eltörik, akkor sem kell nagyon sajnálkozni. Azt is bele lehet tenni egy ilyen tokba - de szerintem abszolút felesleges. Aki tényleg ennyit leejti, ott valami nagyon nagy gáz van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest