- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
olahpal82 #56 üzenetére
Nekem inkább munkatelefonnak számít pl. a Nokia X1.
Miért?- Hatalmas hangszóró, aminek a csörgését a műhelyben is meghallom. Hamarabb meghallom a csöngést, mint a rezgést, pedig az is erős.
- 2 hetes üzemidő.
- Dual sim
- Ezzel sosem lesz az, hogy nem írja ki, hogy ha valaki keresett.
- Semmi extra. Tényleg semmi.Hegesztő-, lakatos- és forgácsoló műhely, szóval kapja az ívet rendesen, igaz, messze nem 8 órát vagyok ott. 2 év alatt 3 ilyen telefont fogyasztottam el, mindegyik eltört, leesett, mindegyiket akkor hagytam ott, amikor már a fél kijelzője nem működött. A mostani nagyon jól bírja, még csak a külső műanyag tört szét.
Alma terméket venni munkára számomra tökéletesen értelmetlen. Megbízható OS-t akarsz? Naná, hogy nem az Android a célod. Ott a WP. Egy Nokia 520-at röhejes áron lehet kapni, munkára tökéletes, és ha esetleg eltörik, akkor sem kell nagyon sajnálkozni. Azt is bele lehet tenni egy ilyen tokba - de szerintem abszolút felesleges. Aki tényleg ennyit leejti, ott valami nagyon nagy gáz van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest