Új hozzászólás Aktív témák
-
olahpal82
csendes tag
Nézd, én nem szeretek viccelni. Eddig én sem voltam almás. de el kell ismerni Steve Jobs valamit nagyon eltalált.
A munkámból adódóan strapa telefonra van szükségem. Nekem már nem egy strapa, köztük CAT telefonom is volt. Tény, hogy nem gond ha leejted, nem gond ha poros lesz. de egy idő után elkezdenek belassulni, lefagyogatni, a hívást nem kijelezni. Akinek egy telefon azért kell mert telefonálni szeretne, esetleg néhány üzenet, annak bizony idegesítő dolgok ezek. Én is ajánlásra váltottam almára, de megérte. Az hogy valakinek ez nem tetszik, az az ő dolga. Én csak egy tippet próbálok olyanoknak adni, akik hasonló cipőben járnak mint én. Ne haragudjon már meg ezért senki. -
MongolZ
addikt
Visszaszívom, IP69K van.
#17: Na, sikerült találnod egy gumiszabványt.
"MIL-STD-810 is a flexible standard that allows users to tailor test methods to fit the application. As a result, a vendor's claims of "...compliance to MIL-STD-810..." can be misleading. Because no commercial organization or agency certifies compliance, commercial vendors can create the test methods or approaches to fit their product."
Egyébként nem ismerem a szabványt, hirtelen ráguglizva leírja, hogy milyen teszteknek lehet alávetni a terméket, de a kiértékelésről egy büdös szót nem mond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest