Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
olahpal82
csendes tag
Nézd, én nem szeretek viccelni. Eddig én sem voltam almás. de el kell ismerni Steve Jobs valamit nagyon eltalált.
A munkámból adódóan strapa telefonra van szükségem. Nekem már nem egy strapa, köztük CAT telefonom is volt. Tény, hogy nem gond ha leejted, nem gond ha poros lesz. de egy idő után elkezdenek belassulni, lefagyogatni, a hívást nem kijelezni. Akinek egy telefon azért kell mert telefonálni szeretne, esetleg néhány üzenet, annak bizony idegesítő dolgok ezek. Én is ajánlásra váltottam almára, de megérte. Az hogy valakinek ez nem tetszik, az az ő dolga. Én csak egy tippet próbálok olyanoknak adni, akik hasonló cipőben járnak mint én. Ne haragudjon már meg ezért senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Drón topik
- Nyaralás topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kedvenc zene a mai napra
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest