Új hozzászólás Aktív témák
-
SmafuX1
csendes tag
válasz
olahpal82 #56 üzenetére
A poshadt alma telefonodon ha leejted nem segít a "strapatokod", és a portól, sem a víztől nem védi meg.
Az iphon egy nyomorult "én egy faszagyerek" vagyok divat telefon, évek óta érdemben nem változtatott semmit, csak a számokat, most meg a 6.... hagyjuk.... Valóban eltalálta steve a lényeget, egyszerű bevált kampányfogást épített fel a "király vagyok" rétegnek, miszerint évekig elérhetetlen kategóriába helyezte a mocskát, majd mikor elég erős lett rá a vágyakozás szépen elérhetőbbé tette. Aztán most látjuk tömegivel az utcán, a leg szánalmasabb emos hülyegyerektől a kissebbségi komplexussal rendelkező nyeglén át a kapuzárási pánikos farkok ezzel járnak úgy kifordítva, hogy az alma látható legyen, hisz nekem iphonom van ám!!! Ja és a gyorsaság megmagyarázása a kedvencem, mert ő 10mp-vel előbb bent van egy oldalon, ez igen, ez már vízválasztó.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Háztartási gépek
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Metal topik
- Gitáros topic
- Magisk
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest