- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SmafuX1
csendes tag
válasz
olahpal82 #56 üzenetére
A poshadt alma telefonodon ha leejted nem segít a "strapatokod", és a portól, sem a víztől nem védi meg.
Az iphon egy nyomorult "én egy faszagyerek" vagyok divat telefon, évek óta érdemben nem változtatott semmit, csak a számokat, most meg a 6.... hagyjuk.... Valóban eltalálta steve a lényeget, egyszerű bevált kampányfogást épített fel a "király vagyok" rétegnek, miszerint évekig elérhetetlen kategóriába helyezte a mocskát, majd mikor elég erős lett rá a vágyakozás szépen elérhetőbbé tette. Aztán most látjuk tömegivel az utcán, a leg szánalmasabb emos hülyegyerektől a kissebbségi komplexussal rendelkező nyeglén át a kapuzárási pánikos farkok ezzel járnak úgy kifordítva, hogy az alma látható legyen, hisz nekem iphonom van ám!!! Ja és a gyorsaság megmagyarázása a kedvencem, mert ő 10mp-vel előbb bent van egy oldalon, ez igen, ez már vízválasztó....... -
SmafuX1
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Asztalos klub
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest