- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Új hozzászólás Aktív témák
-
olahpal82
csendes tag
Nézd, én nem szeretek viccelni. Eddig én sem voltam almás. de el kell ismerni Steve Jobs valamit nagyon eltalált.
A munkámból adódóan strapa telefonra van szükségem. Nekem már nem egy strapa, köztük CAT telefonom is volt. Tény, hogy nem gond ha leejted, nem gond ha poros lesz. de egy idő után elkezdenek belassulni, lefagyogatni, a hívást nem kijelezni. Akinek egy telefon azért kell mert telefonálni szeretne, esetleg néhány üzenet, annak bizony idegesítő dolgok ezek. Én is ajánlásra váltottam almára, de megérte. Az hogy valakinek ez nem tetszik, az az ő dolga. Én csak egy tippet próbálok olyanoknak adni, akik hasonló cipőben járnak mint én. Ne haragudjon már meg ezért senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest