- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
joy_k
tag
Sziasztok! Valaki tud ajálni egy olyan szervizt ahol mikrofont és élőlapot tudnak cserélni a telon? Köszi
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Ahogy látom, a telefon tudja a Qi töltést.
Milyen eszköz kell hozzá, hogy ez működjön? Sajnos nem vagyok otthon a témában.
Bármilyen indukciós töltő megteszi?Pl akár egy ILYEN is?
-
SmafuX1
csendes tag
válasz
olahpal82 #56 üzenetére
A poshadt alma telefonodon ha leejted nem segít a "strapatokod", és a portól, sem a víztől nem védi meg.
Az iphon egy nyomorult "én egy faszagyerek" vagyok divat telefon, évek óta érdemben nem változtatott semmit, csak a számokat, most meg a 6.... hagyjuk.... Valóban eltalálta steve a lényeget, egyszerű bevált kampányfogást épített fel a "király vagyok" rétegnek, miszerint évekig elérhetetlen kategóriába helyezte a mocskát, majd mikor elég erős lett rá a vágyakozás szépen elérhetőbbé tette. Aztán most látjuk tömegivel az utcán, a leg szánalmasabb emos hülyegyerektől a kissebbségi komplexussal rendelkező nyeglén át a kapuzárási pánikos farkok ezzel járnak úgy kifordítva, hogy az alma látható legyen, hisz nekem iphonom van ám!!! Ja és a gyorsaság megmagyarázása a kedvencem, mert ő 10mp-vel előbb bent van egy oldalon, ez igen, ez már vízválasztó....... -
SmafuX1
csendes tag
-
Ridick841016
újonc
Üdv. Mindenki egyértelműen azt mondja ,hogy a kamera használhatatlan vagy esetleg a teszt készülék volt xar? Mert azon kívül nekem megfelelne melóban egy evolveo-t már elfogyasztottam..
-
Janika-1982
tag
Jó készülék,melóba!
-
MongolZ
addikt
válasz
olahpal82 #56 üzenetére
Nekem inkább munkatelefonnak számít pl. a Nokia X1.
Miért?- Hatalmas hangszóró, aminek a csörgését a műhelyben is meghallom. Hamarabb meghallom a csöngést, mint a rezgést, pedig az is erős.
- 2 hetes üzemidő.
- Dual sim
- Ezzel sosem lesz az, hogy nem írja ki, hogy ha valaki keresett.
- Semmi extra. Tényleg semmi.Hegesztő-, lakatos- és forgácsoló műhely, szóval kapja az ívet rendesen, igaz, messze nem 8 órát vagyok ott. 2 év alatt 3 ilyen telefont fogyasztottam el, mindegyik eltört, leesett, mindegyiket akkor hagytam ott, amikor már a fél kijelzője nem működött. A mostani nagyon jól bírja, még csak a külső műanyag tört szét.
Alma terméket venni munkára számomra tökéletesen értelmetlen. Megbízható OS-t akarsz? Naná, hogy nem az Android a célod. Ott a WP. Egy Nokia 520-at röhejes áron lehet kapni, munkára tökéletes, és ha esetleg eltörik, akkor sem kell nagyon sajnálkozni. Azt is bele lehet tenni egy ilyen tokba - de szerintem abszolút felesleges. Aki tényleg ennyit leejti, ott valami nagyon nagy gáz van.
-
olahpal82
csendes tag
Nézd, én nem szeretek viccelni. Eddig én sem voltam almás. de el kell ismerni Steve Jobs valamit nagyon eltalált.
A munkámból adódóan strapa telefonra van szükségem. Nekem már nem egy strapa, köztük CAT telefonom is volt. Tény, hogy nem gond ha leejted, nem gond ha poros lesz. de egy idő után elkezdenek belassulni, lefagyogatni, a hívást nem kijelezni. Akinek egy telefon azért kell mert telefonálni szeretne, esetleg néhány üzenet, annak bizony idegesítő dolgok ezek. Én is ajánlásra váltottam almára, de megérte. Az hogy valakinek ez nem tetszik, az az ő dolga. Én csak egy tippet próbálok olyanoknak adni, akik hasonló cipőben járnak mint én. Ne haragudjon már meg ezért senki. -
arnyekxxx
veterán
Tehát összességében mégse megfelelő megoldás a telefon, hiszen vagy strapabíró vagy elfogadható képet készít
ezért írtam, hogy lehetne venni egy akármilyen strapatelefont ami jól bírja a strapát, meg egy fényképezőgépet ami jól (jobban mint egy akármilyen strapatelefon) bírja a strapát ráadásul egy évtizedre le van vele tudva a fényképezés kérdésköre, telefont meg lehet mellette 2évente cserélgetni és nem kell azon morculni, hogy "már megint szar a kamera a telefonban pedig egyébként jó lenne a teló de így nem kell"
-
olahpal82
csendes tag
Sziasztok.
Egy nagyon jó recept strapa telefonra:
Végy egy iPhone-t és tegyed bele egy Ballistic HC tokba!
Ennyi.
Sok telefont kipróbáltam mire csak ez a megoldás maradt. Egy strapafon szoftveresen sz@r. Ahol meg esetleg eltalaltak a hardver szoftver stabilitást, az a telefon meg kényes.
Üdv!
-
Rivaul
addikt
ITT ha jól látom akkor nagyon mélyre helyezi azt, így szinte képtelenség megsérteni. Ugye bár mely más megoldás ront a képkészítési minőségen kb a cat szintjére. Ha csak nem egy csiszolt fotós lencsét építenek közvetlen érintkezésűre, de lehet az is torzítana már valamennyit. Sajna nekem s5 mini van amire még nincs ilyen. Bár a vízállósága az korrekt ennek de ütéstől féltem én is.
-
arnyekxxx
veterán
komolyan nem értem akinek fontos a jó fénykép az miért nem vesz 30ezerért egy zsebkompaktot ami minden telefonnál sokkal jobb képet csinál, vagy ha dolgozóshoz kell akkor egy por - víz és ütésálló zsebkompaktot 60ért?
-
formax
tag
Úgy látom, ez a telefon nagyjából összevethető pl. az én S4 minimmel, de nagyon sajnálom a rossz fényképezőt. Építészként gyakran járok építkezésre, sokat kell fotóznom, néhányszor le is ejtettem már gépemet (mármint a telefont), lett rajta egy-két plezúr, szóval örülnék egy nagyjából hasonló képességű strapatelefonnak, de a fényképező vacaksága miatt ez a CAT kiesik. A startpatelefon nemcsak a munkásoknak, de a terepen dolgozó vezetőknek is jó lehet, szóval, hajrá, van ilyenekre igény!
-
Dolphine
addikt
Az 5. oldalon a CAT telefon mellett nem az Evolveo X1 van, hanem a WIFI!
[link] -
_X10Dead_
aktív tag
Az ár / érték aránya konvergál a nullához. Lehet védeni a cuccot, lehet azzal jönni, hogy ez egy strapafon, meg hogy CAT, de nem érdemes.
Ez egy két-három éves alapokon nyugvó, nagyjából 100-150 USD értékű cucc (pl. Haier W910, bár annak jó volt a kamerája) CAT feliratú kabátban.
Aki azt mondja, hogy ez megéri a 475 USD-s felárat, az hazudik és/vagy hülye és/vagy ilyet vett és magyarázza a megmagyarázhatatlant. Esetleg el akarja adni.
Hogy ki vesz ilyet? Hát a beszerző kolléga (magának, meg a középvezetőknek), mert annyira komoly cég vagyunk, hogy csak na, és azt hiszi, ezzel lehet villogni.
A felső vezetésnek nem jó, mert okosteló ide, okosteló oda, egy fehér galléros ezzel nem röhögteti ki magát önszántából.
A melós nyilván nem kap ilyet, mert ugye munkaidőben ne mérges madarazzon, kesztyűben amúgy sem lehet használni, és természetesen nem éli túl, ha egy IGAZI CAT beletapossa a földbe, vagy csak kiesik a zsebből beszállás közben.
Mondjuk a fos kamera miatt én egy művezető / építésvezető helyében meg át se venném.
Terepen talán egy geodéta kezében tudnám elképzelni, de oda is vannak jobb megoldások.
Azok a csavarok meg...ez önmagában válóok. Ha a telóm belepuffan a sárba, azonnal szét akarom szedni, és ellenőrizni, hogy megsérült-e a burkolat/szigetelés. Ilyen kulcsot azonban nem hordok magamnál, és valószínúleg Józsitól sem tudok kölcsönkérni, így csak szomorkodva nézhetem, ahogy a 130 ezres csoda szépen kezd lepárásodni, stb...BTW, hamár kell a look and feel, meg a logó is, ott a kistesó, a [CAT B15Q]. 6582-es, így két kártyás, és 200 dollárral olcsóbb...
-
zombinyul
addikt
Mintha egy Huawei P6-ot, meg egy iPhonet kereszteztek volna, majd belevágták volna egy bumszli tokba... Drabális jószág, annyi szent. A kamera meg egyenesen szánalmas ennyi pénzért.
-
flash-
veterán
én ennek a telónak a kameráját letesztelném egy másik kamera programmal is, nagyon valószinű hogy ott a gond...
-
farkzoli
tag
" a garanciális eseteket kvázi egyenként vizsgálják ki, ami bizalmat ébreszthet a potenciális vásárlókban"
Máshol talán nem így van? Számtalan anyázás van a neten, ahol a szolgáltató által nagy pofával IP akárhanyasként hirdetett, aztán persze beázott telefonjára egyenként válaszolja a szervíz, hogy "de hát az nem is úgy van, menj anyádba". -
Szatyor95
senior tag
válasz
TheBikerider #33 üzenetére
Az már biztos, hogy a Gyűrűk Urába is beleillik, mint "drágaszág".
Mondjuk nagy szívás lenne ezt bedobni a lávába, a végén még kibírná.
-
DarknessHope
senior tag
válasz
lazlogogola #1 üzenetére
nemtom de nagyon lelombozott hogy ez nem dual.... sajnos igy ez sem lesz az én telóm.
még mindig nem gyártottak nekem.
-
-
Szatyor95
senior tag
Hogy ennyire ne figyeljenek oda valamire... Ezeknél a képeknél a kb 10 éves T630-am is szebbet tud.
-
Crafter32
őstag
Láttam vmilyen full érintős Cat telefont használni több ismerősömnél. Amolyan menő "munkás " telefon. A vicc az volt mikor csörgött a telefon: Kesztyűben nem tudják felvenni ezért az orrával húzza el felvételt, majd beszél
. Hívást indítani pedig egyáltalán nem tud vele kesztyűben. Bezzeg a régi szép időkben még mikor nyomógombos Nokia volt.
Nem baj, menő a telefon!
-
törölt tag
CAT-asztrofális a kamera, ahogy látom!
-
Paul119
addikt
válasz
dreamdancer #14 üzenetére
Na meg ez a nem olvassa el a hasznalati utasitast a masik kedvencem..nem veletlenul teszik azt oda
, nagymuternek vettem.egy 530at, o inkabb szepen vegig bogaraszta mi hogy merre ,ha valamit nem ertett megkerdezte,es kb 5 perc az egesz,nem az hogy meg a buta vevo fuj az eladora /cegre hogy mekkora szart ad el neki..
neha pofam le tud szakadni
-
huszar90
aktív tag
válasz
Luck Dragon #25 üzenetére
Hát ha nem hardveres a probléma akkor lehet bízni benne...
-
-
huszar90
aktív tag
válasz
Luck Dragon #22 üzenetére
Pedig főleg terepen jön jól egy jó kamera... amúgy strapa telefonok közül még mindig ez tetszik legjobban
-
A kamera nagyon kritikán aluli, de önmagában jó, ha terepen dolgoznék ezt választanám.
-
hue2000
tag
Elég jó maga a telefon de az ára eléggé siralmasra sikeredett .
-
Rivaul
addikt
Szokták volt mondani hogy a nem tudás nem mentesít ugyebár... Az ip jelölés ide tartozó összes! kategóriája, 1 ló betűkkel írt oldal minden sallanggal együtt[link]. Ő egy olyan telefont vett ami 30 percet bír kisebb vízben beázás nélkül. Amiért fizetett azt megkapta, a többi sajnos balszerencse és valóban bosszantó de nem a telefon hibája.
-
MongolZ
addikt
Visszaszívom, IP69K van.
#17: Na, sikerült találnod egy gumiszabványt.
"MIL-STD-810 is a flexible standard that allows users to tailor test methods to fit the application. As a result, a vendor's claims of "...compliance to MIL-STD-810..." can be misleading. Because no commercial organization or agency certifies compliance, commercial vendors can create the test methods or approaches to fit their product."
Egyébként nem ismerem a szabványt, hirtelen ráguglizva leírja, hogy milyen teszteknek lehet alávetni a terméket, de a kiértékelésről egy büdös szót nem mond.
-
MongolZ
addikt
IP69 valóban nincs, viszont van IP68K.
Egyéb:
Bírom ezeket a "katonai szabványoknak is megfelelnek" szlogeneket, csak jön a kérdés: melyiknek, milyen osztálynak, stb? Kb. mintha azt írnám, hogy a forgácsolás megfelel az ISO 2768 szabványnak. Aha, és melyik osztálynak?#10 MuFFo:
Ne haragudj, de ez azért eléggé felhasználói hiba, hogy azt se tudja, hogy mit vett, és hogy az a valami mire képes. Egyébként az IP osztályokat kb. fél oldalban össze lehet foglalni, kb. a wikipedian is többé-kevésbé normálisan le van írva. Nem kell 50 oldalt elolvasni.
Azért ha egy ember "terepen" dolgozik, elvárható tőle némi gyakorlatiasság. -
dreamdancer
őstag
+1
Én se vagyok oda az olyan ügyfelekért, akik a reklamációjukat arra alapozzák, hogy "ő azt gondolta..." - de a "gondolatait" vásárlás előtt nem ellenőrizte le, nem kérdezte meg az eladót stb.Tudomásul kell venni, hogy nincs (teljesen) vízálló teló, a kijelzőüveg vassal/betonnal találkozva törik (nem raknak telefonra 1 cm vastag golyóálló üveget).
-
hemaka
nagyúr
Kinézetre nem rossz, de a kamera kritikán aluli.
-
Paul119
addikt
-
MuFFo
tag
válasz
BlackPriest #8 üzenetére
Minthogy kiesett a zsebéből, és fizetett érte egy valag pénzt (persze relatíve), talán elvárhat némely szolgáltatást. Nem kell neki elolvasnia egy 50 oldalas kisregényt, meg az IP szabvány leírásait. Ő egy terméket akart, aminek ő úgy gondolta, hogy az ára tükrözi a szolgáltatásait. Gondolhatod, hogy nem direkt áztatta meg, hogy „nézzük má' meg mit bír, höhö”. Anyagilag nem rázta meg a dolog, csak bosszús volt, ráadásul védje meg őt a fene. Mindenesetre még mindig nem tudok neki tanácsot adni mit vegyen, hogy egy ilyen esetet elkerüljön, és ez a lényeg
-
culas25
tag
Ezek a fényképek... most komolyan, szerintem valami egyedi hibás készüléket kaphattatok. Ilyen egyszerűen nincs, a motorola V600-am a VGA kamerával jobbakat csinált. Ilyen kamerával pofátlanság lenne telefont kiadni,
Amúgy ezt leszámítva korrekt telefon.
-
MuFFo
tag
Az egyik megrendelőm zsebéből az elődje esett ki egy tócsába, terepen. Délután megtalálták, de beázott. Kurvaanyázott is rendesen, hogy ennyi pénzért talán már lehetett volna ténylegesen vízálló telefont is gyártani. Azóta visszatért egy Sonim butafonhoz. Nem is tudok neki tanácsot adni mit vegyen, mert szerintem még az IP68 sem garancia... Ha lenne IP69
az talán megnyugtatna...
-
Qi töltés van benne?
-
tjb007
nagyúr
A Bullit szerepe a készítésnél azért egy "kicsit" nagyobb, gyakorlatilag mindent ők intéznek (mint a Foxconn a Nokia N1-nél).
-
tatabike
őstag
"eleinte munkagépeket gyártott"
Most is azt gyárt.
"hiszen markológépek és más lánctalpasok"
Nem minden lánctalpas markológép, és nem minden markológép lánctalpas.
Értem én, hogy ez egy mobil fórum, de azért nem kell azt sugallni a nagyérdeműnek, hogy minden cég, amelyiknek a logója feltűnik egy telefonon, az onnantól kezdve csak telefont gyárt. Sőt, tulajdonképpen nem gyárt telefont, hanem gyártat egy beszállítóval. A karácsonyi repicuccokat tonnaszámra szétszóró fuvarozócég sem válik esernyő és kulcstartó gyártóvá, csak mert a logójuk rákerült ezekre a cuccokra. Vagy pl. a Waberer's-nek is van PowerBank-ja, saját logóval, és még mindig logisztikai cég...
-
lazlogogola
tag
Vajon miért álltak le a dual simmel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- 24 Hours of Le Mans
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest