Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hívást fogad a Garmin Venu 2 Plus
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
Hát az nem semmi..
[Be Happy]
-
Pete55555
addikt
25% ?? Ez komoly? Szóval költsek egy valag lóvét pótakkura, meg hátlapra, hogy pont kibírja egy napig a telefon, és ne merüljön le délben. Kösz HTC
...Szeretem leracsniztatni...
-
bok92
addikt
55 dollár
-
akosright
tag
Na végre elkezdtek az üzemidőre is figyelni. Így talán veszek egyszer majd okos-telefont. Majd....
-
Tikakukac
titán
Ez jó. Csak ne szivassanak már ekkroa méretekkel. 2600mAh-t tud a mostani extended akksim, 1 magos telóhoz, viszonylag alacsony órajelekkel. Ide egy jó 3000-3500-as akksi kéne. Na akkor bólogatnék, így csak
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Kari1
aktív tag
Nem is csoda, hogy a htc veszteséges (így látszik milyen fejetlenség megy... )
-
fl0werstar
őstag
A 6h gaming time nem éppen jònak szàmit?
Szerk:
Most hogy belegondolok, eléggé össze kell szedniük magukat a gyàrtòknak, ha ezt mind ki akarjàk hozni a mai akksikbòl... (8 mag + gondolom a kijelzök sem lesznek kisebbek)
[ Szerkesztve ]
OnePlusOne Sandstone Black/Silk White 64GB, Galaxy Tab S 10.5 & VAIO® Fit multi-flip™ 13A
-
Gergosz2
veterán
válasz
fl0werstar #18 üzenetére
hát nem tudom , de a pl Xperia Arc S nél kb 2 és fél óra folyamatos navigálás , majdnem a fél akkut lezabálta, igaz , hogy csak 1500 mAh-ás akksija van , ami szerintem eléggé alulméretezett.Én úgy vagyok vele hogy szívesen beáldoznék pár milliméter a karcsúságból egy jobb akksi miatt.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I ♥ Panic Restaurant by Taito
-
feliks
senior tag
válasz
fl0werstar #18 üzenetére
Én a két kezem összetenném érte, ha annyi lenne, szal a 6h szerintem jó(meg ki a fene játszik 6h-t egy nap telefonon?)..
Htc Sensation kb másfél-kát óra alatt merült játéktól, sgs2 3,5, NS meg játékfüggő 2-4..
[Be Happy]
-
ViiiiktorOC
senior tag
Nekem marhára bejön ez a hátlap és az ötlet!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
mrlujoak
veterán
válasz
ViiiiktorOC #22 üzenetére
Akkor neked ez az oldal lesz a nyitólapod...
Mugen akkuk hátlappal sok gyártó mégtöbb modelljéhez...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-C310; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Az 5110 korszakban menő volt, de már a papír vékony telefonok viszik a pálmát.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Így van. Lásd szifon, ott minden jó, még ha vezetékes telefon 200k-ért akkor is. Ha meg vastagabb lenne, akkor meg mindenki szörnyülködne mi ez a csúfság. Valamit valamiért. Egyelőre.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Tikakukac
titán
Én szoktam közlekedni az extended HD2-vel. Annyira semmilyen forma és ormótlan meg egyebek, hogy szeretem
A gyárival meg tényleg van olyan fogása, hogy sír sok telefon egy olyanért, de 1230mAh az háááát. Szóval vastagítsanak a telókon, és majd cserélek
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Tikakukac #28 üzenetére
Én inkább a power bankok híve vagyok. A táskámban elfér - még a kicsi "ratyi" tatyimban is.
Ellenben jó tudni - és tudatni - hogy van olyan minőségi gyártó ami nem csak nagyobb aksikat, hanem hozzá illő hátlapokat is gyárt...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-C310; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Tikakukac
titán
Én 2 simával meg egy extendeddel (de buta szó
) tolom, jobban szeretem ha csak csere és 100% megint. Itthon meg van külső dokkos bölcsőm, szóval lehet tölteni
Mindenesetre kezdjenek az akksi témával valamit. Mindig hallok ezt-azt, hogy áttörés, csak utána semmiA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
kolosanyi
veterán
Én is nézegettem a Mugen akkukat, mert nem elég a Nexus 1500 mAh-s akksija (igazából 1440, de mindegy). Az a probléma, hogy egy gyári tartalék akksit 2 rugóból meg lehet úszni, egy 3500 mAh-s Mugen akksi meg 90 dollár. Annyiért menjenek a francba, inkább cserélgetem, és akkor még olyan bután se fog kinézni szerencsétlen telefon. Ja és az NFC is megmarad (bár nem nagyon használom semmire).
-
mrlujoak
veterán
válasz
kolosanyi #31 üzenetére
A Power Bankok és mondjuk a Mugen akksik (és hátlapok) felára a kompakt kivitelezésben és használatban keresendő. Értem ezalatt a kikapcsolni-bekapcsolni, hátlap le-hátlap fel, akksi ki akksi be műveletsort, majd a kimerült akku feltöltésekor ugyan ezt mégegyszer... Na, a telefonom hátlapjának, és alkotóinak védelme érdekében én hajlandó vagyok felárat fizetni. Egyébként épp a múlt héten rendeltem egy 5000-es Power Bankot, mert a mostnai 2000-est már kihíztam...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-C310; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
mrlujoak
veterán
válasz
Tikakukac #33 üzenetére
Jó, akkor nálad a hátlap le, majd fel, aztán a feltöltésnél ismét le és fel műveletsor helyett szilikontokból ki, majd vissza és újból ki, majd vissza van...
Igaz, hogy nem lazul le a hátlap - hiszen nem használod - de valljuk be, közben elég sokat kell foglalkoznod a csereművelettel...Ehelyett vehetsz kb. 20 dollárért 5000-es powerbankot, így a mobilom sem "csúfítom" el dundi hátlapos akkuval, viszont ha kell ott van.
Anno céges mobilomnál voltam kénytelen egy időben 2 akksit használni, és egy életre meggyűlöltem a csere-macerát. Így van a drágább Mugen megoldás, ahol nem kell plusz kütyüt magaddal vinned, de mégis van bőven nafta a használathoz, vagy van az olcsóbb power bank, ami igaz plusz kütyü - egy plusz nagyobb akksi - de nem kell a telefont kikapcsolni, megbontani, csak a töltőcsatlakozóját használod...
(#35) Gergosz2 :
Neked mindenképp javaslom a lényegesen olcsóbb Power Bank-okat. Fentebb is linkeltem, nyaraláshoz kihagyhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Szilikon tok le, akksi csere és kész. A többit asztali töltőn feltöltöm és mosom kezeimet, szvsz nagyon kényelmes, elérek 100%-ot szinte helyből, ami külsős töltőnél ugye halottas. A komplett művelet pedig boot idővel együtt 2,5 perc. A baj a külsős akksival, hogy mindenképp kábelt kell dugni a gépbe és úgy tölteni. Na az nekem kényelmetlen. De mindenki amelyiket szereti, mások vagyunk
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egyelőre be sem jelentett HTC Droid Incredible 4G LTE bővített kapacitású akkumulátora már a boltok polcaira került.
- Total War: Pharaoh - Epic Store-ba csak jövő év elején érkezik
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kemény büntetést kapott az Intel az AMD 20 évvel korábbi elgáncsolásáért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Óra topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest