- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
giroud199 #1044 üzenetére
Nem a túlszaturáltság az AMOLED baja hanem az alacsony fényerőn lévő színproblémák (főleg szürke részeknél, vagy a fehér fekete határán keletkező színelhúzódás lilás árnyalattal, fekete háttér és fehér betűknél görgetés esetén a fehér színesedése és elhalványodása stb. stb.) és úgy alapjában véve a színhűség. Ez 6 évvel ezelőtti AMOLED telómnál is megvolt és a mostaninál is. A mostanit lehet kalibrálni elég széles skálán de nem tudom beállítani úgy hogy ne legyen valamilyen árnyalat a fehér és szürke részekben (zöld vagy piros főleg), de ez leginkább alacsonyabb fényerő probléma amit írtam is. IPS minden fényerő stabilan tartja a színét, nincsenek ilyen hibák. Engem speciel eléggé zavar hogy még mindig ilyen hibákat produkál a hiper-szupernek kikiáltott AMOLED. De karpótol némileg a fényereje és az AoD.
-
S.O.S.
senior tag
válasz
giroud199 #1017 üzenetére
De a mi note 10 az 2x annyiba kerül..lol Én már még egyszer nem dobok ki 100 ezernél többet egy telóra..
Szerintem az összes tesztben csak jókat mondanak róla.
Azért vettem én is meg gyorsan. Pár napja van meg de nyugtadgatom magam ,hogy majd jön valami frissítés és jobb lesz...Poénból feltettem a Asphalt 8-at amihez állítólag kell vas.Akadás nem volt 2-3 perc játék után.De letöröltem mert az autóverseny mobilon játszva nem az esetem.
Majd idővel kiderül,hogy jó döntés volt-e megvenni.1-2 évig biztos használom akármilyenis lesz ..
" Lehet a stratégiai játékok jobban eszik a hardvert "
(#1019) instantwater Nekem nincs bajom a kijelzővel. -
-
S.O.S.
senior tag
válasz
giroud199 #1009 üzenetére
Talán azt nézd még meg : beállítások-alkalmazások-alkalmazáskezelés-keresd meg a játékot-azon belül az akkumulátorkímélő-
nekem ott kellett állítani ,hogy "nincs korlátozás"
Gyárilag az akkumulátorkímélő be volt kapcsolva... valamivel jobb lett..
Lehet röptibe kiadott és még optimalizálatlan a teló. ha sok lesz rá a panasz akkor majd csinálnak valamit..lol
De azt hiszem antutun 300k-t élő teszten még nem láttam.. -
-
válasz
giroud199 #819 üzenetére
Érdekes, nekem meg AMOLED után jobb nézni.
már nem 1* azt éreztem asszony IPS paneles telefonjánál, hogy bejön.
De legyen ON is: note 8 pro után a telefonálás minősége kiváló, ahol a 8 pro eldobja a jelet meg meg szakad ott az x3 is Piros térerő mutat statisztikában, de nem szakad meg nem húzza a hangot.
na ezért ment a 8 pro a levesbe.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest